Tam buğday canım birakamiyorum daha saglik sorunum varSüpersin Can'ım çok iyi gidiyorsun birde ekmeği bıraksan süper olur
Yok canım bugün başladım dahaSen daha önce başlamış miydin
Anladım Can'ımTam buğday canım birakamiyorum daha saglik sorunum var
Evet itiraf et merak ettimSize birsey itiraf etmek istiyorum
Selam. Ben 154 boy ve 57 kiloyum 55 kiloyla hamile kaldım 75 le doğuma girdim ilk 4 ayda hiç birşey yapmadığım halde 15 kilo birden gitti nasıl oldu anlamadım kalan 3 kilo da geçen ağustostan beri gitti.
Normalde çok zor kilo veriyorum şu an istediğim 7-8 kilo daha vermek istiyorum ama diyet ve spor konusunda çok dirayetsizim belirli bir yeme duzenimde yok ne yazıkki ve iştahım çok açık.
Konunun başında 80 kilo üstü yazmışsınız, ama hiç değilse bir kac fikir verirseniz çok sevinirim. Vereceğim kilo az gibi gorunsede çok inatçı bir vücudum var, ve diyet lafını duyunca yaglarimi koruma altına alıyor sanki özelikle göbek ve çevresi.
Kısaca bu göbek yağlarımı nasıl eriticem yıllardır gitmediler bir türlü.
Can'ım benimde bebişim yok buyur gel kapımız açıkBu topigi gorup her seferinde geciyorum. Sebebiyse baslikta fit anneler oldugu icin ben gelemem sanmamdiay meger orda kadin da yaziyorrrrrmuuuuus
Canim muza fazla yuklenme kabiz yapar birde icinde bol miktarda seker varVe menüm kahvaltıda stresden sadece muz ve maden suyu içtim spora gittim 1 saat Kardio +1.30 saat ağırlık yaptım eve gelince dünden kalma taze börülce ,sade Türk Kahvesi içtim akşam arkadaşım geldi kavurma 4 kaşık pilav yedimarkasından sade soda ve Türk Kahvesi içtim atladım 15 kadar çişim geldi
Benimde bebisim yok cnm kapimiz herzamn acik beklerizBu topigi gorup her seferinde geciyorum. Sebebiyse baslikta fit anneler oldugu icin ben gelemem sanmamdiay meger orda kadin da yaziyorrrrrmuuuuus
Yok haklısın Can'ım yumurtadan bıktım aslında yememek en güzeli bu hafta muz yemek istiyorumCanim muza fazla yuklenme kabiz yapar birde icinde bol miktarda seker var
Menun iyi gibi gorunuo kafa suan yerinde deil uanlis yorum yaparsamda kusura bakma balim
Nasil terslik yaniiiiiZaten sende bir terslik olduğu anlamıştım takımdaykenyulafcı seni
Hadi az kalmış Can'ım benimverince yulaflara dalmak yok Sana sponsor bulucam
Sende gooooorrr babyyBiz görmeyelim parte hanım
Valla kiz o dugunde kuzenon okdr havalandim ki korumaya gectim farkinda olmadan tabi yorulmuslukla beraberrrrr cok begeniom bakip bakip inanamiodm smdiSüpersin Can'ım fazla havalanma arkandan ben geliyorum ona göre
@ParteMoralll ,@blackswannina94 ve @puantiyeli_kelebek hanımlar lütfen pistte ay aklıma Ümit besen geldidurun menüme ağır eleştiri yapmadan önce onu izleyin
Ohhhhhh gotuuuuurrmusun kavurmali pilav olsada yesekVe menüm kahvaltıda stresden sadece muz ve maden suyu içtim spora gittim 1 saat Kardio +1.30 saat ağırlık yaptım eve gelince dünden kalma taze börülce ,sade Türk Kahvesi içtim akşam arkadaşım geldi kavurma 4 kaşık pilav yedimarkasından sade soda ve Türk Kahvesi içtim atladım 15 kadar çişim geldi
Bu topigi gorup her seferinde geciyorum. Sebebiyse baslikta fit anneler oldugu icin ben gelemem sanmamdiay meger orda kadin da yaziyorrrrrmuuuuus
Başka birşey söyleyeceksin sandım Can'ım kızma ama yıllardır buradayım genelde erkeklerde yazıyordu bize dalga amaçlı bir anda erkek olduğunu itiraf ediceksin sandımSize birsey itiraf etmek istiyorum
BendeeBaşka birşey söyleyeceksin sandım Can'ım kızma ama yıllardır buradayım genelde erkeklerde yazıyordu bize dalga amaçlı bir anda erkek olduğunu itiraf ediceksin sandımkusura bakma
Kız birde arkadaşla iddia girdik mikrop 44 beden 38 beden benim istediğim gibi elbise almış henry den 300 TL elbise 90 TL kaç defa istedim dilenci gibi vermem dedi Allah'dan iddia girdik pilav yerken buldum kendimi ama salatada yedimNasil terslik yaniiiiijeton dusmedi
coh iyi oluuuu
Sende gooooorrr babyy
Valla kiz o dugunde kuzenon okdr havalandim ki korumaya gectim farkinda olmadan tabi yorulmuslukla beraberrrrr cok begeniom bakip bakip inanamiodm smdibegenmimm sanki fiittttt olmam lazmmmmmmmm
Ohhhhhh gotuuuuurrmusun kavurmali pilav olsada yesekfit olsak yesek yesek sismesk efkarlandm
allah seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?