Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Menüm
Sabah : 2haşlanmış yumurta
Domates maydanoz
Zeytin
Peynir
1 simit
Öğlen 2 normal köfte 2 mercimek köftesi yoğurt

Akşam ton balıklı salata maden suyu çorba

Spor olarak sabah gezmeye çıktık Üsküdar Eyüp dolaştık İstanbul da biraz araba biraz tabanvay akşam 100 mekik 200 yan çalışcam

Mesajını yeni gördüm umarım almamışsındır benim medisana Carrefour'dan almıştım çok memnunum

Afiyet olsun Can'ım simit yemesen iyimiş sporda iyi maşallah

Sen bilirsin Canım ben sinbo aldım çöpe gitti sonra Alman markası medisana aldım 90 TL şuan çok memnunum hafızasıda var iyi
Kuzum degisim yapabilirim parayi vermezler sanirim tüh keske acele etmeysedim ozman kuzum ben simboyu kinge degistiriyim artik bunada bisi olursa medisana aliyim

Selamun aleykümmm kızlaarrr
Nasılsınız keyifler sağlıklar yerinde mi

Ben yeni yazabiliyorum aleykum selam canim :) cok şükür iyiyim bide.eksi gorsem daha mutlu olacagim

Koruma dönemi bitti mi devam mı bilmiyorum ama tam 14 aydır aynı kilodayım tabi 2 aşağı 2 yukarı oynadığı oluyor.
Zaman zaman insanüstü yediklerim oldu ama sporu hiç bırakmadım kuzum

Insanüstü yediklerini merak ettim valla midesi bukadar küçülen bi insan cok yiyemez ki beni gorsen asıl insanustu yemek benimki:)

Hadi bakalım Canım İnşallah canım sakın moralini bozma tamam mı

Bozmam sekerim tesekkurler yapabildimmmmm:)

Aglamak istiyorummm bu iradeye ulasayim baska birsey istemem

Olsun vücut şişiyor ben gecen haftada salı akşam tartıldım tam 77 kg çıktı ben hiç takmadım ertesi sabah 75 kg gösterdi ki moralini bozma devam

Hafi insallah canim darisi benim başıma

Seni nasil cagirmazlar bi tanisalar en basta seni çağırırlar diyecektim ki sen zaten gitmek istemiyormussun:)

Evet evet vücut fırçası diye almıştım ben sert bi şey
Bana da bi fenalık geliyor yeteeerrrr deyip bağırasım geliyo bazen:)
Ben 69 u bi göreyim yeter başka bi şey istemiyorum derdim:)

Su aynali.süslü fircalar gelin bohcasinda olur ya onlar oluyor mu acaba

Az yemissin guzelim ama istahsizmissin.

Bugun adet gunum ve adet olmadim bakalim hayirlisi

Benimde dundu ama olamadim karnim davul gibi

Gitmek için değil başka bir program yapar evde olmazdım Allah günah yazmasından ben dayanamıyorum o hoparlör gürültüsüne ondan

Dugun mu canim neden hoparlörden yapiyorlar
Amin cnm saol .iste kurtaj olduktan sonra kendimi yipratmamak icin bu yola ciktim en azindan bebek dusuncesini kafamdan atarim dedim hayirlisi

En iyisini yapmışsın stres direk hormonlari etkiliyor zaten. Kendinj baska seylere yonlendirmen süper olmus..

Bana su soguk yesilcay maden suyu kurunun tarifini verebilecek varmi anca lalbildim aktardan yesilcayi

2 fincan kaynar suda 2 tatli kasigi yesilcay demle ilininca icine yarim limon sık 1 sise maden suyu dok üstünü soguk suyla 2 litreye tamamla dolaba kaldır gun boyu.ic canim

O serbest gunu tavsiye etmiyorum su asamada canim.1 ay sonra belki cok buyuk irade lazım ertesi gunu toplamakta oyle kolay olmuyor

Sarma dedin de masada z.yagli yaprak sarması var geldim oturdum elimi uzatip geri çektim o nasil bi kokudur öyle yarabbim neyseki kendime hakim olup kalktim puding yapiverdim dukan usulü regl oncesi baya zorlandım bu defa

Ben tefal kullanıyorum 2 yıldır sinbo almistim bozuldu hemen tefal 50 tl gibi bisey cok ayrintisi yok ama saglam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…