Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Kızlar ben 75 kiloyu saniyorum tartı da sorun varmış galiba bugün 2 farklı tartida çıktım 70 geldim güncel 70 yazın ama kaç kg gitti bilmiyorum

Inşallah canım

Kızlar ölçülerimi yazıyorum ,basen 150cm den 106 cm düşmüş fark -44 cm , bacaklarım 80 cm den 56 cm düşmüş fark-24 cm , göğüslerim 130 cm den 93 cm olmuş fark -37 cm ,bel 140 cm den 85 cm düşmüş aradaki fark -55 cm , kollarım 45 cm den 29 cm olmuş fark -16 cm ,omuzlarım 130 cm den 102 cm olmuş fark -28 cm ,iç bacaklarım 90 cm den 66 cm düşmüş fark -24 cm toplamda 228 cm vücudum incelmiş ,98 kg dan -75 kg :23 kg vermişim 56 bedenden 38-40 bedene düşmüş oldum @blackswannina94 , @puantiyeli_kelebek ve kremsokola ve btlbetul Moonlii

Son düzenleme:
Çok iyisin canım ya spor yapıyorsun galiba çünkü ben 70 kilo 42 bedenim

@SucceSSstorY canim hic oyle -400 gramcik diye kucumsemeee hem de regl iken harika bir sonuc bombastikoo
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ve sen Miyav_su sen naaaptiiin
Yiktin gectin ortaligi
Masallah

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ve gordugum kadariyla 70 kilo biri 42 giyerken digeri 38 giyebiliyor.hep derler ya tartida degil aynada ki goruntunuzle anlasilir zayifladigini diye cok dogru.
Ben diyorum ki olculerimizide not edelim belki daha saglikli takip edebiliriz.

Beyin bedavaa

Teşekkürler Can'ım Hedef 36 beden

Tebrikler

56 bedenden 38 bedene dşmek ve 23 kilo vermek muhteşem bir başarı

Kızlar ölçülerimi yazıyorum ,basen 150cm den 106 cm düşmüş fark -44 cm , bacaklarım 80 cm den 56 cm düşmüş fark-24 cm , göğüslerim 130 cm den 93 cm olmuş fark -37 cm ,bel 140 cm den 85 cm düşmüş aradaki fark -55 cm , kollarım 45 cm den 29 cm olmuş fark -16 cm ,omuzlarım 130 cm den 102 cm olmuş fark -28 cm ,iç bacaklarım 90 cm den 66 cm düşmüş fark -24 cm toplamda 228 cm vücudum incelmiş ,98 kg dan -75 kg :23 kg vermişim 56bedenden 38-40 bedene düşmüş oldum @blackswannina94 , @puantiyeli_kelebekve kremsokola ve btlbetul Moonlii @ParteMoralll ve @SekerPancari71

wooawww süper maşallah boyu kaçtı şekerim o değişmemiştir :)

ayy iyi oldu yazdığın bende toparlansam iyi olcak.... gene aburcubur deryalarındayım....

tebrik ederim miyavcim harikasinnnnnn

wooawww süper maşallah boyu kaçtı şekerim o değişmemiştir :)

ayy iyi oldu yazdığın bende toparlansam iyi olcak.... gene aburcubur deryalarındayım....
Sopa geliyor hemen bugün itibaren başlıyorsun kendine bir kumbara alıyorsun açılmayanlardan Abur cubur Can'ın istegi Zaman direk o kumbaraya atıyorsun bir cips 3 TL yazık değil mi hem sağlıgına hem parana bana da hergün yazıyorsun ne yediğimi ne yaptığını birde aldığın o trambolin kullanıyorsun bu kadar

Yaa ama aşk olsun, şurda iki gün giremedim, çok yoğunum çünkü. Haksızlık

Haksızlık etmem kolay kolay ama saf yerine de konmak istemem baska bir topikte gayet aktifsin icerige ve baska konulara bakabiliyorsun zamanini ayiramadigin birtek bu topik. 1. Sayfaya yazdim bu topik benim icin onemli oldugu kadar herkes içinde onemli olmali cunku karsilikli emek.veriyoruz birbirimize hedeflerimiz var benim kadar yogun da cok az bulunur ama sorumluluk işte..
Basarilar diliyorum

Idolumsun miyavcim supersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…