Can'ım kocamı tenhada sıkıştırmayı planlıyorumhain planlarım var çok pis
Cok kötü değilmiş balik alacaktim ama balik pazari cok uzakti gidemedim açıkçası hangi baligi alacağım onuda bilmiyorum
Teşekkür ederim Can'ımPilav ye mısır ye sonra kiloya gel kandirikcisupersin canım
Can'ım ben Sana ara ver dedim zorlama daha kötü olurBen de bugun aksam yemeginden sonra 45 dk agirlik 15 dk da cardio calistim, bacaklarim gene isyanlarda
Süpersin Can'ım @puantiyeli_kelebek etiketliyoruz ben yaptım umarım kızmazsınTartı bildirimi
En son:80.5
Güncel :80:1
Fark:400gram
1 gun aralikla yap canim sporun yerlesmis olurBen de bugun aksam yemeginden sonra 45 dk agirlik 15 dk da cardio calistim, bacaklarim gene isyanlarda
Ya vericem aslinda ama hep fazla yiyomusum gibi geliyo vicdan azabindan spor yapiyorum resmen=) bi gun az yesem o gunu dinlenme gunu yapicam. ama tatli tatli agrimasi da hosuma gidiyo bacaklarimin biliyo musunCan'ım ben Sana ara ver dedim zorlama daha kötü olur
Süpersin CanımTarti bildirimi
Geçen hafta 99.5
Guncel kilo 98.2
Fark 1.3 kg
Agzimi tutabilsem oyle yapicam=))1 gun aralikla yap canim sporun yerlesmis olur
Olur mu öyle şey canım unutmuşum kızar mıyım ben sana tatlım☺unutmuşum etiketlemeyi pek bişeyde yapmadım ama gitmiş yine 400 gram haftaya kardeşim geliyor sporada tam manasıyla o zaman başlıycam arada mekik çekiyor um back çalışıyorum ama düEnsiz olduğundan yazmıyorumSüpersin Can'ım @puantiyeli_kelebek etiketliyoruz ben yaptım umarım kızmazsın
Bence yazmalısın tatlım bence çok -400 gr beni kadar koştum ettim -600 gr düşün biraz daha asılsan benden çok daha iyi verirsinOlur mu öyle şey canım unutmuşum kızar mıyım ben sana tatlım☺unutmuşum etiketlemeyi pek bişeyde yapmadım ama gitmiş yine 400 gram haftaya kardeşim geliyor sporada tam manasıyla o zaman başlıycam arada mekik çekiyor um back çalışıyorum ama düEnsiz olduğundan yazmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?