Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

canım hem pilav hem de ekmeği aynı anda yeme bir daha

Bugün ku menum
Sabah 08:30
1 yumurtadan omlet
5 zeytin
Az peynir
1dilim ekmek
Şekersiz cay

10:00 5 er tane ceviz ve fındık

14:00
1 orta boy kozlenmis patlican yağsız
Zeytin
Peynir

17:30
1orta boy kase Müsli 1cay bardağı sütle yaptim
1 küçük muz
2,5 lt su
30 dk yürüyüş aksam birsey yemem artik
Acikirsam belki tarçınlı süt ve leblebi cok az

Gel bacim gel millet kg verir emzirirken ben geri aldm nyseki dogumda aldigim evlendigimde aldigm hepsiiii gtttii geriye 58olmak kaldii
Dogumdan çıktığım da 65 dim 89 oldum 1 1,5 yildir ugrasarak 9 kilo verdim evlendigimde 53 Düm

Dogumdan çıktığım da 65 dim 89 oldum 1 1,5 yildir ugrasarak 9 kilo verdim evlendigimde 53 Düm
Oo sen zayifmissin.. ben uniden sonra aldm baya 60kgdum evlendigimde 72falandim sanirim. Evlendm kg aldm bi sene olmadan 78.5 oldum ve hamile kaldim 88.5 le gecenn sene nisanda dogurdum.. dustu kgm ama ben emzirirken yilbasina kadar 88oldm ve ocak 4de 88le basladim mayisa kadar -19verdim sonra korumaya gectim yoruldm cnkuuu smdi devam hedef yilbasi

Maşallah çok güzel kilo vermissin

4 ayda 69 oldunuz değilmi benimde hedefim 4 ay ve 6lari görmek

♡Menüm♡

Kahvaltim~
•Lor peynirli yumurta ( 1adet yumurta)
•1 aci biber
•1 salatalik
•3 yeşil zeytin
•2 dilim tam buğday ekmek

Ara öğünüm~
•1 muz (tarçınlı)
•2 kuru kayısı

Öğlen~
•1 tabak Kabak yemeği
•1 bardak ayran

Akşam~
•1 kase Mor Lahana salatası
•1 bardak ayran

Spor yok yarindan sonra başlıcam canlar

Inan hepimiz yemek yemege bayilan insanlariz yoksa burda olmaz hepimiz zaten fit olurduk az az keserim veririm mantığı islemiyor katı kurallarin olmali ekmek 2 dilimi gecmeyecek 4 kasik pilav yersem ekmek olmayacak gibi.. evdekilere neler neler yapiyorum bir bilsen pastalar pogacalar börekler sarmalar ucusuyor evde ama ucundan bile yemiyorum 12 senedir bu yuzden kiloluyum ve bir.sure yemezsem olmem diyorum kendime. Cipse bayilirim dun oglumun elindeki cipsi kokladim ucundan yesene anne diyor dilimi bile surmem çünkü bu kiloyla yasanmaz artik

Supersin kuzum

Bu kadannnmmmii mukemmel olur bi menu:))
Afiyet olsun

Yalniz;
Ben muslini kasik sayisini istiyorum bi dahakine 4- 5 kaşığı aşma canim kase ölçü birimi olamaz musli de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…