Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Sabah 10:00 avakadolu omlet

13:30. 3 köfte yarım kase yoğurt

14:00. 1 adet ceviz 1 adet nektari

Nescafe 2 adet sekerli bisküvi

19:00. 2 adet hurma

20:47. Taze fasulye 2 çorba kaşığı pirinç pilavı.
kibrit kutusu kadar pide :)

Birde bir ara salatalık attım Ben ağzıma ama hangi ara bilemedim şimdi. .

Bugün hiç dikkat edemedim ve hep acıktım yememek için mücadele ettim.
Eşim sevdiği bit tatliyi sipariş etti yaptım dolapta soguyor. Yememek için kendimi zor tutuyorum

masallah cnm yaaa

İftar = Yarım kase mercimek çorbası, 1 porsiyon yumurtalı ıspanak, 1 kase çoban salata, 1 dilim pide

İftar sonrası = 2 adet şekerpare - 4 kupa şekersiz çay

Sahur = yulaflı yoğurt - meyve

Senin su tatlilar olmasa menuler güzel

Ay gaza geldim valla internetten haril haril arasiriyorum en ucuz soda nerde var yakinimda diye=) 24lusu 24 dolara buldum simdi buyuk sise, onu alicam aksam ilk is, cok canim cekti=D

Büyük şişe ise o fiyat normal canim
Burda saat oglen 12, aramizda 10 saat var=) o yuzden muhabbetin en yogun oldugu gunduz saatlerini kaciriyorum cok dertliyim...

Ben gecede burdayim cogu zaman ramazandan dolayi

Agzin hic hos durmamis şekerim :)) hani resimli menüler :))

Amin inşallah Can'ım ama işler çok zor baksana patlama oldu

Ben de simdi okudum patlamayi korkunc ya=( burdaki insanlara Turkiye'yi anlatmaktan dilimde tuy bitmisti simdi hepsi bosa gitti, gozlerinde Suriye'den pek bi farkimiz yok...

Cok fark kalmadi zaten cok konuşmuyorum bu konuda agzimdan kötü şeyler çıkacak yoksa

Dün arkadasa iftara gittik bir abarttimki sormayin
Iftar
Bikac kasik mercimek corbasi
2 dilim pizza
2 sıkım çigköfte (marul arasi)
2 bardak ayran

Iftar sonrasi
1 ekler
1/3 dilim frambuazli chasecake
Bir avuc yer fistigi

Menume ara ogun fistik ve aksama da lahana salatasi eklendi, onun disindakiler ayni. Simdi de yesil cayimi icerek gunu tamamliyorum=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…