Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Yogurt kürü,ev yogurdu suyu, bol su, yesil cay ve göbek ağırlıkli plates onerebilirim canim.. 7-8 kilonu da bizlerle verebilirsin menulerini paylas kizlar bilgili yönlendirmede bulunuruz inşallah
Paylasirim tabi. Yemem- yememem gereken seyler neler saat aralıkları nasil olcak falan. Bu sefer cok duzenli bir diyetyapmak istiyorum da, siz bana liste hazirlayabilirmisiniz ?

Hangi laf hangi takim?
14.takim cuma zayiflama yarismasi cnm
Aylardird ordayim ben diyet yapiodum zaten girdigimde hatta 81falandim :) oda ordaydi oni soyluui :)
Hoşuna gitti değil mi cadı seninle atışmayı özlemişim var mı takımda benim gibi komik resimler paylaşan ne resimler atardım gülerdik
beni ozledn demek arada atioz komk siskolu seyler olunca

Sen kendini anlat biraz beslenme seklini mesela.. yarinda normal listeni bizimle paylas bizde senin beslenme alışkanlıklarına bakip yonlendirelim olur mu?
Bide bana ozelden yas Boy kilo hedef bilgini yazar misin

Ben eftelya guzel ve fit kadinlar/anneler
Ya bu arada soylemeden edemicem ama kendimi kirlenmis hissettim erkek miyim diye suphrlendiniz ya boyle kendimi aklama ihtiyaci duydum delideli
Çok karşıma geldi kuzum ne yaparsın insan artık şüpheleniyor cinsellik hamilelik bölümünde bile denk geldim

Bugunku menum:

Sabah: cekilmis bademle yaptigim cupcake'in yarisi (136 kalori, 2 gr karbonhidrat)
Oglen: 2 tane tavuklu salata aldim (cok kucuklerdi) zeytinyagi ve sirkeli, birini yedim digerini 3 gibi yiyecegim
Aksam: izgara tavuk, haslanmis sebze

1400 kalori oldu, aksam da spor yaparsam icim daha rahat edecek bu kaloriyle=) butun gunum tavuk oldu Miyav_su bayilir=) gidaklicam artik

Afiyet oldun cupkek tarifi badenin şekerinden mi aldın Can'ım yakında yumurtanda olur

Afiyet oldun cupkek tarifi badenin şekerinden mi aldın Can'ım yakında yumurtanda olur
Yok canim bilmiyodum bile badenin sekerini. Yabanci bi siteden buldum; cekilmis hindistancevizi, badem, tatlandirici, kakao, yag ve yumurta var icinde=) ustunde de krem peyniri, vanilya, tatlandirici ve tereyagindan yapilan kremasi var var.

Boyum:160
Kilom: 87.8
Yasim 20 uni ogrencisiyim
13 temmuzda diyetisyene basvurdum ahanda boyle.

Biraz hikayemden bahsedeyim. Ben kendimi hep kilolu saniyordum. Ama simdi eski fotolarima bakiyorumda cocukken gayet normalmisim kiymetini bilemedim
Ergenlik doneminden sonra kilom katlanarak devam etti ve tartida 90ı gordum. Hemde citi piti bir genc kiz olma zamaniyken efkar mod n

Ama tarti yanlismis
Kostum diyetisyene 87.8 sanki 90andan vok farkliymis gibi sevindim

Iste boyle kizlar. Bundan sonra cok kararliyim. Diyetisyenimin cısss dedigi hic biseyi yemedim suan 5.gunum bitti.
En basta kendime olan saygimi kazanmak icin daha sonra sevdigim beycik icin kilolara kis kissd

Aaa eski kilom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…