- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
Cnm sen dogru olctgune eminmisin 1152-3 cm,benim basenler senden 10cm fazla
canım valla eminim,ben 87 kilo ile başladığımda basenlerim 125cm idi düşün,şimdi 75 kilo oldum basenler 115 oldu. tam bir armut tip kadınlarındanımCnm sen dogru olctgune eminmisin 115
Tmm bende 88ken 120-125 civarydi 44almistim suan 101 falan bide ben basenliyim ondan sasrdm cnm erir merk etme amaancanım valla eminim,ben 87 kilo ile başladığımda basenlerim 125cm idi düşün,şimdi 75 kilo oldum basenler 115 oldu. tam bir armut tip kadınlarındanımbedenim de 44 yani şu an, Miyav_su 38-40 giyiyor resmen
Bacak calis ozaman ne blm bende basladim spor insllah devam ederm biktk bacaklardan beeecanım valla eminim,ben 87 kilo ile başladığımda basenlerim 125cm idi düşün,şimdi 75 kilo oldum basenler 115 oldu. tam bir armut tip kadınlarındanımbedenim de 44 yani şu an, Miyav_su 38-40 giyiyor resmen
kızlaarrr
çok özür dilerim sabah arkadaşım aradı konuştuk da konuştuk
kahvaltımı da çok geç yapmak zorunda kaldım
ancak girebildim
-kilo bildirimi-
geçen hafta çarşamba: 76.700
bu çarşamba: 75.00
fark: 1.7 kg
hem de regl olmama rağmen
75.900'de olsa görürüm inşallah şu 75'i diyordum tam çıktım
kızlar bir de ben cuma yarışmalarında olduğum için her cuma kilomu güncelliyorum,adımın altındaki kısma.gerçi sen ayrıca kontrol ediyorsundur canım geçen haftaları not alıyorsun değil mi? @puantiyeli_kelebek ben diyet günlüğü tuttuğum için oradan bakıyorum.
o yüzden haftada 2 kere tartılıyorum.
Süpersin Can'ım beni solladın
Masallah canim 1.7 harika bir rakam ben bu bunyeyle bile o kadar veremiyorumkızlaarrr
çok özür dilerim sabah arkadaşım aradı konuştuk da konuştuk
kahvaltımı da çok geç yapmak zorunda kaldım
ancak girebildim
-kilo bildirimi-
geçen hafta çarşamba: 76.700
bu çarşamba: 75.00
fark: 1.7 kg
hem de regl olmama rağmen
75.900'de olsa görürüm inşallah şu 75'i diyordum tam çıktım
kızlar bir de ben cuma yarışmalarında olduğum için her cuma kilomu güncelliyorum,adımın altındaki kısma.gerçi sen ayrıca kontrol ediyorsundur canım geçen haftaları not alıyorsun değil mi? @puantiyeli_kelebek ben diyet günlüğü tuttuğum için oradan bakıyorum.
o yüzden haftada 2 kere tartılıyorum.
Guzel canim afiyet olsunMenüm
Sabah: 1adet haşlanmış patates
Domates salatalık biber
Peynir
Zeytin
1 tatlı kaşığı süt reçeli
2 küçük dilim kepek ekmeği
Öğlen 3 yemek kaşığı pilav 2 yemek kaşığı türlü 1 muz
Akşam: 1 kase kelle paça birazda salata yiycem.
1 saat yürüyüş yaptım
Alt karin icin hangi hareketi gösterdi canim?İnşallah Can'ım spor hocamda tartıya takılma diyor benimde alt karnım kaldı sıkılaşmadıakşamları koş dedi sonrada bir hareket gösterdi onu yapıcam
Tebrik ederim kuzum
Doğum günü kutlu olsun paşanınNice,mutlu sağlıklı senelere
Süpersin canıım
Tebrikler canım
Tebrikler canım da sen neden üzgün oldun
Olsun canım tebrikler
Bugünkü menüm kahvaltıda 1 muz ,domates,zeytin ,peynir ,yeşillik,karışık çerez bir çay bardağı kadar şekersiz Türk kahvesi ve çay akşam dünden kalma kabak yemeği ,domates,soğan söğüş yedim spor olarak programın değişti 25 dk Kardio +1 saat ağırlık akşamda eşimle koşa bildiğim kadar koşucam kızlar malum çişim geliyor
İnternetten bulabilirsem resimleri atarım buraya merak etme CanımAlt karin icin hangi hareketi gösterdi canim?
Bencede CanımAy ben gidiyimm alisveris bahanesine yuruymm :)
Aynen bacak ve karın bende vaktim olursa kayla yapıcamBacak calis ozaman ne blm bende basladim spor insllah devam ederm biktk bacaklardan beee
Sabah
bir yumurtadan peynirli omlet
Cay
Aksam
Yulaf fume peynirli tost
(Uc kasik yulaf karsm,bir ymurta,sut, ve bir ck kabartma tozuyla tost makinasnda yaptm tost ekmegu oldu arasina malzemeleri koydum)yaninda
Domates, zeytin yedimm
Bugun cnm yemek istemedi temizlik yapiodumm kolaya kactim oyuzden
Temizlik bitince
300atladim
20dk zumba
Aksam uc kasik yogurt yerim belki
Bugunluk bukadar.
3lt suuuuu
Birlikte yapalım olmaz mı şart mı 100 kg önceki kilom 98 kg idi 2kg eksik sayBende yarisabilecegim birini arıyorum yaa ilan mi versem 100 kiloluk Yarışçı aranıyor diye kıskandım simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?