Koruma dönemi bitti mi devam mı bilmiyorum ama tam 14 aydır aynı kilodayım tabi 2 aşağı 2 yukarı oynadığı oluyor.Sagol canim
Tesekkurler canim. Anladım bu kadarcik yemeyle ömür mu gecermis zaten:)) peki koruma donemi ne kadar zamandır devam ediyor
Aman dikkat et devam etsin lutfen canim sabah erken kalkmazsan gece yine zorlanirsin uyumakta
Gunaydin tatlim ne enerji bu kadindaki kiz bana sirrini anlat nasil duruyorsun ayakta bu kadar az uykuyla
Hist caktirma
Evet ne yalan soyliyim iyi geldi yaa tesekkur ederim kuzum
Ekmek yemiyorsun diye eve ekmek almiyor musun
Kiz hic mi uykun gelmiyor su yataga atayim da kendimi herseyi birakip kestireyim demiyor musunbenim nasıl yatasim var anlatamam evdekilerde dahil apartmanda herkes uyuyor
Gunaydin guzel kadinlaar
Dun vok yogundum ancak yazdiklarinizi okuyabildim gercekten kisirli gunlerden farksiiizzzzcok guldum cok komiksiniz
Dun yazamadigim menum;
Sabah
1 fincan yesil cay
1 yumurta 1 kk peynir ile omlet
5zeytin
1 kupa sut
2 dilim tt ekmek (tost mknesinde kizarmis)
Ogle
2 kepce corba
1 porsiyon bezelye
4 minik kofte
2 dilim tt kizarmis ekmek
Ara
Ailemle kebapcida oturduk ve ben elma ve ayran yedim
Aksam
2 kepce corba
1 porsiyon bezelye
2 dilim salam 1 minik kofte
Ara armut ve ayran
Ay bilmiyorum ki kız benimki at kılı değil ama:)canım kuru fırça dediğin at kılı fırçası mı :)
Yaniii ben 6,7 saat yapsam mecazen değil gerçekten diyorum ölürüm ya en iyi ihtimal baygınlık kesin:)kimse birMiyav_su olamaz değil mi,benimki de soru
valla 6-7 saat spor yapan birini daha görmedim hayatımda
ben de günde maksimum 2 saat yapabilirim.
Kimseye yakışmıyo ya kadın erkek.ahahah evet
ben de hırslandım bayağı zaten,incecik olacağım
kilo bir kadına hiç yakışmıyor.
Asıl ben teşekkür ederimteşekkür ederiiiimm
senin beğenmen ayrıca hoşuma gitti,umarım senin gibi olabilirim ben de
Çok güzel muzun kabızlık yapmaması potasyum kaynağı hem.Sen gelmeyince kesmedimmm kuzum sensiz bogazimdan gecmez
Harika bu sözmüş ya bu benim diyet felsefem olsuntesekkur ederim balimmmm
Ya muhteşem bi duyguuuu cani gönülden kutlarim seni sok olmustur tabi taniyamamistir dile kolay 40 küsür kilo harikasin
Her gun yemiyorum canim öğlen hazirlik yapmadimdiye muz yedim cok tesekkur ederim canimcimyalniz muz bende kabizlik yapmiyor
Bu neyin tarifi canlar
Ya harika bi basarimiz olcak kuzum basari yolunun sonuna senin cok az kaldi kuzum basarili kuzucum
Ya kuzum sana danisiyim bende 1 ayda bi serbest gun düşünüyordum cogu kisiden ozmn yaptığın bosa gider diyolardi
Evet cok faydali kuzum afiyet olsun
Gunaydin guzel kadinlaar
Dun vok yogundum ancak yazdiklarinizi okuyabildim gercekten kisirli gunlerden farksiiizzzzcok guldum cok komiksiniz
Dun yazamadigim menum;
Sabah
1 fincan yesil cay
5zeytin
1 kupa sut
Ogle
2 kepce corba
1 porsiyon bezelye
4 minik kofte
Ara
Aksam
2 kepce corba
1 porsiyon bezelye
Ara armut ve ayran
Afiyet olsun tatlımGunaydin guzel kadinlaar
Dun yazamadigim menum;
Sabah
1 fincan yesil cay
5zeytin
1 kupa sut
Ogle
2 kepce corba
1 porsiyon bezelye
4 minik kofte
Ara
Aksam
2 kepce corba
1 porsiyon bezelye
Ara armut ve ayran
Sen dün spor yapmadın mı vücutun şişmiştir CanımValla oyle yok yok kiz sen regl oldun ben daha olmadim diyemi ne 1kilo fazla ciktim bugun yaaa moralim bozulmaya basliyor ama
Maşallah ne güzel ben öyle olmayımıyorum malesef keşke uyuyabilsemAyMiyav_su ve @blackswannina94 kacta kalkmissiniz oyle pazar pazar, hicbi kuvvet kaldiramaz beni valla ben de yeni eve geldim disaridaydim yatmam 1-2 saati bulsa zaten yarin 12'den once kalkmam=)
Dün biraz geç uyuyunca öyle olduOhh iyi tembellik yapmissin hadi kalk da gun başlasın artik tatlim
Hadi bakalım Canım İnşallah canım sakın moralini bozma tamam mıHaydi busmillah deyil spora niyet ediyorum dua edin kapilar calmasin misafir gelmesin herkes varligimi bir sureligine unutsun
Sen dün spor yapmadın mı vücutun şişmiştir Canım
Hadi bakalım kolay gelsinHaydi busmillah deyil spora niyet ediyorum dua edin kapilar calmasin misafir gelmesin herkes varligimi bir sureligine unutsun
Mucckk insallahayrica muz yeme diyette muz olmaz skerrnden dolayi
olsun bir zevk olurr ama kiyamam kizzzz baskasini atarix
. parte kadar kafana tas dussun
Merhaba canım iyiyiz şükür sen nasılsınSelamun aleykümmm kızlaarrr
Nasılsınız keyifler sağlıklar yerinde mi
İyiyim canım ben de çok sıcak ama ya oturduğum yerde terliyorum ve koltukaltlarıma ıslaklık değmesinden nefret ediyoruummmmmMerhaba canım iyiyiz şükür sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?