Ne demek canım umarım işine yararKuzum burdada simdi simbo var 40 tl adam.öneriyor aliyim.ozman umarım buda bozulmaz tesekkur ederim.canim
Sagol bitanem aldik kuzum hadi hayirlisiiNe demek canım umarım işine yararBol bol eksi görürsün
Yarın tekrardan yaz CanımBeni de ekle beni deBel ve simit bölgemin ölçümü kaldı sadece yarın yazıcam
Mesajını yeni gördüm umarım almamışsındır benim medisana Carrefour'dan almıştım çok memnunumKuzular yeni tarti almistim ne yazikki bi tartiyor bir tartmiyor 1bucuk ay oldu alali 3 4 kere çıkıyorum tartsin diye arızalı yeni tarti alalim dedim esimede.
Bana hangi marka önerirsiniz kuzular hemen bozulmasin ya çok çektim tartilardan???
Almışsın canım hayırlı olsunSagol bitanem aldik kuzum hadi hayirlisii
Afiyet olsun Can'ım simit yemesen iyimiş sporda iyi maşallahMenüm
Sabah : 2haşlanmış yumurta
Domates maydanoz
Zeytin
Peynir
1 simit
Öğlen 2 normal köfte 2 mercimek köftesi yoğurt
Akşam ton balıklı salata maden suyu çorba
Spor olarak sabah gezmeye çıktık Üsküdar Eyüp dolaştık İstanbul da biraz araba biraz tabanvay akşam 100 mekik 200 yan çalışcam
Balim burda simbo vardi cvs diye bi marka var bide arzum vardi arzum cok pahaliydi bende simbo aldim ha bide king vardı kuzumAlmışsın canım hayırlı olsun
Cvs bir markanın yan sanayisi hatırlayamadım olsun buda işini görür hayırlı olsunBalim burda simbo vardi cvs diye bi marka var bide arzum vardi arzum cok pahaliydi bende simbo aldim
O markayi hic duymamistim kuzum
Kuzum adam kingi öneririm demisti bide simboyla degstrsemmi ya 10 tl fazla.king eve gtmeden degstrsemmi herkes king alıyo dedi ?Cvs bir markanın yan sanayisi hatırlayamadım olsun buda işini görür hayırlı olsun
Sen bilirsin Canım ben sinbo aldım çöpe gitti sonra Alman markası medisana aldım 90 TL şuan çok memnunum hafızasıda var iyiKuzum adam kingi öneririm demisti bide simboyla degstrsemmi ya 10 tl fazla.king eve gtmeden degstrsemmi herkes king alıyo dedi ?
Kuzum degisim yapabilirim parayi vermezler sanirimSen bilirsin Canım ben sinbo aldım çöpe gitti sonra Alman markası medisana aldım 90 TL şuan çok memnunum hafızasıda var iyi
Bencede ondan al ben çok memnunumKuzum degisim yapabilirim parayi vermezler sanirimtüh keske acele etmeysedim ozman kuzum ben simboyu kinge degistiriyim artik bunada bisi olursa medisana aliyim
Benimde olculerim tamdı@puantiyeli_kelebek ,@blackswannina94 ,su321 , koza16 , kremsokola , Miyav_su ölçüler tamam sadece _Masalim_ ölçüleri kaldı
Sen ne zaman yazdın Can'ım ben kaçırdım galiba tekrar yazar mısınBenimde olculerim tamdı
Selamun aleykümmm kızlaarrr
Nasılsınız keyifler sağlıklar yerinde mi
Koruma dönemi bitti mi devam mı bilmiyorum ama tam 14 aydır aynı kilodayım tabi 2 aşağı 2 yukarı oynadığı oluyor.
Zaman zaman insanüstü yediklerim oldu ama sporu hiç bırakmadım kuzum
Hadi bakalım Canım İnşallah canım sakın moralini bozma tamam mı
Kızlar bundan sonra ben de akşamları paylaşayım bari menümü.
Bugün iki menü paylaşacağım. Bu dünkü menüm. Akşam da bugün yediklerimi yazarım.
Sabah 10 1 yumurta 1 tatlı kaşığı çikolata
Akşam 5 1 baget, 3 dilim fırında patates, 1 mercimek köfte ve salata
Saat 8 de de kavun yedim
Sporum
1.5 saat yürüyüş
45 dakika pilates
Olsun vücut şişiyor ben gecen haftada salı akşam tartıldım tam 77 kg çıktı ben hiç takmadım ertesi sabah 75 kg gösterdi ki moralini bozma devam
Vanitilatör aç klima aç evet burasıda sıcak bizimde yan apartmanda mevlit var camları kapattım bende hiç kimsede çağırmadı Nasıl bir mahalle anlamadım bende şimdi kasaba gideceğim öğlen 44 dereceyi bulacakmış of
Evet evet vücut fırçası diye almıştım ben sert bi şey
Bana da bi fenalık geliyor yeteeerrrr deyip bağırasım geliyo bazen:)
Ben 69 u bi göreyim yeter başka bi şey istemiyorum derdim:)
Dun iki yumurtadan yapilmis omlet peynir domates salatalik yarim cay bardagi karisik cerez portakal suyu
OGlen yarim cay bardagi cerez
Aksam yok
Bugun sabah iki yumurtadan yapilmis omlet domates peynir iki uc adet cerez cnm bisi istemedigiicin
Oglende hisi yiyeemem heralde karnim tok aksami bilmiyorum
Bugun adet gunum ve adet olmadim bakalim hayirlisi
Gitmek için değil başka bir program yapar evde olmazdım Allah günah yazmasından ben dayanamıyorum o hoparlör gürültüsüne ondan
Amin cnm saol .iste kurtaj olduktan sonra kendimi yipratmamak icin bu yola ciktim en azindan bebek dusuncesini kafamdan atarim dedim hayirlisi
Bana su soguk yesilcay maden suyu kurunun tarifini verebilecek varmi anca lalbildim aktardan yesilcayi
Ayy foto atarsan cok sevinirim canim bizi motive ettgin iicn cok tesekkur ederim
Evet sogan zayiflatiyo diye bende duymustum arada yapilabilir
Sen 8ayda mi 40 kusur kilo verdin canim
Ben 88 kiloyum hayalim suanlik 66 sence kac aya gider sen bu yollardan gectgn icn fkrni almak istedim
Cunku diyetten bazen insanjn cani bisiler cekiyor ozman bende 2 haftada 1 sevndrme gunu yapayim.hem. ogun gelene kadar motivasyonum dusmez cok guzel bi yöntem ondan soraki gunde hafif beslenip dengelerimmmcok sagol canım
Kızlar sarma sardım zeytinyağlı yaprak sarma ve kırmızı biberle de domates doldurdum.
Şimdi hazırlanıp yürüyüşe çıkcam dönüşte de market alışverişi yaparım baya yorulcam yani
Görüşmek üzereee
Kuzular yeni tarti almistim ne yazikki bi tartiyor bir tartmiyor 1bucuk ay oldu alali 3 4 kere çıkıyorum tartsin diye arızalı yeni tarti alalim dedim esimede.
Bana hangi marka önerirsiniz kuzular hemen bozulmasin ya çok çektim tartilardan???
Gordum cnm oyuzden daha baslamdim basladigimda harfiyen uygulayacamYemekler arası en az 4 saat geçirmelisin meyveyi sabahdan tüketeceksin akşam asla 8 den sonra sıvı dışında birşey almayacaksın Canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?