Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Çok iyi ya maşallah ben de gaza geldim hızlo ayarda 15 dakika 1.5 km koştum eylül e kadar 70 hedefim sonra 60 a düşmek ::)

Çok iyi ya maşallah ben de gaza geldim hızlo ayarda 15 dakika 1.5 km koştum eylül e kadar 70 hedefim sonra 60 a düşmek ::)
İnşallah Can'ım spor hocamda tartıya takılma diyor benimde alt karnım kaldı sıkılaşmadı akşamları koş dedi sonrada bir hareket gösterdi onu yapıcam

Tebrik ederim kuzum
Aminnnn canimmmm cok tesekkurler ne güzel dilekler
Doğum günü kutlu olsun paşanın Nice,mutlu sağlıklı senelere
Tarti bildirimi

Geçen hafta 99.5
Guncel kilo 98.2
Fark 1.3 kg
Süpersin canıım
Tartı bildirimi
En son:80.5
Güncel :80:1
Fark:400gram
Tebrikler canım

@puantiyeli_kelebek
kilo bildirimi:
Geçen hafta:80.00
bu hafta:79.800
fark: -200

-200 de olsa mutlu oldum
Tebrikler canım da sen neden üzgün oldun
@puantiyeli_kelebek
Gecen hafta 69.5
Simdi 69.2
Sebebi hafta sonu yyedim arti olmustm o gitmisss.. yoksa dahada inerdm bence nyse saglk olsn
Olsun canım tebrikler

Bugünkü menüm kahvaltıda 1 muz ,domates,zeytin ,peynir ,yeşillik,karışık çerez bir çay bardağı kadar şekersiz Türk kahvesi ve çay akşam dünden kalma kabak yemeği ,domates,soğan söğüş yedim spor olarak programın değişti 25 dk Kardio +1 saat ağırlık akşamda eşimle koşa bildiğim kadar koşucam kızlar malum çişim geliyor

Süpersiiiin canıım

Süpersin canııım

Sabah
bir yumurtadan peynirli omlet
Cay

Aksam
Yulaf fume peynirli tost
(Uc kasik yulaf karsm,bir ymurta,sut, ve bir ck kabartma tozuyla tost makinasnda yaptm tost ekmegu oldu arasina malzemeleri koydum) yaninda
Domates, zeytin yedimm
Bugun cnm yemek istemedi temizlik yapiodumm kolaya kactim oyuzden
Temizlik bitince
300 atladim
20dk zumba
Aksam uc kasik yogurt yerim belki
Bugunluk bukadar.
3lt suuuuu

Afiyet olsnnn miyaaav kedicik

Afiyet olsun Can'ım süpersin yakında 1000 tanede atlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…