Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Cok mutsuzum bugun ya karnimin alt kismina agri girio ama adet olcak gibi deil cok farkli bi agri ve hani beyaz sari akinti olur oda yok bu hafta icinde sadece bir damla beyaz akintim oldu adet olucam dedim ama baklim sistim sisecegim kadr odemde vardir .
Tarifin icin saol tatlim yapicam onu yesilcayi aldim persembe gunu limonum sade maden suyumda var 15 gunde 5 kilo verdiriyormus yyag yakiyormus duyduguma gore

Benimde farkli bir agri girdi bugun ya tevafuk. Sol alt taraftan tirmaladi hala da orda baski hissediyorum yok canim cok cok kilo verdirmiyor ama metabolizmayı hizlandiriyor.. yesil cay kürü icin bikac gun bekle olur mu adet olursan yaparsin

harika bir menü canım,çok hafif ve sağlıklı

-bugünkü menüm-
08.15: 2 domates(pul biberli),3 salatalık,8 tane siyah zeytin,biber,maydanoz
11.20: 1 şeftali
12.50: tuzlu sebze közleme; 3 tane kırmızı biber,7-8 tane köy biberi,2 kabak,2 domates
16.00: 4 ceviz
17.30: 1 armut,1 salkım üzüm
2.5 lt su
3 fincan bitki çayı
spor yok

Menunde sporunda cok iyi canim afiyet olsun

Cok güzel canım menun spor olmamasi doğal nasil oldu ayagin?

Ben geldiimmmmm
Akşam yemeğimi de yedim çay keyfi yapıyorum şimdi ohhh
Menüm ise şöylee
Sabah 1 yumurta ve kavun
Akşam sarma ( 15,20 tane) 1 adet de şekerpare
Sporum da
1.5 saat yürüyüş
45 dakika pilates
Sarma tatlı hiç de sağlıklı olmadı ama bugünlük mazur görün lütfen beni bide sarmalarım aşırı minikti

Canımmm yumurtalı ekmek çok yağlı oluyo ya istersen fırında yağsız şekilde yap kağıt üstünde çok lezzetli oluyor.
Afiyet olsun bu arada:)

Sebzenin meyvenin gözüne vurmuşsun kız:)

Çok güzel canım afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…