Canım ya gebelik var ya da yumurtalıklarını üşütmüşsünCok mutsuzum bugun ya karnimin alt kismina agri girio ama adet olcak gibi deil cok farkli bi agri ve hani beyaz sari akinti olur oda yok bu hafta icinde sadece bir damla beyaz akintim oldu adet olucam dedim ama baklim sistim sisecegim kadr odemde vardir .
Tarifin icin saol tatlim yapicam onu yesilcayi aldim persembe gunu limonum sade maden suyumda var 15 gunde 5 kilo verdiriyormus yyag yakiyormus duyduguma gore
Benimki fakir mükemmel ya çok memnunum 3 yıldır maşallahKuzum adam kingi öneririm demisti bide simboyla degstrsemmi ya 10 tl fazla.king eve gtmeden degstrsemmi herkes king alıyo dedi ?
her zamanSebzenin meyvenin gözüne vurmuşsun kız:)
HadiyaCanım ya gebelik var ya da yumurtalıklarını üşütmüşsün
Bugünkü Menüm..dışardayım hep.bol bol mağaza gezmece kızımla
Kahvaltı 2 dilim yumurtalı ekmek
Domates
Salatalık
Peynir
Ara dondurma
Öğle 1 kase çorba
1 dilim ekmek
Ayran
Akşam ızgara köfte
3 kaşık pilav
1 bardak ayran
Ben geldiimmmmm
Akşam yemeğimi de yedim çay keyfi yapıyorum şimdi ohhh
Menüm ise şöylee
Sabah 1 yumurta ve kavun
Akşam sarma ( 15,20 tane) 1 adet de şekerpare
Sporum da
1.5 saat yürüyüş
45 dakika pilates
Sarma tatlı hiç de sağlıklı olmadı ama bugünlük mazur görün lütfen beni bide sarmalarım aşırı minikti
Ya ben de ya hep ya hiç var sevmiyorum bu huyumu işte. Yemezsem tam yemiyorum yersem çok yiyorum.Ben yeni yazabiliyorum aleykum selam canim :) cok şükür iyiyim bide.eksi gorsem daha mutlu olacagim
Insanüstü yediklerini merak ettim valla midesi bukadar küçülen bi insan cok yiyemez ki beni gorsen asıl insanustu yemek benimki:)
Bozmam sekerim tesekkurler yapabildimmmmm:)
Aglamak istiyorummmbu iradeye ulasayim baska birsey istemem
Hafi insallah canim darisi benim başıma
Seni nasil cagirmazlar bi tanisalar en basta seni çağırırlar diyecektim ki sen zaten gitmek istemiyormussun:)
Su aynali.süslü fircalar gelin bohcasinda olur ya onlar oluyor mu acaba
Az yemissin guzelim ama istahsizmissin.
Benimde dundu ama olamadim karnim davul gibi
Dugun mu canim neden hoparlörden yapiyorlar
En iyisini yapmışsın stres direk hormonlari etkiliyor zaten. Kendinj baska seylere yonlendirmen süper olmus..
2 fincan kaynar suda 2 tatli kasigi yesilcay demle ilininca icine yarim limon sık 1 sise maden suyu dok üstünü soguk suyla 2 litreye tamamla dolaba kaldır gun boyu.ic canim
O serbest gunu tavsiye etmiyorum su asamada canim.1 ay sonra belki cok buyuk irade lazım ertesi gunu toplamakta oyle kolay olmuyor
Sarma dedin de masada z.yagli yaprak sarması var geldim oturdum elimi uzatip geri çektim o nasil bi kokudur öyle yarabbimneyseki kendime hakim olup kalktim puding yapiverdim dukan usulü regl oncesi baya zorlandım bu defa
Ben tefal kullanıyorum 2 yıldır sinbo almistim bozuldu hemen tefal 50 tl gibi bisey cok ayrintisi yok ama saglam
Simit olmasa iyiymiş canım ama afiyet olsun:)Menüm
Sabah : 2haşlanmış yumurta
Domates maydanoz
Zeytin
Peynir
1 simit
Öğlen 2 normal köfte 2 mercimek köftesi yoğurt
Akşam ton balıklı salata maden suyu çorba
Spor olarak sabah gezmeye çıktık Üsküdar Eyüp dolaştık İstanbul da biraz araba biraz tabanvay akşam 100 mekik 200 yan çalışcam
Teşekkür ederim Canım ayağın Nasıl olduharika bir menü canım,çok hafif ve sağlıklı
Merhaba kizlarr
Sabah
1 fincan yesil cay
1 b. Sut
1 tavada yumurta
1 kk peynir
5zeytin
2tt ekmek
Ogle
2 kepce corba
Avuc ici kadar pilic izgarada
1 porsiyon bezelye (bitti sonunda)
2 tt ekmek
Ara
Armut ayran
Aksam
2 kepce corba
Avuc ici kadar pilic izgara
Yagli salata
1 dilim ekmek
Teşekkür ederim Canım ayağın Nasıl oldu
Oh afiyet olsun közleme yemişsin bayılırım közlemeye-bugünkü menüm-
08.15: 2 domates(pul biberli),3 salatalık,8 tane siyah zeytin,biber,maydanoz
11.20: 1 şeftali
12.50: tuzlu sebze közleme; 3 tane kırmızı biber,7-8 tane köy biberi,2 kabak,2 domates
16.00: 4 ceviz
17.30: 1 armut,1 salkım üzüm
2.5 lt su
3 fincan bitki çayı
spor yok
Bide yürüyüşten geldikten sonra 300 gram eksi gördüm onun gazına geldim galiba:)Hicte bile canim bence gayette guzel olmus sabah zaten pek bisey yememissin dengelenmis
İnşallah hayırlısı kuzum.Hadiya
Hamile olabilirmiyim bugun adet gunum ve bole bi agri bir hafta omcede cektim az ama usutsem bi akinti olmasi lazim akintida yok normal su gibi akintim var kokusuz oda gayet normal .kasik agrilarim oluodu ama ya yorulunca yada otobuste gidiyoduk bozuk yollardan gecioduk yollar yeni yapiliodu cunki arabanin sarsintisindan sol kaaigimda farkli bi agri oluodu. Iste beklemedyim hayirlisi diyorum
Afiyet olsun Can'ım akşam pilav yemeseydin keşke yada ekmekBugünkü Menüm..dışardayım hep.bol bol mağaza gezmece kızımla
Kahvaltı 2 dilim yumurtalı ekmek
Domates
Salatalık
Peynir
Ara dondurma
Öğle 1 kase çorba
1 dilim ekmek
Ayran
Akşam ızgara köfte
3 kaşık pilav
1 bardak ayran
Ya ben de ya hep ya hiç var sevmiyorum bu huyumu işte. Yemezsem tam yemiyorum yersem çok yiyorum.
Kız gerçekten aşırı yiyorum mesela sen çok yediğin bi günü yaz karşılaştıralım
Sarma yedim valla dayanamadım sen iyi yapmışsın ya karda olan sensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?