Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

ahahaha ben de çok güldüm ya Miyav_su allah iyiliğini vermesin
konuları böyle geriden okuya okuya kör oldum zaten,sen de güldürdün durdun
Allah korusun kız kör olmabaksana @ParteMoralll soğandı,sarımsaktı yakında Ateş yakıp üstüne kazanı koyup etrafımızda dönmeye başlıyacak ben size dedim gelmesin dedim casus dedim ajan dedim alın şimdi uğraşın

kız Miyav_su sen gece kaçta yatmışsın kaçta kalkmışsın
bence yağlı değil kurtlusun resmen,hem o kadar spor yap hem de 4-5 saat anca uyu
Evet Canım eşime kahvaltı yaptırdım garibim dükkana gitmiyorum bari kahvaltı hazırlayam dedim oda ekmek diye tutturdu dedim ben yemiyorum o yüzden giremez dedim yumurta yedi

Sagol canim

Tesekkurler canim. Anladım bu kadarcik yemeyle ömür mu gecermis zaten:)) peki koruma donemi ne kadar zamandır devam ediyor
Bende uyuyakalmisim simdi uyandım buraya geldim simdi tekrardann uyuma zamani canlar uykumi düzene soktummm iyi geceler kuzular

Aman dikkat et devam etsin lutfen canim sabah erken kalkmazsan gece yine zorlanirsin uyumakta
Günaydın fıstıklar
Gunaydin tatlim ne enerji bu kadindaki kiz bana sirrini anlat nasil duruyorsun ayakta bu kadar az uykuyla

Yorgunluktan uyudu Canım günaydın şimdi gönlünü almak için kahvaltı hazırladım hemen buraya girdim uyunmadan yoksa çıldırcak
Hist caktirma
vallahi benim ahım tutmadı billahi
nazar değmiş ama sana çok geçmiş olsun ayrıca canım
olsun bugün yaparsın,hem kasların dinlenmiş olur

Evet ne yalan soyliyim iyi geldi yaa tesekkur ederim kuzum

Evet Canım eşime kahvaltı yaptırdım garibim dükkana gitmiyorum bari kahvaltı hazırlayam dedim oda ekmek diye tutturdu dedim ben yemiyorum o yüzden giremez dedim yumurta yedi

Ekmek yemiyorsun diye eve ekmek almiyor musun
Kızlar nerdesiniz ya uyanın ne kadar tembelsiniz yahu of yanlız sıkıldım

Kiz hic mi uykun gelmiyor su yataga atayim da kendimi herseyi birakip kestireyim demiyor musun benim nasıl yatasim var anlatamam evdekilerde dahil apartmanda herkes uyuyor

@puantiyeli_kelebek canım günaydın normalde eve ekmek alır yer eşim ama dün Can'ım istedi malum reglim var yarına tamamen istemez Can'ım ekmek evet böyleyim ben otelde de böyle karışık Zaman'larda çalıştığım için bünyem böyle kaldı arkadaşlarım bile isyan ediyor bu enerjiyebelki inanmazsın ama 8 ay iken divanlarda tutunarak adım atmışım emekleme olmamış benim birde bende okb var herşey var bende de anasını satayım

Mucckk insallah ayrica muz yeme diyette muz olmaz skerrnden dolayi
Ben yağlıyım kızım
olsun bir zevk olurr ama kiyamam kizzzz baskasini atarix
ahahaha ben de çok güldüm ya Miyav_su allah iyiliğini vermesin
konuları böyle geriden okuya okuya kör oldum zaten,sen de güldürdün durdun

. parte kadar kafana tas dussun

Valla oyle yok yok kiz sen regl oldun ben daha olmadim diyemi ne 1kilo fazla ciktim bugun yaaa moralim bozulmaya basliyor ama

Gunaydin guzel kadinlaar
Dun vok yogundum ancak yazdiklarinizi okuyabildim gercekten kisirli gunlerden farksiiizzzz cok guldum cok komiksiniz

Dun yazamadigim menum;
Sabah
1 fincan yesil cay
1 yumurta 1 kk peynir ile omlet
5zeytin
1 kupa sut
2 dilim tt ekmek (tost mknesinde kizarmis)

Ogle
2 kepce corba
1 porsiyon bezelye
4 minik kofte
2 dilim tt kizarmis ekmek

Ara
Ailemle kebapcida oturduk ve ben elma ve ayran yedim

Aksam
2 kepce corba
1 porsiyon bezelye
2 dilim salam 1 minik kofte
2 dilim tt kizarmis ekmek

Ara armut ve ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…