Giymicem cnm hem adet yaklasio giymem riskli olur muhhtemel tarihim 24 temmuz ama gecikebilirdeO zaman giyme Can'ım ne olur ne olmaz riske atma
Senin metabolizma ters o Zaman bende spor yaptıkça daha çok hareket yapıyorum bugün 1 saat Kardio +1.30 saat ağırlık yaptım daha 2 saat yapmayı planlıyordum olmadı şimdi de arkadasım geldi ikna edemedim yürüyüşe eşimi bekliyorum sabaha kadar yürümek istiyorum içinde bir enerji patlaması @ParteMoralll kıskandı mı neGece yapincada sabaha kadar uyuyamıyorum millet yorgun olunca uyur ben yorgun olunca daha dirilirim anlamadım gitti :)(
İyiki bugün arkadaşım geldi henry mağazasından elbise almış 300 TL elbiseyi indirim ile 90 TL almış mikrop birde 38 beden kendisi 44 beden giyiyorIyi ki devam dedin
Kesinlikle öyledir Can'ım umarım kötü birşey çıkmazCok fazla tüketmiyor dr 5 ten sonra sivi.hic birsey icmesin diyorda cok denedim olmuyor canim zoruna gidiyor herkes icerken onun icememesi gizlice iciyor galiba
İşte bu artık seninde beyninde birmiştir olay süpersinInan hepimiz yemek yemege bayilan insanlariz yoksa burda olmaz hepimiz zaten fit olurduk az az keserim veririm mantığı islemiyor katı kurallarin olmali ekmek 2 dilimi gecmeyecek 4 kasik pilav yersem ekmek olmayacak gibi.. evdekilere neler neler yapiyorum bir bilsen pastalar pogacalar börekler sarmalar ucusuyor evde ama ucundan bile yemiyorum 12 senedir bu yuzden kiloluyum ve bir.sure yemezsem olmem diyorum kendime. Cipse bayilirim dun oglumun elindeki cipsi kokladim ucundan yesene anne diyor dilimi bile surmem çünkü bu kiloyla yasanmaz artik
Aynen herşeyi mevsiminde yemek gerekiyorBilmem varsa bana da haber ver kuzum
Bu mevsimde olsada almam
Afiyet olsun Can'ım bebişime yarasınMenüm;
Sabah:2 haşlanmış yumurta
biraz peynir
4 adet zeytin
Salatalık - domates
2dilim ekmek
Azcık kavurma
Öğlen:1bardak limonata
Akşam:Tavuk sote
bulgur pilavı(artık kuru baklagilleri bulguru falan yiyorum çünkü öylede böyle de gazlanıyor bebeğim en azından vitaminini alsın)
Sen turşu mu yedin kesin ev yapımı turşudurSabah
Haşlanmış 2 yumurta
7 zeytin
Light peynir
Ogle
Haşlanmış tavuk
Aksam
Fındık lahmacun (dukan)
Turşu
Ayran
3 lt su
2 yesil cay
Süpersin Can'ımBu sabah muthis bir azim ornegi gostererek erken kalktim ve ofise gelmeden jillian level 1 ve Casey Ho'nun bacak pilates videosunu yaptim. Aksam da vaktim olursa salona gidip biraz daha spor yapmayi planliyorum=)
Can'ım katılabilirsin aramıza göbeğini Twister ve mekik ile erite bilirsinSelam. Ben 154 boy ve 57 kiloyum 55 kiloyla hamile kaldım 75 le doğuma girdim ilk 4 ayda hiç birşey yapmadığım halde 15 kilo birden gitti nasıl oldu anlamadım kalan 3 kilo da geçen ağustostan beri gitti.
Normalde çok zor kilo veriyorum şu an istediğim 7-8 kilo daha vermek istiyorum ama diyet ve spor konusunda çok dirayetsizim belirli bir yeme duzenimde yok ne yazıkki ve iştahım çok açık.
Konunun başında 80 kilo üstü yazmışsınız, ama hiç değilse bir kac fikir verirseniz çok sevinirim. Vereceğim kilo az gibi gorunsede çok inatçı bir vücudum var, ve diyet lafını duyunca yaglarimi koruma altına alıyor sanki özelikle göbek ve çevresi.
Kısaca bu göbek yağlarımı nasıl eriticem yıllardır gitmediler bir türlü.
Tarifin aynı kereviz salatası gibi Can'ım güzelmişCnm kabagi rendele yada robottan cek ben el robotum var ipli ondan cekiyorum rendeyle ugrasmiyorum ama rendelenince daha guzel oluo
Birazda ceviz cek cevizler iri olsun
Cektigin kabaklari tavada kavur suyu cikip icine cekene kadar artik hangi yagi kullanacagin sana kalmis baharatlandiracaginda
Sonra yogurtla karistir cevizlerinide uzerine serp
Cok guzel oluuo cnm ben bayiliuorum hemde cok hafif ben ya kucuk kabak yada yarim kabak kullaniyorum yaz ayimin vazgecilmez salatasi
Ekmegi yarim demisim yarim dilim olavak aksam yemegide 5 20 de olduKizlar gecte olsa gunun ozetini gecicem
3 saatlik uykuyla halen ayaktayim yilmadim
Aksam 11bucuk gibi komsu kizi kahve yapti sade yaninda bir parca bitter cikolata ile ictik sohbet muhabbet derken saat 3bucuktu yukariya eve cikmam
6bucukta kalktim hazirlandik kvye gittik7ydi iste 11 gibi gorumceme gittik 6ya kadar gorumcemdeydim cocuk baktim
Saba=:08:20
yarim yulaf ekmegi bir parca peynir cok kucuktu sekersiz 2 bardak acik cay bir dilim domates
Oglen = 13:30
pakedin icinden)5 adet tuzlu kraker gorumcem yoktu mutfagina girip bisi yapamadim cocugusa markete goturmustm anca ole gecistirdim
Ara ogun : kulahta dondurma
Aksam20
bir adet lahmacun gorumcem lahmacun almis
Bende bir tane yiyebildim hava sicak zaten
20:30 bir bardak sekersiz limonata
Bugunu boule kapattim cok yorgunum
Olur böyle merak etme keşke hatırlatmasaydınEkmegi yarim demisim dilim bile dememisim kafam nerde acaba :)
Tavsiye ederim super cnmTarifin aynı kereviz salatası gibi Can'ım güzelmiş
Bende deneceğim Can'ım kabağı in sadece kızartmasını yemezdim bunu yerim sağol tarif içinTavsiye ederim super cnm
Tabi herkesin damak zevki farkli ben yemegini yiyemiyorum sevmiyorum bi dolmasini bide salatasini seviyorum diyete olunca dolmasini yemekistemiyorum salatasida muhtesem olunca vazgecemiyorum izgara kofteyle falan muhtesem gidio
Teşekkür ederim. Işte ilk bir kac gün hevesleniyorum mekik egzersiz falan sonra bırakıyorum. Kendimi heveslendirmem lazım ama nasıl?Can'ım katılabilirsin aramıza göbeğini Twister ve mekik ile erite bilirsin
Rica ederim cnm simdiden afiyet olsun :)umarim begenirsinBende deneceğim Can'ım kabağı in sadece kızartmasını yemezdim bunu yerim sağol tarif için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?