Canim.istersen sana yardimci olacak biri daha secelim yanina yogun oldugunda listeyle ilgilenir yardimci olur
Tamam tatlim Ay grubumuz hem spor hem saglikli beslenme daha ne olsun süperBu haftadan sonra musait olurum kolay kolay aksamaz liste insallah canim ama spor konusunu biri ustlenebilir isterse bende yardim ederim
Hicc eski kg kg yeni kg seklindemi yapiosunuz merk ettim cnm.. ayni listedeyi degisik versiyon spor icin yazariz cnm ondan dedm :)
Kizzz simartma beniiiMotivasyon kaynagimmmm
oglen kizim uyudugnda yapicam cnmmSporu hangi zamanda yapalim ortak sporumuzu tatlim?
Tamam tatlim Ay grubumuz hem spor hem saglikli beslenme daha ne olsun süperolduuu
ahahah aynenNe guzel iste kilo verince normal boyuta gelirler=) benimkiler yok olucak yakinda mesela
Hak ediyosun fistikKizzz simartma beniii
oglen kizim uyudugnda yapicam cnmm
Ilk gun baktm bidaha bakmadm gormedm kbkmacnmBirinci sayfada var tatlim baktin mi hic? Bir sebebi oldugunu biliyorum anlamak icin sordum yanlis anlama tatlim
Sagol kuzummm moral oluyoooo banadaHak ediyosun fistik
Benim icinde öğlen uygunnn canım
Sagol kuzummm moral oluyoooo banadatmmmm oglen yapalmmmm
Sporun ne olacagini belirleyelim herkes saat kacta olursa olsun yaptim desin.. isminin yanina yapıldı diye centik.atılıp puan verilsin carsamba gunleri puanlar toplanip birinci seçilir canim olmaz miSagol kuzummm moral oluyoooo banadatmmmm oglen yapalmmmm
Super fikir ayyyy kiz eriyip akacazSporun ne olacagini belirleyelim herkes saat kacta olursa olsun yaptim desin.. isminin yanina yapıldı diye centik.atılıp puan verilsin carsamba gunleri puanlar toplanip birinci seçilir canim olmaz mi
Birinci olmasina gerek varmi cnm? Herkesn yapcaklari farkli cunku..Sporun ne olacagini belirleyelim herkes saat kacta olursa olsun yaptim desin.. isminin yanina yapıldı diye centik.atılıp puan verilsin carsamba gunleri puanlar toplanip birinci seçilir canim olmaz mi
Spor listemizde olsun kuzum amaBirinci olmasina gerek varmi cnm? Herkesn yapcaklari farkli cunku..
Bunlari.begendim.bennnn yapabilirim.eğlenceli geldi banaKizlar nasill
Selülit Düşmanı ÜÇGEN
burpees
Buttt kicks
toe taps
pulse crunch
bycyle crunch
lunges
squat jumps
hingh knees
jumping jack
flutter kicks
high knees
squat jump
butt kicks
Bunlari.begendim.bennnn yapabilirim.eğlenceli geldi bana
Kizlar nasill
Selülit Düşmanı ÜÇGEN
burpees
Buttt kicks
toe taps
pulse crunch
bycyle crunch
lunges
squat jumps
hingh knees
jumping jack
flutter kicks
high knees
squat jump
butt kicks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?