ahahaha ben de çok güldüm yaAyyy miyaaaaav kahkaha attm yaaaaa hahahahahahahahhahahahahahahahaa herseyi denicen dedn ya hahahahaha
ahahhaah uçan ayakkabı diyor yaAy bende çok güldüm adı aklıma gelmediama kadın bana hırsla almıştı
Aklıma uçan Hollandalı geldiahahhaah uçan ayakkabı diyor yayamuldum gülmekten
Allah korusun kız kör olmaahahaha ben de çok güldüm yaMiyav_su allah iyiliğini vermesin
konuları böyle geriden okuya okuya kör oldum zaten,sen de güldürdün durdun
Evet Canım eşime kahvaltı yaptırdım garibim dükkana gitmiyorum bari kahvaltı hazırlayam dedim oda ekmek diye tutturdu dedim ben yemiyorum o yüzden giremez dedim yumurta yedikızMiyav_su sen gece kaçta yatmışsın kaçta kalkmışsın
bence yağlı değil kurtlusun resmen,hem o kadar spor yap hem de 4-5 saat anca uyu
Olursun merak etme Canım benimteşekkür ederiiiimm
senin beğenmen ayrıca hoşuma gitti,umarım senin gibi olabilirim ben de
Ne yaparsın kader utansınkimse birMiyav_su olamaz değil mi,benimki de soru
valla 6-7 saat spor yapan birini daha görmedim hayatımda
ben de günde maksimum 2 saat yapabilirim.
@puantiyeli_kelebek cnm cok gecmiss olsunnnn
@puantiyeli_kelebek canım şimdi gördüm geçmiş olsun
Evet canım iki öğün beslendim hep ama bir gün serbest gündü çatlayana kadar yerdim haftada bir gün onun için hiç duraklamam olmadı
ramazanda 2 kilo almıştım da onun için biraz dikkat ettim bu hafta ve verdim yoksa daha fazla yiyorum bebiş
Bende uyuyakalmisim simdi uyandım buraya geldim simdi tekrardann uyuma zamani canlar uykumi düzene soktummm iyi geceler kuzular
Gunaydin tatlim ne enerji bu kadindaki kiz bana sirrini anlat nasil duruyorsun ayakta bu kadar az uykuylaGünaydın fıstıklar
Hist caktirmaYorgunluktan uyudu Canımgünaydın şimdi gönlünü almak için kahvaltı hazırladım hemen buraya girdim uyunmadan yoksa çıldırcak
vallahi benim ahım tutmadı billahi
nazar değmiş ama sana çok geçmiş olsun ayrıca canım
olsun bugün yaparsın,hem kasların dinlenmiş olur
Evet Canım eşime kahvaltı yaptırdım garibim dükkana gitmiyorum bari kahvaltı hazırlayam dedim oda ekmek diye tutturdu dedim ben yemiyorum o yüzden giremez dedim yumurta yedi
Kızlar nerdesiniz ya uyanın ne kadar tembelsiniz yahuof yanlız sıkıldım
Mucckk insallahSen gelmeyince kesmedimmm kuzum sensiz bogazimdan gecmez
Harika bu sözmüş ya bu benim diyet felsefem olsuntesekkur ederim balimmmm
Ya muhteşem bi duyguuuu cani gönülden kutlarim seni sok olmustur tabi taniyamamistir dile kolay 40 küsür kilo harikasin
Her gun yemiyorum canim öğlen hazirlik yapmadimdiye muz yedim cok tesekkur ederim canimcimyalniz muz bende kabizlik yapmiyor
Bu neyin tarifi canlar
Ya harika bi basarimiz olcak kuzum basari yolunun sonuna senin cok az kaldi kuzum basarili kuzucum
Ya kuzum sana danisiyim bende 1 ayda bi serbest gun düşünüyordum cogu kisiden ozmn yaptığın bosa gider diyolardi
Evet cok faydali kuzum afiyet olsun
Ben yağlıyım kızım
ahahaha ben de çok güldüm yaMiyav_su allah iyiliğini vermesin
konuları böyle geriden okuya okuya kör oldum zaten,sen de güldürdün durdun
Allah korusun kız kör olmabaksana @ParteMoralll soğandı,sarımsaktı yakında Ateş yakıp üstüne kazanı koyup etrafımızda dönmeye başlıyacak ben size dedim gelmesin dedim casus dedim ajan dedim alın şimdi uğraşın
@puantiyeli_kelebek canım günaydın normalde eve ekmek alır yer eşim ama dün Can'ım istedi malum reglim var yarına tamamen istemez Can'ım ekmek evet böyleyim ben otelde de böyle karışık Zaman'larda çalıştığım için bünyem böyle kaldı arkadaşlarım bile isyan ediyor bu enerjiyebelki inanmazsın ama 8 ay iken divanlarda tutunarak adım atmışım emekleme olmamış benim birde bende okb var herşey var bende de anasını satayım
Saat 11.20 burda ve ben hala yataktayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?