Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Sanırım reglin gelicek Canım sakın şu asit içecekleri içme çok zararlı ayran iç maden suyu iç onları asla içme

Üzüldüm Canım neden kürtaj oldun soruyorum kusura bakma merak ettim
Gelismedi cnm kalbi atmadi 6inci haftada kaldi 7de olmasi gerkiyodu
Sanırım reglin gelicek Canım sakın şu asit içecekleri içme çok zararlı ayran iç maden suyu iç onları asla içme
Icmiorum genelde esim icer ondan dolapta var
Ben sade maden suyu yada limonata erik suyu tarzi seyler icerim aksam cok cnm istedi bir yudum icip birakirdim olsaydi bile. Insallah adet olmam hamileysem deilsemde en kisa surede olayim insallah

Ayy foto atarsan cok sevinirim canim bizi motive ettgin iicn cok tesekkur ederim
Evet sogan zayiflatiyo diye bende duymustum arada yapilabilir
Sen 8ayda mi 40 kusur kilo verdin canim

Ben 88 kiloyum hayalim suanlik 66 sence kac aya gider sen bu yollardan gectgn icn fkrni almak istedim

Cunku diyetten bazen insanjn cani bisiler cekiyor ozman bende 2 haftada 1 sevndrme gunu yapayim.hem. ogun gelene kadar motivasyonum dusmez cok guzel bi yöntem ondan soraki gunde hafif beslenip dengelerimmm cok sagol canım

Ben beden akliyla zayiflama diye bisi okudum adam bir yilda kalici olarak 40 kilo vermis biz niye vermiyelim ki bnm yaklasik 24 kiloya yakin fazlam var 59 olmam lazm bizde 4-5ayda verebilirz ve cok aklima yatti diyeti
Ben okudum o kitabı Canım zaten doktor kendisi Karataya benziyor anlattıkları

Ben okudum o kitabı Canım zaten doktor kendisi Karataya benziyor anlattıkları
Ben de kitabi gordum kitapcida ama alip almama arasinda kararsiz kaldim karatay ve dukan ve dier diyet kitaplarida vardi biraz oyalandim okudum giris kismini bana mantikli geldi acikcasi ama ne der3ce etkili bir diyet yada beslenme sekli bilemedim gercekten veriliyormu merak ettim

Dukanı okumadım fakat Karatay ,beden aklı ile zayıfla ,düşük glisemik indeks ve taş devri ,tahıl beyin kitaplarını okudum genelde hepsi ekmek ve hazır gıdaları hayatımızdan çıkarmanızı istiyorlar

Ekmek ile aram yok cok sukur hazir gidalarida cikarabilirim hayatimdan bence iyi bi diyet ozmn

Evet kizlar menumu yazinca bende hep dusunuyorum cok fazla diye diyetisyen esliginde ilerliyorum bundan once kahvalti namina birsey yoktu cips kola cikolatayla aksami ediyordum. Bu yuzden 1.hedefim saglikli beslenmek ve tartida eksi cikmak yerine kas kaybetmeden yag kaybetmek bu yuzden protein agirlikli besleniyorum. Ahh kizlar 2. Haftam henuz, ve ben bu menuyu uygularken cok suphelerim vardi kilo aldigimi dusunuyordum hep1 haftamda 1.300 kg 500 gr kas 800 gr yag verdim umarim boyledevam eder
kremsokola su321

Ciddi çişim Can'ım Abur Cabur gerçekten beter birşey bir kere alıştın mı kurtulmak zor hedefin çok iyi mümkünse tv bakma dün akşam açtım aman allahım büyün reklamlar çikolata ,gazoz,cips içeriyor normalde bakmıyorum Allah'dan tv

O zaman mükemmel tatlım adım adım hedefine gideceksin:)

Ben ölçemem şuan reglim var spor hocam kızdı regli Zaman'ı ölçülmez diye haftaya ölçerim seren serengili gördün mü mide ameliyatı ile 34 bedene düşmüş
Ben reglim şu an ama ölçtüm gitti ya
Ya gördüm de pek hoşuma gitmedi benim nine gibi olmuş. Sporsuz olunca böyle bi görüntü oluyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…