Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Koruma dönemi bitti mi devam mı bilmiyorum ama tam 14 aydır aynı kilodayım tabi 2 aşağı 2 yukarı oynadığı oluyor.
Zaman zaman insanüstü yediklerim oldu ama sporu hiç bırakmadım kuzum

Canim bisey sorucam diyetisyenin bezelyeyi sebze ogunu olarak mi sayiyor? Bana karbonhidrattan saymasi gerek gibi geliyo cunku, patatesten cok da bi farki yok

ahahah evet
ben de hırslandım bayağı zaten,incecik olacağım
kilo bir kadına hiç yakışmıyor.
Kimseye yakışmıyo ya kadın erkek.
Bi tek bebişlere yakışıyo o kollar boğum boğum oluyo:)
Aslında balıketli yani boy ve kilonun aynı olduğu kadınlar çok daha iyi görünüyor bana ama malesef ben biraz takıntı yaptım 60 ı görsem obez oldum sanıyorum kendimi

Çok güzel muzun kabızlık yapmaması potasyum kaynağı hem.
İsterseniz foto da atarım bi ara motiveniz düşünce destek amaçlı ( ben hep bakardım öncesi sonrası fotolarına gaaza gelirdim)
Soğan suyu tarifi canım. Adet söktürücü ve kisti eritiyo ama zayıflamak için de kullanılıyormuş ben bilmiyordum
Hiç tereddüt bile yaşama. Bak kendim 8 ay boyunca her hafta 1 gün serbest yaptım. Örneğin sabah sucuklu yumurta bir tava çikolata bana bana yedim yarıya yakın ekmekle.
Akşamda kuşbaşılı kaşarlı pide üstüne künefe ve kaju fındık bi kase.
Ama ertesi gün normaldekinden daha dikkatli ederek geçireceksin o günü kilo yerleşmesin diye

Afiyet olsun tatlım
Ama pek diyet menüsü olmamış sanki
Ekmek 6 dilim çok çok fazla ve çorba bezelye k.hidrat yerine geçiyor kilo vermeni zorlaştırır.
Ama diyetisyen eşliğinde yapıyorsan yada sadece koruma yapıyorsan güzel canım

Kızlar bundan sonra ben de akşamları paylaşayım bari menümü.
Bugün iki menü paylaşacağım. Bu dünkü menüm. Akşam da bugün yediklerimi yazarım.
Sabah 10 1 yumurta 1 tatlı kaşığı çikolata
Akşam 5 1 baget, 3 dilim fırında patates, 1 mercimek köfte ve salata
Saat 8 de de kavun yedim
Sporum
1.5 saat yürüyüş
45 dakika pilates

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…