Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Kendimi o kadar hafif hissediyorum ki oysa yok dun fazla yapmadım leslie 2 mil yapabildim sadece
Ben bi kac haftaya 95 görmek istiyorum ibre inecegine çıkıyor iyice
Olsun vücut şişiyor ben gecen haftada salı akşam tartıldım tam 77 kg çıktı ben hiç takmadım ertesi sabah 75 kg gösterdi ki moralini bozma devam

İyiyim canım ben de çok sıcak ama ya oturduğum yerde terliyorum ve koltukaltlarıma ıslaklık değmesinden nefret ediyoruummmmm
Vanitilatör aç klima aç evet burasıda sıcak bizimde yan apartmanda mevlit var camları kapattım bende hiç kimsede çağırmadı Nasıl bir mahalle anlamadım bende şimdi kasaba gideceğim öğlen 44 dereceyi bulacakmış of

Ay bilmiyorum ki kız benimki at kılı değil ama:)
nasıl bir fırça peki canım :) canlandıramadım şu an,vücut fırçası yani değil mi?
Yaniii ben 6,7 saat yapsam mecazen değil gerçekten diyorum ölürüm ya en iyi ihtimal baygınlık kesin:)
hiç sorma ben de,ben otobüste çok uzun süre ayakta kalınca bayılacak gibi oluyorum.6-7 saat sporu geçtim,oy oy.imkansız benim için
anladım canım boş ver inan böylesi daha iyi.demek ki kafa yapını değiştirmişsin,ne güzel işte
Asıl ben teşekkür ederim
Boyun kaç canım hedefini 69 gördüm de
canım boyum 1.60,şimdi birden yüksek bir hedef koymak istemedim.6'ları bir görsem yeter bana şu an

Allah kabul etsin mevütlerini keşke herkesi çağırsalarmış.
Ayy çok sıcak şimdi çıkmasaydın keşke ya

Evet evet vücut fırçası diye almıştım ben sert bi şey
Bana da bi fenalık geliyor yeteeerrrr deyip bağırasım geliyo bazen:)
Ben 69 u bi göreyim yeter başka bi şey istemiyorum derdim:)

Dun iki yumurtadan yapilmis omlet peynir domates salatalik yarim cay bardagi karisik cerez portakal suyu
OGlen yarim cay bardagi cerez
Aksam yok
Bugun sabah iki yumurtadan yapilmis omlet domates peynir iki uc adet cerez cnm bisi istemedigiicin
Oglende hisi yiyeemem heralde karnim tok aksami bilmiyorum

Akşam niye yemedin Canım

Stresli misin o tetikler bende bazen açlık bazen iştahsızlık yapıyorda
Deilim halsiz ve yorgun his ediyorum kendimi ve cok uykum var dun adet agrilarim vardi olmadim
Aksam gecenin 2sinde cnm fruko gazoz istedi esimide kaldiramadim ne sacmalion sen dicek diye o kadr cnm istediki uykudan uyandim
Dolapta gazoz var ama frambuaz li var ve bnm istedigim gazoz deil

Stresli misin o tetikler bende bazen açlık bazen iştahsızlık yapıyorda
Deilim halsiz ve yorgun his ediyorum kendimi ve cok uykum var dun adet agrilarim vardi olmadim
Aksam gecenin 2sinde cnm fruko gazoz istedi esimide kaldiramadim ne sacmalion sen dicek diye o kadr cnm istediki uykudan uyandim
Dolapta gazoz var ama frambuaz li var ve bnm istedigim gazoz deil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…