aaa nasıl bacakların o kadar ince oluo kıskandım şimdi ben nerdeyse dünyaya sadece baldır bacak olarak gelcekmişim :))
topu topu 4 cm kısayım senden...
Benim dediğimi yapacaksın duydun mubence de
Ayyyy nasil atlicaaaam kizz benim cadiii onume geciyoAfiyet olsun Can'ım süpersinyakında 1000 tanede atlarsın
canım o kadar soruna rağmen yarım kilo vermişsin harikasınGünaydın kızlarBugün yine dışardayım uğrayamıyacağım
@puantiyeli_kelebek Aslında tartılmıycaktım ama dayanamadım
Kilo Bildirimim:
Geçen Hafta: 64.5
Bu Hafta: 64
Fark: -500
Reglyim ve diğer her şeye rağmen çıkan sonuç beni mutlu etti
kutluyorum canım pek spor yapmadığın için yine çok iyi@puantiyeli_kelebek
kilo bildirimi:
Geçen hafta:80.00
bu hafta:79.800
fark: -200
-200 de olsa mutlu oldum
Dalgami geciyosun benleTeşekkür ederim fit bayan
Benimde doğumdan sonra alt karnım kaldı biraz Allah tan yapısal olarak belim falan i cedir kiloma göre göbeğim az ama yok etmem lazım olanıdaİnşallah Can'ım spor hocamda tartıya takılma diyor benimde alt karnım kaldı sıkılaşmadıakşamları koş dedi sonrada bir hareket gösterdi onu yapıcam
canım az mı aşkolsun,yarım kilo resmen.spora da başla o zaman görürsün asıl
teşekkür ederim canım sen deMükemmelsin fistigim
Supersin bu gazla 8ler yakindir kuzummm
Ayni kiloyu vermisizzzzz kuzum haftaya daha guzeli olur INŞALLAH
Cok guzel fistigim
Çok guzel kuzum
Sen niye uzgun yaziyor yaninda nickinin
Artiyken eksiye döndürmüssün canimmmm harikasin
Tek kelimeyle mukemmelsinnn fistigim
kilodan daha önemli biliyorsun değil mi canım ölçülerTamamdır fıstığımşimdi spor salonundayım hocam ölçülerimi alıcak kızlar
canııım mükemmelsiiiiiinKızlar ölçülerimi yazıyorum ,basen 150cm den 106 cm düşmüş fark -44 cm , bacaklarım 80 cm den 56 cm düşmüş fark-24 cm , göğüslerim 130 cm den 93 cm olmuş fark -37 cm ,bel 140 cm den 85 cm düşmüş aradaki fark -55 cm , kollarım 45 cm den 29 cm olmuş fark -16 cm ,omuzlarım 130 cm den 102 cm olmuş fark -28 cm ,iç bacaklarım 90 cm den 66 cm düşmüş fark -24 cm toplamda 228 cm vücudum incelmiş ,98 kg dan -75 kg :23 kg vermişim 56 bedenden 38-40 bedene düşmüş oldumfitblack , @puantiyeli_kelebek ve @kremsokola ve @btlbetul @moon8187
ay ben böyle bir şey yapsam saat başı kumbaraya para atmaktan çulsuz kalırımSopa geliyor hemen bugün itibaren başlıyorsun kendine bir kumbara alıyorsun açılmayanlardan Abur cubur Can'ın istegi Zaman direk o kumbaraya atıyorsun bir cips 3 TL yazık değil mi hem sağlıgına hem parana bana da hergün yazıyorsun ne yediğimi ne yaptığını birde aldığın o trambolin kullanıyorsun bu kadar
Ben kimseyi saf yerine koymuyorum zaten onu nerden çıkardınız? İllaha hergün sayfa sayfa yazmam mı gerekiyor bu mudur yani? O topik aylardır aktif olduğum, çok yakın arkadaşlarımın olduğu bi topik. Burayada elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum. Bu topik sizin zaten sorumluluk altında olmanız lazım. Bende samimiyetten kaynaklı öyle bi yazı yazdım ama samimilk konusunda yanılmışım. Size de başarılar.Haksızlık etmem kolay kolay ama saf yerine de konmak istemem baska bir topikte gayet aktifsin icerige ve baska konulara bakabiliyorsun zamanini ayiramadigin birtek bu topik. 1. Sayfaya yazdim bu topik benim icin onemli oldugu kadar herkes içinde onemli olmali cunku karsilikli emek.veriyoruz birbirimize hedeflerimiz var benim kadar yogun da cok az bulunur ama sorumluluk işte..
Basarilar diliyorum
O zaman başlıyorsun Can'ım hemen Sanada geliyoray ben böyle bir şey yapsam saat başı kumbaraya para atmaktan çulsuz kalırım
ama iyi fikirmiş kuzum
Ama diğerleri fazlacanııım mükemmelsiiiiiin
bak ben 75 kiloyum,geçen cuma ölçmüştüm ölçülerimi yazayım
göğüs: 90 cm, bel: 81 cm
basen: 115 cm
senden 1 kilo eksik olmama rağmen basenlerim senden geniş,sporun faydası işte kuzum harikasın sen
Getir minnak parteyi hep birlikte kavga dövüş oynarızAyyyy nasil atlicaaaam kizz benim cadiii onume geciyouyumak bilmedii ah sen bizi evde gorsen zumba yaparken cok eglendmmm tam benlik baya popo kivirttim hahahaha onunda hosuna gtti.. bide temizlk yaptmmmm koca ev biliosn yorldmmm kizzz temizlk yuzundennnn..
Dusumu aldim suan ayaklarmi uzatiormm ayyhhhbi kahve yapsan cok sevaba girersin :)
Niye dalga geceyim aşk olsunDalgami geciyosun benleduygularimla oynama
Sen yine doğum yapmışsın ya ben Can'ımBenimde doğumdan sonra alt karnım kaldı biraz Allah tan yapısal olarak belim falan i cedir kiloma göre göbeğim az ama yok etmem lazım olanıda
Getir minnak parteyi hep birlikte kavga dövüş oynarıznasıl içersin kahveni Can'ım
canımın çekmesi benim suçum muO zaman başlıyorsun Can'ım hemen Sanada geliyor
Niye dalga geceyim aşk olsun
2-3 cm,benim basenler senden 10cm fazlaAma diğerleri fazlasende harikasın balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?