Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Gece yapincada sabaha kadar uyuyamıyorum millet yorgun olunca uyur ben yorgun olunca daha dirilirim anlamadım gitti :)(
Senin metabolizma ters o Zaman bende spor yaptıkça daha çok hareket yapıyorum bugün 1 saat Kardio +1.30 saat ağırlık yaptım daha 2 saat yapmayı planlıyordum olmadı şimdi de arkadasım geldi ikna edemedim yürüyüşe eşimi bekliyorum sabaha kadar yürümek istiyorum içinde bir enerji patlaması @ParteMoralll kıskandı mı ne

İşte bu artık seninde beyninde birmiştir olay süpersin

Afiyet olsun Can'ım bebişime yarasın

Kizlar gecte olsa gunun ozetini gecicem
3 saatlik uykuyla halen ayaktayim yilmadim
Aksam 11bucuk gibi komsu kizi kahve yapti sade yaninda bir parca bitter cikolata ile ictik sohbet muhabbet derken saat 3bucuktu yukariya eve cikmam
6bucukta kalktim hazirlandik kvye gittik7ydi iste 11 gibi gorumceme gittik 6ya kadar gorumcemdeydim cocuk baktim
Saba=:08:20
yarim yulaf ekmegi bir parca peynir cok kucuktu sekersiz 2 bardak acik cay bir dilim domates

Oglen = 13:30
pakedin icinden)5 adet tuzlu kraker gorumcem yoktu mutfagina girip bisi yapamadim cocugusa markete goturmustm anca ole gecistirdim
Ara ogun : kulahta dondurma
Aksam20
bir adet lahmacun gorumcem lahmacun almis
Bende bir tane yiyebildim hava sicak zaten
20:30 bir bardak sekersiz limonata
Bugunu boule kapattim cok yorgunum

Can'ım katılabilirsin aramıza göbeğini Twister ve mekik ile erite bilirsin

Tarifin aynı kereviz salatası gibi Can'ım güzelmiş

Ekmegi yarim demisim yarim dilim olavak aksam yemegide 5 20 de oldu

Tarifin aynı kereviz salatası gibi Can'ım güzelmiş
Tavsiye ederim super cnm
Tabi herkesin damak zevki farkli ben yemegini yiyemiyorum sevmiyorum bi dolmasini bide salatasini seviyorum diyete olunca dolmasini yemekistemiyorum salatasida muhtesem olunca vazgecemiyorum izgara kofteyle falan muhtesem gidio

Bende deneceğim Can'ım kabağı in sadece kızartmasını yemezdim bunu yerim sağol tarif için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…