Sorun değil Can'ım halledebildin mi işleri ev işleri nankör bitmek bilmiyorIs bitmiyor bende her elime alisimda birsey cikti.canim kusura bakmayin
Afiyet olsun Can'ım menün güzelMerhaba kizlarr kotu gunler sonunda yeniden devam..
Etkilendigim icin Hic bir yere yazmak istemedim takimimada yazmadim cnm istemedi..
Bugun ki menum
Sabah iki haslanmis yumurta
Iki dilim fume
Az peynir
Cay
Aksam tam gogusu marine edip sis yaptim firina verdimmm
Ayran
Uc kucuk yulaf kepegi karsmdan ekmekcik
Iki.lt su
@puantiyeli_kelebek tatlım nerdesin merak ettim
Canımsın bu topiği sen açtın sen yeniden başlıyoruz dedin çok da iyi yaptın aramaz mıyız seni hiçGeldim bitanem cok dusuncelisin iyiki varsin. Yoklugumu farketmene sevindim
@puantiyeli_kelebek canım nerdesin neler yaptın anlat bakalım
Merhaba kizlarr kotu gunler sonunda yeniden devam..
Etkilendigim icin Hic bir yere yazmak istemedim takimimada yazmadim cnm istemedi..
Bugun ki menum
Sabah iki haslanmis yumurta
Iki dilim fume
Az peynir
Cay
Aksam tam gogusu marine edip sis yaptim firina verdimmm
Ayran
Uc kucuk yulaf kepegi karsmdan ekmekcik
Iki.lt su
Amanın bana ütü deme kaçacak yer arıyorumUtu cocuklar ustune birde eşim gec çıktı oglumu dr götürecektim oda iptal oldu kafam bi milyon yani tatlimsen nasılsın?
Bende önce elma tipliydim yusyuvarlak şuan armut tipine döndüm ama hedefim kum saati olmak bende senin görümcen ve Eltim gibiydim merak etme az kaldı kurtulacaksın inanıyorum ben
Sagol cnmm nasilsinnnAfiyet olsun Can'ım menün güzel
yok cnmmm istanbuldayim ben ve olan olaylardan asirii derecede etkilendim hele ki ilk iki gun.. suratim mahkeme duvari gibi geziyodum... cok tesekkr ederm cnmm bnmInsallah kotu birsey yoktur tatlim anlatmak istersen biz burdayiz
Sorun değil Can'ım halledebildin mi işleri ev işleri nankör bitmek bilmiyor
hayııır atamayacaksın,kaybetmek yokSorun değil ben kaybetsem bile göbek atarım
Canımsın bu topiği sen açtın sen yeniden başlıyoruz dedin çok da iyi yaptın aramaz mıyız seni hiç
Sagol cnmm nasilsinnn
yok cnmmm istanbuldayim ben ve olan olaylardan asirii derecede etkilendim hele ki ilk iki gun.. suratim mahkeme duvari gibi geziyodum... cok tesekkr ederm cnmm bnm
Insllah cnm benimmmmAnlıyorum canim etkilemez mi ucu herkese degen bit durum insallah ulkemiz selamete cikar biran once
Amanın bana ütü deme kaçacak yer arıyorumgeçmiş olsun umarım kötü birşeyi yoktur iyiyim bende bugün spor salonuna gittim sabahdan fazladan spor yapayım diye emlakçı aradı apar topar eve geldim kimse gelmedi sinir oldum akşama arkadaşım gelecek eski çalıştığım otelden yemek yiyip koşu yolunda koşmayı planlıyoruz
Hedefimiz aynıBeraber kurtulacagiz insallah canımcım benimde hedefim kum saati olmak
Hava serinleyince birseyler yaparsın canimAyyy ip atlasamama cook sicaaaaakkk koltuga yapiscam
Ev işi hiçbir zaman bitmez en iyisi mi ara sıra kapıyı kapatıp kendimizi dışarıya atmakYok kuzum bitmiyor bitmez bitmeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?