tamam canım spor olsun,kaybedersem sen beni mahvedersinCeza spor olsun bana ödül gibi gelir baby dua et emlakçı aradı hemen eve geldim yoksa daha sporda olucaktım yırttın yarın saat 8 de salonda olucam
Sorun değil ben kaybetsem bile göbek atarımtamam canım spor olsun,kaybedersem sen beni mahvedersinondan kazanacağım benn
İnşallah Can'ım aramıza katıl sendekızlar selam..motivasyona ihtiyacım var 75-76 arası gidiyorum sürekli.bu arada 1,5 yıl önce 98 le basladım..,ilk sene verdim kiloları.ama son 1 senedir hep 70-76 aralığından kurtulamıyorum..diyetistene gittim liste aldım..az çok o şekilde beslenmeyi düşünüyorum ama sürekli diyetisyene gitmekte istemiyorum..15 kg vermek istiyorummmmm..hepimiz kurtuluruz inş şu kilolardan.
Selam Can'ım nasılsın geç kaldın işin mi vardı
Evet kayinvalidem geldi bende şimdi islerimi halledecegim dışarda kv de de oglana bakacakSelam Can'ım nasılsın geç kaldın işin mi vardı
Oh çok iyi Can'ım kolay gelsin sanaEvet kayinvalidem geldi bende şimdi islerimi halledecegim dışarda kv de de oglana bakacak
Sağol tatlımOh çok iyi Can'ım kolay gelsin sana
Kizlar bugun spor olarak 100 squat challenge ve ebru salli'nin 2 haftada 2 beden videosunu yaptim. Temposunu sevdim yavas degildi, ama cok zorlamadi gibi geldi beni. Var mi baska ebru salli videolari yapan? En etkilisi/zoru hangisi sizce?
Karnabahar var mi bu mevsimdeBugun karnabahar aliyim yarin oglene yapiyim
Ya patates haslamistim patates salatasi 1 patatesten sence diyete uygun mu öğlen için?
En kısa zamanda Can'ım afiyet olsun annemde bahçeden bol bol kabak koymuş fırında mücver yapıcam unsuz olur mu ki hiç denedin mi Can'ım
Karatay'da yulafda yasak Can'ım banaCanim kabagin suyunu iyice sık patatesde rendele suyunu sık 2 kasik da yulaf ezmesi koyarsan una gerek kalmaz yulaf ezmesi ile harika hamur isleri çıkıyor tok tutmasi da bonusu oluyor
Çok iyi senin bedenin 50 miydi canım senin fazlan yok o zaman hemen düşersin ben 56 beden pantolon giyordum şuan 40 oluyor 38 sıkıyor asla pes etme ümitsizliğe kapılma
Can'ım benim leğen gibi popom Noel baba gibi Göbişim vardıgenital bölgemi göremiyordum 46 beden olmak bir hayaldi taki eşim beni red edinceye kadar ertesi günde minibüsçü inmek. İsteğim yerden çok daha uzak yerde indirmişti bende neden burada demiştim oda gülerek yürüde azıcık zayıfla demişti birden doktora gittim şeker hastalığımın olduğu tip 2 diyabet ve insülin direncimin zor kilo vereceğimin ve bırakırsam hemen kilo alacağımı öğrenmiş oldum
@puantiyeli_kelebek tatlım nerdesin henüz yazmadın
Bende önce elma tipliydim yusyuvarlak şuan armut tipine döndüm ama hedefim kum saati olmak bende senin görümcen ve Eltim gibiydim merak etme az kaldı kurtulacaksın inanıyorum benBenim kilomdaki eltim ve gorumcem 54 beden giyiyor canim bölgesel almayla ilgili galiba senin vücut tipin nasil benim omuzlar genis ve hic memnun değilim elma tipliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?