- 16 Temmuz 2016
- 100
- 267
- 18
Ah ah. Ne cektik bu erkeklerdenBaşka birşey söyleyeceksin sandım Can'ım kızma ama yıllardır buradayım genelde erkeklerde yazıyordu bize dalga amaçlı bir anda erkek olduğunu itiraf ediceksin sandımkusura bakma
Anladim cnmYok haklısın Can'ım yumurtadan bıktım aslında yememek en güzeli bu hafta muz yemek istiyorum
Anladim cnmYok haklısın Can'ım yumurtadan bıktım aslında yememek en güzeli bu hafta muz yemek istiyorum
Market yakındaysa avakodo tüketebilirsin Can'ım cevizli güzel oluyorU
Anladim cnm
Benimde yumurtam bitti ev yumurtasi kullaniyorum organik
Kayinvalidemden alicaktim unuttum yarin napicam bilmiorum(kvnin tavuklari var)
Ne yapsam kahvaltiya diye kara kara dusunuorum
Wayy iddia güzel hadi bakalim umarim sen kazanirsinİyiki bugün arkadaşım geldi henry mağazasından elbise almış 300 TL elbiseyi indirim ile 90 TL almış mikrop birde 38 beden kendisi 44 beden giyiyorçok pis iddia girdik 1 ekimde onun içine olursam benim olucak yok olamazsam ben ona kıyafet alıcam
Ayy evet bendim dimiii :) bunu soylemeni ozlemisim arada hatirlat@ParteMoralll şaka dedim Can'ım benim bir daha asla o kilolara dönmenek dileğiyle biliyorsun bizim takımda en iyi beslenenlerden biride sendin
:) mck@ParteMoralll kız sanada yaparım yeter ki iste
Sorma ya özellikle cinsellik bölümünde çok denk geldimAh ah. Ne cektik bu erkeklerden
Kız söylemez miyim bu lafım yüzünden aforoz edildimAyy evet bendim dimiii :) bunu soylemeni ozlemisim arada hatirlat
:) mck
İnşallah arkadaşım azıcık cimridir sözünü tutarsa hoş tutmazsa parçalarım onuWayy iddia güzel hadi bakalim umarim sen kazanirsin
Teşekkür ederim canımGuzel.menu afiyet olsun canimcim
hahahahahaaaa yookkkk soyleeeeeeKız söylemez miyim bu lafım yüzünden aforoz edildimtakımdan
Tamam canım teşekkür ederimBulgur guzel de kasikla sayarak ye canim yazki ona göre değerlendirelim afiyet olsun
Sen turşu mu yedin kesin ev yapımı turşudurafiyet olsun
Teşekkürler şekerimAfiyet olsun Can'ım bebişime yarasın
Hangi laf hangi takim?hahahahahaaaa yookkkk soyleeeeee
Bizde de serbest ev yapımı olmak kaydıyla benim de sadece biber turşum kaldı ben çok severim turşuyuTurşu dukanda izinli canım biber ev yapimi idi ama kornison ev yapimi degildi malesef.. misafirler için almıştım mor pirinç salatasına bende lahmacun un sade yedim işte :))
Hoşuna gitti değil mi cadıhahahahahaaaa yookkkk soyleeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?