Paylasirim tabi. Yemem- yememem gereken seyler neler saat aralıkları nasil olcak falan. Bu sefer cok duzenli bir diyetyapmak istiyorum da, siz bana liste hazirlayabilirmisiniz ?Yogurt kürü,ev yogurdu suyu, bol su, yesil cay ve göbek ağırlıkli plates onerebilirim canim.. 7-8 kilonu da bizlerle verebilirsin menulerini paylas kizlar bilgili yönlendirmede bulunuruz inşallah
14.takim cuma zayiflama yarismasi cnmHangi laf hangi takim?
Hoşuna gitti değil mi cadıseninle atışmayı özlemişim var mı takımda benim gibi komik resimler paylaşan ne resimler atardım gülerdik
Partenin sağlıklı beslenmesi Can'ım birde kimse gerçekler anlamda eleştirHangi laf hangi takim?
kız yanlız Zaman'larımı sizinle geçirdim biliyorsun güzel günlerdi14.takim cuma zayiflama yarismasi cnm
Aylardird ordayim ben diyet yapiodum zaten girdigimde hatta 81falandim :) oda ordaydi oni soyluui :)
beni ozledn demek arada atioz komk siskolu seyler olunca
Ben eftelya guzel ve fit kadinlar/anneler
Ya bu arada soylemeden edemicem ama kendimi kirlenmis hissettim erkek miyim diye suphrlendiniz ya boyle kendimi aklama ihtiyaci duydum delideli
Sende beni sobeledin kuzummmBen eftelya guzel ve fit kadinlar/anneler
Ya bu arada soylemeden edemicem ama kendimi kirlenmis hissettim erkek miyim diye suphrlendiniz ya boyle kendimi aklama ihtiyaci duydum delideli
Ne oldu kuzumÇok karşıma geldi kuzum ne yaparsın insan artık şüpheleniyor cinsellik hamilelik bölümünde bile denk geldim
Afiyet oldun cupkek tarifi badenin şekerinden mi aldın Can'ım yakında yumurtanda olurBugunku menum:
Sabah: cekilmis bademle yaptigim cupcake'in yarisi (136 kalori, 2 gr karbonhidrat)
Oglen: 2 tane tavuklu salata aldim (cok kucuklerdi), birini yedim digerini 3 gibi yiyecegim
Aksam: izgara tavuk, haslanmis sebze
1400 kalori oldu, aksam da spor yaparsam icim daha rahat edecek bu kaloriyle=) butun gunum tavuk olduMiyav_su bayilir=) gidaklicam artik
Kiz sus duygulandimPartenin sağlıklı beslenmesi Can'ım birde kimse gerçekler anlamda eleştir
kız yanlız Zaman'larımı sizinle geçirdim biliyorsun güzel günlerdi
neeeeeee nereye girsem ordasiniz yettiniz beee
Yok canim bilmiyodum bile badenin sekerini. Yabanci bi siteden buldum; cekilmis hindistancevizi, badem, tatlandirici, kakao, yag ve yumurta var icinde=) ustunde de krem peyniri, vanilya, tatlandirici ve tereyagindan yapilan kremasi var var.Afiyet oldun cupkek tarifi badenin şekerinden mi aldın Can'ım yakında yumurtanda olur
Seni birakmicazzzz
Orada da unsuz şekersiz tatlılar yapılıyor bir bakYok canim bilmiyodum bile badenin sekerini. Yabanci bi siteden buldum; cekilmis hindistancevizi, badem, tatlandirici, kakao, yag ve yumurta var icinde=) ustunde de krem peyniri, vanilya, tatlandirici ve tereyagindan yapilan kremasi var var.
Sizi tontikler siziiSeni birakmicazzzz
Aaa eski kilomBoyum:160
Kilom: 87.8
Yasim 20 uni ogrencisiyim
13 temmuzda diyetisyene basvurdumahanda boyle.
Biraz hikayemden bahsedeyim. Ben kendimi hep kilolu saniyordum. Ama simdi eski fotolarima bakiyorumda cocukken gayet normalmisim kiymetini bilemedim
Ergenlik doneminden sonra kilom katlanarak devam etti ve tartida 90ı gordum. Hemde citi piti bir genc kiz olma zamaniykenefkar mod n
Ama tarti yanlismis
Kostum diyetisyene 87.8 sanki 90andan vok farkliymis gibi sevindim
Iste boyle kizlar. Bundan sonra cok kararliyim. Diyetisyenimin cısss dedigi hic biseyi yemedim suan 5.gunum bitti.
En basta kendime olan saygimi kazanmak icin daha sonra sevdigim beycik icin kilolara kis kissd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?