Canım psikolojik bende gece uyuyamadım bir türlü düşün şimdi dükkandayım akşam olsada spor yapsam diyorumYa vericem aslinda ama hep fazla yiyomusum gibi geliyo vicdan azabindan spor yapiyorum resmen=) bi gun az yesem o gunu dinlenme gunu yapicam. ama tatli tatli agrimasi da hosuma gidiyo bacaklarimin biliyo musun
Haklisin canim psikolojik. Tamam o zaman ara veriyim, ya da hic degilse hafif biseyler yapayim yuruyus gibiCanım psikolojik bende gece uyuyamadım bir türlü düşün şimdi dükkandayım akşam olsada spor yapsam diyorumama sen ara ver 1-2 gün
Somonlar yerli mi ithal mi csnımBim'de dilimlenmis somon ve uskumru var canim fiyatida uygun dondurucularda bulabilirsin
1-2 gün Can'ım çok değil vücudun dinlensin kötü olmasınHaklisin canim psikolojik. Tamam o zaman ara veriyim, ya da hic degilse hafif biseyler yapayim yuruyus gibi
sekersiz kahve midemi bulandırıyorSekerli mi no no no sade iciyoruz tatlim:)
Inşallah heğimiz de veririz hızlı hızlı☺Bence yazmalısın tatlım bence çok -400 gr beni kadar koştum ettim -600 gr düşün biraz daha asılsan benden çok daha iyi verirsin
Benimde şekerli kahve midemi bulandırıyorsekersiz kahve midemi bulandırıyor
Diyetisyenim gunluk fix sebze yemegi, et ,corba aksam 1 dilim haric her ogun 2 tt ekmek yazdigi icin ona uymaya calisiyorum canim. Tabi boyle diyince bende dedim napmisim boyle diye.2 kepce çorba =2 dilim ekmek
2 kasik bezelye=2 dilim ekmek
2 yemek kasigi bulgur yarim dilim ekmek
Sen bunlari bide aksamda yemissin karbonhidrat cok fazla gülüm dikkat et
sekersiz kahve midemi bulandırıyor
Diyetisyenim gunluk fix sebze yemegi, et ,corba aksam 1 dilim haric her ogun 2 tt ekmek yazdigi icin ona uymaya calisiyorum canim. Tabi boyle diyince bende dedim napmisim boyle diye.
Bezelye gunluk sebze yemegim corbamda oyle. 2yk bulguru 1 tt ekmek yerine yedim. Kalan 1 ekmegide saf tukettim.
Ya kizlar acikcasi dogru , menuyu boyle yazinca bende diyorum kendi kendime cok olmamis mi diye ama diyetisyenin acikladigina gore kasdan kaybetmemem gerekmis ben harfiyen uyuyorum iste
Yorumun icin cok tesekkur ederim bu arada incelemene sevindim
Somon almadım ama vardı ben uskumru aldim canım uretici firma adanada ama Menşe ulke NorveçSomonlar yerli mi ithal mi csnım
Miyav_su maliyeci89 @puantiyeli_kelebek. Kizlar masallah harikasinizz
@puantiyeli_kelebek cim oncedende bahsetmistim benim yarin dyt. gorusmem var orada tartacak makinede beni. O daha saglikli sonuc verir diye bekleyecegim..bu hafta mazur gorun haftaya eksiksiz devam edecegim
teşekkürler :)Bim'de dilimlenmis somon ve uskumru var canim fiyatida uygun dondurucularda bulabilirsin
Tamam o zaman alınır Canım en sağlıksı o balık soğuk Deniz balığıSomon almadım ama vardı ben uskumru aldim canım uretici firma adanada ama Menşe ulke Norveç
Az mı bence çok iyi@puantiyeli_kelebek
kilo bildirimi:
Geçen hafta:80.00
bu hafta:79.800
fark: -200
-200 de olsa mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?