- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 683
- 34
Burda saat oglen 12, aramizda 10 saat var=) o yuzden muhabbetin en yogun oldugu gunduz saatlerini kaciriyorum cok dertliyim...daha gunduz mu orasi cnm burda saat 10 olmak uzere aksam yani buyuk sisemi ozmn deisir is burda siseler kucuk
olsun cnm bzen gecede edilior yogun olmasada napicaksin bende hep yurtdisjma gitmek istemismdir ama ucak.korkum var oda ayri bi dertBurda saat oglen 12, aramizda 10 saat var=) o yuzden muhabbetin en yogun oldugu gunduz saatlerini kaciriyorum cok dertliyim...
masallah cnm yaaaSabah 10:00 avakadolu omlet
13:30. 3 köfte yarım kase yoğurt
14:00. 1 adet ceviz 1 adet nektari
Nescafe 2 adet sekerli bisküvi
19:00. 2 adet hurma
20:47. Taze fasulye 2 çorba kaşığı pirinç pilavı.
kibrit kutusu kadar pide :)
Birde bir ara salatalık attım Ben ağzıma ama hangi ara bilemedim şimdi. .
Bugün hiç dikkat edemedim ve hep acıktım yememek için mücadele ettim.
Eşim sevdiği bit tatliyi sipariş etti yaptım dolapta soguyor. Yememek için kendimi zor tutuyorum
Cok enerjik hissediyorum kendimi dunyani isini yapasim var
Aynı bendogumdan sonra 10 kilo verdim...ama simdi yavasladi kilo vermem
İftar = Yarım kase mercimek çorbası, 1 porsiyon yumurtalı ıspanak, 1 kase çoban salata, 1 dilim pide
İftar sonrası = 2 adet şekerpare - 4 kupa şekersiz çay
Sahur = yulaflı yoğurt - meyve
Ay gaza geldim valla internetten haril haril arasiriyorum en ucuz soda nerde var yakinimda diye=) 24lusu 24 dolara buldum simdi buyuk sise, onu alicam aksam ilk is, cok canim cekti=D
Burda saat oglen 12, aramizda 10 saat var=) o yuzden muhabbetin en yogun oldugu gunduz saatlerini kaciriyorum cok dertliyim...
Sabah 10:00 avakadolu omlet
13:30. 3 köfte yarım kase yoğurt
14:00. 1 adet ceviz 1 adet nektari
Nescafe 2 adet sekerli bisküvi
19:00. 2 adet hurma
20:47. Taze fasulye 2 çorba kaşığı pirinç pilavı.
kibrit kutusu kadar pide :)
Birde bir ara salatalık attım Ben ağzıma ama hangi ara bilemedim şimdi. .
Bugün hiç dikkat edemedim ve hep acıktım yememek için mücadele ettim.
Eşim sevdiği bit tatliyi sipariş etti yaptım dolapta soguyor. Yememek için kendimi zor tutuyorum
Artk türkiyede de 20-30 kurusa soda yok cnm...St pellegrino var genelde sisesi 2$ civari. Boyle soyleyince pahali degil aslinda da Turkiye'yle kiyasliyorum hep tanesi 20-30 kurus olan sodalarla=))
Evet oyleymis rahat rahat alabilirim o zaman sodalari=) Bu arada simdi oglen yemeginden geldim de yemisim yememisim hic farketmedi, bi insan bu kadar mi doymaz=(Artk türkiyede de 20-30 kurusa soda yok cnm...
Amin inşallah Can'ım ama işler çok zor baksana patlama olduEvet canim cok sukur öyle oldu:)
Valla bak demedi deme hepimiz sana kilolarimizi.bi gondeririz zayıflama topigi kurtaramaz seni sonra obezite cerrahisi anca paklar
Allah yardimcin olsun canım insallah en kisa zamanda bir yol bulur Feraha ulasirsin.
Immm pilavin cok güzel görünüyorafiyet olsun menun guzel
Vazgeçmene sevindim canim musait oldukca yazarsın hem zayiflayip hem islerini yola koyarsin insallah.
Soda diyince sağlık bakanlığı yazı yayınlamış Türkiye'de çoğu soda nitrat tespit edilmişEvet oyleymis rahat rahat alabilirim o zaman sodalari=) Bu arada simdi oglen yemeginden geldim de yemisim yememisim hic farketmedi, bi insan bu kadar mi doymaz=(
Ben de simdi okudum patlamayi korkunc ya=( burdaki insanlara Turkiye'yi anlatmaktan dilimde tuy bitmisti simdi hepsi bosa gitti, gozlerinde Suriye'den pek bi farkimiz yok...Amin inşallah Can'ım ama işler çok zor baksana patlama oldu
Ben de simdi okudum patlamayi korkunc ya=( burdaki insanlara Turkiye'yi anlatmaktan dilimde tuy bitmisti simdi hepsi bosa gitti, gozlerinde Suriye'den pek bi farkimiz yok...
Bugun tarti gunu muuu? Ay cok heyecanlandim, tartimin pili de azalmisti tam=(Bugün tarti günümüzmü kizlar?
Menume ara ogun fistik ve aksama da lahana salatasi eklendi, onun disindakiler ayni. Simdi de yesil cayimi icerek gunu tamamliyorum=)Merhabalar herkese, ben dunku menume aksam yemegi disinda harfiyen uydum aksam da kirmizi et yerine tavuk kanat yedim farkli olarak. Spor olarak da yarim saat masa tenisi oynadim, 20 dk da zumba yaptim. Bugunku menumu de su sekilde planladim:
Oglen: Izgara et, haslanmis brokoli, 1 tk tereyagi, 15 gr civari peynir
Aksam: tereyagli karides (220 gr), haslanmis kuskonmaz
923 kalori etti, sanirim ara ogun olarak fistik yerim bir avuc. Aksam da 40 dk zumba yapma planim var, sabah erken kalkabilsem ofise gelmeden yapicaktim ama nerdee=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?