Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

kızlar selam..motivasyona ihtiyacım var 75-76 arası gidiyorum sürekli.bu arada 1,5 yıl önce 98 le basladım..,ilk sene verdim kiloları.ama son 1 senedir hep 70-76 aralığından kurtulamıyorum..diyetistene gittim liste aldım..az çok o şekilde beslenmeyi düşünüyorum ama sürekli diyetisyene gitmekte istemiyorum..15 kg vermek istiyorummmmm..hepimiz kurtuluruz inş şu kilolardan.

İnşallah Can'ım aramıza katıl sende

Kizlar bugun spor olarak 100 squat challenge ve ebru salli'nin 2 haftada 2 beden videosunu yaptim. Temposunu sevdim yavas degildi, ama cok zorlamadi gibi geldi beni. Var mi baska ebru salli videolari yapan? En etkilisi/zoru hangisi sizce?

2 haftada 2 beden incelme cd si sana zor gelmiyorsa harikasin canim

Merhaba kizlarr kotu gunler sonunda yeniden devam..
Etkilendigim icin Hic bir yere yazmak istemedim takimimada yazmadim cnm istemedi..
Bugun ki menum
Sabah iki haslanmis yumurta
Iki dilim fume
Az peynir
Cay
Aksam tam gogusu marine edip sis yaptim firina verdimmm
Ayran
Uc kucuk yulaf kepegi karsmdan ekmekcik
Iki.lt su

En kısa zamanda Can'ım afiyet olsun annemde bahçeden bol bol kabak koymuş fırında mücver yapıcam unsuz olur mu ki hiç denedin mi Can'ım

Canim kabagin suyunu iyice sık patatesde rendele suyunu sık 2 kasik da yulaf ezmesi koyarsan una gerek kalmaz yulaf ezmesi ile harika hamur isleri çıkıyor tok tutmasi da bonusu oluyor

Canim kabagin suyunu iyice sık patatesde rendele suyunu sık 2 kasik da yulaf ezmesi koyarsan una gerek kalmaz yulaf ezmesi ile harika hamur isleri çıkıyor tok tutmasi da bonusu oluyor
Karatay'da yulafda yasak Can'ım bana kremsokola bir tarif attı onu yapmayı planlıyorum

Son düzenleme:
Çok iyi senin bedenin 50 miydi canım senin fazlan yok o zaman hemen düşersin ben 56 beden pantolon giyordum şuan 40 oluyor 38 sıkıyor asla pes etme ümitsizliğe kapılma

Benim kilomdaki eltim ve gorumcem 54 beden giyiyor canim bölgesel almayla ilgili galiba senin vücut tipin nasil benim omuzlar genis ve hic memnun değilim elma tipliyim

Kötü komsu insani ev sahibi yaparmis canim.. terbiyesiz dolmuşcuya bak sen

Benim kilomdaki eltim ve gorumcem 54 beden giyiyor canim bölgesel almayla ilgili galiba senin vücut tipin nasil benim omuzlar genis ve hic memnun değilim elma tipliyim
Bende önce elma tipliydim yusyuvarlak şuan armut tipine döndüm ama hedefim kum saati olmak bende senin görümcen ve Eltim gibiydim merak etme az kaldı kurtulacaksın inanıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…