Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Ve menüm kahvaltıda stresden sadece muz ve maden suyu içtim spora gittim 1 saat Kardio +1.30 saat ağırlık yaptım eve gelince dünden kalma taze börülce ,sade Türk Kahvesi içtim akşam arkadaşım geldi kavurma 4 kaşık pilav yedim arkasından sade soda ve Türk Kahvesi içtim atladım 15 kadar çişim geldi

Yogurt kürü,ev yogurdu suyu, bol su, yesil cay ve göbek ağırlıkli plates onerebilirim canim.. 7-8 kilonu da bizlerle verebilirsin menulerini paylas kizlar bilgili yönlendirmede bulunuruz inşallah

Canim muza fazla yuklenme kabiz yapar birde icinde bol miktarda seker var
Menun iyi gibi gorunuo kafa suan yerinde deil uanlis yorum yaparsamda kusura bakma balim

Zaten sende bir terslik olduğu anlamıştım takımdayken yulafcı seni
Nasil terslik yaniiiii jeton dusmedi
Hadi az kalmış Can'ım benim verince yulaflara dalmak yok Sana sponsor bulucam
coh iyi oluuuu
Biz görmeyelim parte hanım
Sende gooooorrr babyy
Süpersin Can'ım fazla havalanma arkandan ben geliyorum ona göre
Valla kiz o dugunde kuzenon okdr havalandim ki korumaya gectim farkinda olmadan tabi yorulmuslukla beraberrrrr cok begeniom bakip bakip inanamiodm smdi begenmimm sanki fiittttt olmam lazmmmmmmmm
@ParteMoralll ,@blackswannina94 ve @puantiyeli_kelebek hanımlar lütfen pistte ay aklıma Ümit besen geldi durun menüme ağır eleştiri yapmadan önce onu izleyin

Ohhhhhh gotuuuuurrmusun kavurmali pilav olsada yesek fit olsak yesek yesek sismesk efkarlandm
Bu topigi gorup her seferinde geciyorum. Sebebiyse baslikta fit anneler oldugu icin ben gelemem sanmamdi ay meger orda kadin da yaziyorrrrrmuuuuus
allah seni

Kız birde arkadaşla iddia girdik mikrop 44 beden 38 beden benim istediğim gibi elbise almış henry den 300 TL elbise 90 TL kaç defa istedim dilenci gibi vermem dedi Allah'dan iddia girdik pilav yerken buldum kendimi ama salatada yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…