Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Afiyet olsun Can'ım menün güzel

Insallah kotu birsey yoktur tatlim anlatmak istersen biz burdayiz

Utu cocuklar ustune birde eşim gec çıktı oglumu dr götürecektim oda iptal oldu kafam bi milyon yani tatlim sen nasılsın?
Amanın bana ütü deme kaçacak yer arıyorum geçmiş olsun umarım kötü birşeyi yoktur iyiyim bende bugün spor salonuna gittim sabahdan fazladan spor yapayım diye emlakçı aradı apar topar eve geldim kimse gelmedi sinir oldum akşama arkadaşım gelecek eski çalıştığım otelden yemek yiyip koşu yolunda koşmayı planlıyoruz

Bende önce elma tipliydim yusyuvarlak şuan armut tipine döndüm ama hedefim kum saati olmak bende senin görümcen ve Eltim gibiydim merak etme az kaldı kurtulacaksın inanıyorum ben

Beraber kurtulacagiz insallah canımcım benimde hedefim kum saati olmak

Canımsın bu topiği sen açtın sen yeniden başlıyoruz dedin çok da iyi yaptın aramaz mıyız seni hiç

Sizde davetime icabet ettiniz bana guc verdiniZ cogu insan gibi kaytarmadiniz bahane aramadiniz azimle sarildiniz sahip çıktınız guruba diger topiklere de bakiyorum ben canim benim hepiniz harikasiniz.. o yuzden guzel gunler bizi bekler

Sagol cnmm nasilsinnn
yok cnmmm istanbuldayim ben ve olan olaylardan asirii derecede etkilendim hele ki ilk iki gun.. suratim mahkeme duvari gibi geziyodum... cok tesekkr ederm cnmm bnm

Anlıyorum canim etkilemez mi ucu herkese degen bit durum insallah ulkemiz selamete cikar biran once

Uf spor gume gitmis ama senin elinden kacmaz canim miyav_su aklina koydu mu gider kosar harikasin
Ya büyük bir sorun degil cok sukur ama küçük oglumda alt islatma problemi var her turlu yolu denedim geçmiyor üroloji baksin ddim bide bugun sira alamadık yarına olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…