- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 683
- 35
Cok guzel hareketler bence de=) 30 day shred gibi guzel egzersiz programlarinda da var bu hareketlerin coguKizlar nasill
Selülit Düşmanı ÜÇGEN
burpees
Buttt kicks
toe taps
pulse crunch
bycyle crunch
lunges
squat jumps
hingh knees
jumping jack
flutter kicks
high knees
squat jump
butt kicks
Favoriiiye ekledimmm canim
Cok guzel hareketler bence de=) 30 day shred gibi guzel egzersiz programlarinda da var bu hareketlerin cogu
30 days shred nasii kuzu bana uyarmi acaba 1aylik program istiyorumm kuzumCok guzel hareketler bence de=) 30 day shred gibi guzel egzersiz programlarinda da var bu hareketlerin cogu
Bence guzel, 3 dk agirlik 2 dk cardio 1 dk karin calistiriyo 3 set toplam. Isinma ve sogumayla beraber yaklasik 30 dk tutuyo. Baya terletiyo, cok zor bi program da degil. Zor yerleri de var tabi sinav gibi, ama videodakilerin yaptigi kadar cok yapmak zorunda degilsin zamanla ayak uydurursun=)30 days shred nasii kuzu bana uyarmi acaba 1aylik program istiyorumm kuzum
Basliyim kuzum yaa bana sanki uyudu ne yazicam youtubeden mi bulcam her gunu farklimi videolarBence guzel, 3 dk agirlik 2 dk cardio 1 dk karin calistiriyo 3 set toplam. Isinma ve sogumayla beraber yaklasik 30 dk tutuyo. Baya terletiyo, cok zor bi program da degil. Zor yerleri de var tabi sinav gibi, ama videodakilerin yaptigi kadar cok yapmak zorunda degilsin zamanla ayak uydurursun=)
jillian michaels 30 day shred level 1 yaz youtube'a ilk cikan video 35 milyon kez izlenmis zatenBasliyim kuzum yaa bana sanki uyudu ne yazicam youtubeden mi bulcam her gunu farklimi videolar
Yarın bakicam kuzum 30 dk iyi olur benim icin ben ilk basta level1 yapayim sagol kuzumjillian michaels 30 day shred level 1 yaz youtube'a ilk cikan video 35 milyon kez izlenmis zatenhemen altinda level 2 de var, level 3 ara ara gidip geliyo=)
Biseycik degil=)kremsokola tesekkur ederim canım
Oğluşunun doğum günü kutlu olsun Can'ım rabbim sağlıklı Mutlu bir ömür versinSporun ne olacagini belirleyelim herkes saat kacta olursa olsun yaptim desin.. isminin yanina yapıldı diye centik.atılıp puan verilsin carsamba gunleri puanlar toplanip birinci seçilir canim olmaz mi
Yalnız hareketler değilde şu pumalı nar çiçeği tayta vuruldumKizlar nasill
Selülit Düşmanı ÜÇGEN
burpees
Buttt kicks
toe taps
pulse crunch
bycyle crunch
lunges
squat jumps
hingh knees
jumping jack
flutter kicks
high knees
squat jump
butt kicks
LKizlar nasill
Selülit Düşmanı ÜÇGEN
burpees
Buttt kicks
toe taps
pulse crunch
bycyle crunch
lunges
squat jumps
hingh knees
jumping jack
flutter kicks
high knees
squat jump
butt kicks
Aminnnn canimmmm cok tesekkurler ne güzel dileklerOğluşunun doğum günü kutlu olsun Can'ım rabbim sağlıklı Mutlu bir ömür versin
Eki Görüntüle 1860062 Günaydın kızlar kilom
Afiyet olsun kuzum bak yer bile tutmamis zatenReglim yaklaşıyor Can'ım 1 senedir dondurma yemiyorum düşün
Menüm;
Sabah
1 k.k peynir >
1 h.yumurta >
2 tt.ekmek > ile tost
salatalık domates söğüş
7 adt. zeytin
Öğle
2 kepçe çorba
3 adt. fırın köfte
2 y.k bulgur > bitmedi gitti
2 y.k bezelye
1 tt.ekmek
Ara
1 armut
1 bardak süt
Akşam
2 kepçe çorba
2 y.k kabak yemeği > çokşükür
3 adt fırın köfte
2 tt.ekmek
1 kase yagsız salata (marul-salatalık)
Ara
henüz yapmadım uyumadan önce armut ya da şeftali yanına da bir bardak süt ürünü tüketirim
ve bügün leslie yapacagım mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?