canım hem pilav hem de ekmeği aynı anda yeme bir dahaSlm kızlar başlangıç menum
Sabah çeyrek tost zeytin domates salatalık şekersiz çay yarım hasli yumurta
Aksam 1tabak patlıcan yemeği 3 y.k pirinç pilavı 2 bardak ayran 1 ince dilim ekmek
Gece açıkirsam 1 armut yada şeftali
Gel bacim gelBende emzirirken kilo alanlardanin:/
Dogumdan çıktığım da 65 dim 89 oldum 1 1,5 yildir ugrasarak 9 kilo verdim evlendigimde 53 DümGel bacim gelmillet kg verir emzirirken ben geri aldm nyseki dogumda aldigim evlendigimde aldigm hepsiiii gtttii geriye 58olmak kaldii
Oo sen zayifmissin.. ben uniden sonra aldm baya 60kgdum evlendigimde 72falandim sanirim. Evlendm kg aldm bi sene olmadan 78.5 oldum ve hamile kaldim 88.5 le gecenn sene nisanda dogurdum.. dustu kgm ama ben emzirirken yilbasina kadar 88oldm ve ocak 4de 88le basladim mayisa kadar -19verdim sonra korumaya gectim yoruldm cnkuuu smdi devam hedef yilbasiDogumdan çıktığım da 65 dim 89 oldum 1 1,5 yildir ugrasarak 9 kilo verdim evlendigimde 53 Düm
Maşallah çok güzel kilo vermissinOo sen zayifmissin.. ben uniden sonra aldm baya 60kgdum evlendigimde 72falandim sanirim. Evlendm kg aldm bi sene olmadan 78.5 oldum ve hamile kaldim 88.5 le gecenn sene nisanda dogurdum.. dustu kgm ama ben emzirirken yilbasina kadar 88oldm ve ocak 4de 88le basladim mayisa kadar -19verdim sonra korumaya gectim yoruldm cnkuuu smdi devam hedef yilbasi
Allah bidahaaaaaa aldirmasn geriye bakinca cok kotu oluyorm. Ilk ve tek bu kdr azimliydim insallah beraber 5leride goruruzMaşallah çok güzel kilo vermissin
İnşallahAllah bidahaaaaaa aldirmasn geriye bakinca cok kotu oluyorm. Ilk ve tek bu kdr azimliydim insallah beraber 5leride goruruz
Manavdan bakacam kuzum yok mu kiKarnabahar var mi bu mevsimde
4 ayda 69 oldunuz değilmi benimde hedefim 4 ay ve 6lari görmekOo sen zayifmissin.. ben uniden sonra aldm baya 60kgdum evlendigimde 72falandim sanirim. Evlendm kg aldm bi sene olmadan 78.5 oldum ve hamile kaldim 88.5 le gecenn sene nisanda dogurdum.. dustu kgm ama ben emzirirken yilbasina kadar 88oldm ve ocak 4de 88le basladim mayisa kadar -19verdim sonra korumaya gectim yoruldm cnkuuu smdi devam hedef yilbasi
yani cnm hemen hemen oyle mayista gormustm. Hatta dugun vardi onda istiyodm ve amacima ulastm sende ulasirsin eski kgdasn cnm :)4 ayda 69 oldunuz değilmi benimde hedefim 4 ay ve 6lari görmek
INŞALLAH canim cok tebrik ediyorum seniiiyani cnm hemen hemen oyle mayista gormustm. Hatta dugun vardi onda istiyodm ve amacima ulastm sende ulasirsin eski kgdasn cnm :)
Sagol cnm inannnnn basarirsin aynisi benim icinde gecerliINŞALLAH canim cok tebrik ediyorum seniii
Sokarsın Can'ım geceleri fırsatın olursa yap
İlk başlarda yan çizdim ama olsundevam dedim kaç kaç nereye kadar dedim iyiki de devam dedim inşallah Can'ım hep birlikte zafere gideceğiz
Geceleri çok mu sıvı tüketiyor Can'ım karpuz filan
Ben yemek yemeyi çok seven ve cok aşırı yiyen biriyim canım bu menu benim normalde yediklerimin yarısına falan denk geliyo abur cubursuz da yapamam aslında onları da sayarak 3te 1 i bence verebilirim
9 aylık da bi kızım var aynı zamanda onu da emziriyorum
Cnm acimasiz elestirdim biliyormmmm..
Bende cok severm yemek yapmaayaaa yemegee bayilirimmmmm hatta kendimepis bogaz diyorm hersyi yermm vok svermmakarnaaa delisiyimm oo bayilirim makarna pilav borek corek mantilar sarmalar etler ooohhh olsada yesek ama biraz sabirla -19gtti 10-11 kaldi... bu arada bende emziriom kizimvar.. herkrs emzirince verir ben dogumda 9.5kgla dogurdum verdm emzirirken geri aldim 88 oldm bana hic yaramadi emzirmek suan 69.5.69 gidip geliyo..
Bu kadannnmmmii mukemmel olur bi menu:))Bugün ku menum
Sabah 08:30
1 yumurtadan omlet
5 zeytin
Az peynir
1dilim ekmek
Şekersiz cay
10:00 5 er tane ceviz ve fındık
14:00
1 orta boy kozlenmis patlican yağsız
Zeytin
Peynir
17:30
1orta boy kase Müsli 1cay bardağı sütle yaptim
1 küçük muz
2,5 lt su
30 dk yürüyüş aksam birsey yemem artik
Acikirsam belki tarçınlı süt ve leblebi cok az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?