Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Afiyet olsun Can'ım süpersin yakında 1000 tanede atlarsın
Ayyyy nasil atlicaaaam kizz benim cadiii onume geciyo uyumak bilmedii ah sen bizi evde gorsen zumba yaparken cok eglendmmm tam benlik baya popo kivirttim hahahaha onunda hosuna gtti.. bide temizlk yaptmmmm koca ev biliosn yorldmmm kizzz temizlk yuzundennnn..
Dusumu aldim suan ayaklarmi uzatiormm ayyhhh bi kahve yapsan cok sevaba girersin :)

canım o kadar soruna rağmen yarım kilo vermişsin harikasın
@puantiyeli_kelebek
kilo bildirimi:
Geçen hafta:80.00
bu hafta:79.800
fark: -200

-200 de olsa mutlu oldum
kutluyorum canım pek spor yapmadığın için yine çok iyi haftaya 500gr olsun inşallah

İnşallah Can'ım spor hocamda tartıya takılma diyor benimde alt karnım kaldı sıkılaşmadı akşamları koş dedi sonrada bir hareket gösterdi onu yapıcam
Benimde doğumdan sonra alt karnım kaldı biraz Allah tan yapısal olarak belim falan i cedir kiloma göre göbeğim az ama yok etmem lazım olanıda

@puantiyeli_kelebek

Gecen hafta 88.6

Bu hafta 88.2

400 gramcık
canım az mı aşkolsun,yarım kilo resmen.spora da başla o zaman görürsün asıl
teşekkür ederim canım sen de
Tamamdır fıstığım şimdi spor salonundayım hocam ölçülerimi alıcak kızlar
kilodan daha önemli biliyorsun değil mi canım ölçüler ölçülerini buraya yaz kesin benden az çıkar senden zayıf olsam da sen daha incesin

canııım mükemmelsiiiiiin
bak ben 75 kiloyum,geçen cuma ölçmüştüm ölçülerimi yazayım
göğüs: 90 cm, bel: 81 cm
basen: 115 cm
senden 1 kilo eksik olmama rağmen basenlerim senden geniş,sporun faydası işte kuzum harikasın sen

ay ben böyle bir şey yapsam saat başı kumbaraya para atmaktan çulsuz kalırım
ama iyi fikirmiş kuzum

Ben kimseyi saf yerine koymuyorum zaten onu nerden çıkardınız? İllaha hergün sayfa sayfa yazmam mı gerekiyor bu mudur yani? O topik aylardır aktif olduğum, çok yakın arkadaşlarımın olduğu bi topik. Burayada elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum. Bu topik sizin zaten sorumluluk altında olmanız lazım. Bende samimiyetten kaynaklı öyle bi yazı yazdım ama samimilk konusunda yanılmışım. Size de başarılar.

Getir minnak parteyi hep birlikte kavga dövüş oynarıznasıl içersin kahveni Can'ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…