Yaaaa senin tercihin mi yoksa sevmiyo musun oldum olasıher zaman
ben veganım canım ondan hep böyle olacak menülerim
bugün protein alamadım pek,yarın güzelce alırım bitkisel proteinlerimi,üşendim bugün
Şekerpare dünde yemedin mi senBen geldiimmmmm
Akşam yemeğimi de yedim çay keyfi yapıyorum şimdi ohhh
Menüm ise şöylee
Sabah 1 yumurta ve kavun
Akşam sarma ( 15,20 tane) 1 adet de şekerpare
Sporum da
1.5 saat yürüyüş
45 dakika pilates
Sarma tatlı hiç de sağlıklı olmadı ama bugünlük mazur görün lütfen beni bide sarmalarım aşırı minikti
Bide yürüyüşten geldikten sonra 300 gram eksi gördüm onun gazına geldim galiba:)
Yok canım gerçekten miBen diyette olmazsam 1 tepsi böreği rahat rahat yerim ustune ekmekle ara yaparim yani :)) oyle böyle degilim ya ifsa etmiyim cok
Bende mesela 1 tam ekmeği bir öğünde yerim bana mısın dememBen diyette olmazsam 1 tepsi böreği rahat rahat yerim ustune ekmekle ara yaparim yani :)) oyle böyle degilim ya ifsa etmiyim cok
Çok sık çıkmak iyi değil Canım Çarşamba'yı bekleBen eksi gorsem daha cok gaza gelicem de tarti habire arti gösteriyor cikmamak en iyisi:)
Şekerpare dünde yemedin mi sen
Bende 1 tam ekmeği yerim malesefBende mesela 1 tam ekmeği bir öğünde yerim bana mısın demem
Ya da 4,5 tane büyük ev poğaçası yiyebilirim
nasılım:)
Niye öyle ki ya bi yerde bi hata olmalı yemene dikkat ederken spor yaparken nasıl artı olurBen eksi gorsem daha cok gaza gelicem de tarti habire arti gösteriyor cikmamak en iyisi:)
Yemesin daha gelinlik giyecek oKiz dur yesin ya o kiloda yiyince ben rahatliyorum burdan:)) ben yemis gibi oldum yemek hakki kızın valla helallll
Ohhh taze çıtır çıtır demi:)Bende 1 tam ekmeği yerim malesef
Vücut şişiyor Can'ım birden spora başlayınca normal zaten hafta ortasında başladı ya ptesi inerNiye öyle ki ya bi yerde bi hata olmalı yemene dikkat ederken spor yaparken nasıl artı olur
Şişkinlik mi var ki
Evelgün yemiştim ama bitti zaten tamam yemicem söz artıkŞekerpare dünde yemedin mi sen
Bende mesela 1 tam ekmeği bir öğünde yerim bana mısın demem
Ya da 4,5 tane büyük ev poğaçası yiyebilirim
nasılım:)
Dün almamak için kendimi zor tuttum fırının önünden geçerkenOhhh taze çıtır çıtır demi:)
Asıl gelinlikten sonra korkuyom yaaaYemesin daha gelinlik giyecek o
Bu ay ki tatlı Hakkı'n doldu Canım senin kuğu bir gelin olmanı istiyorumEvelgün yemiştim ama bitti zaten tamam yemicem söz artık
Çok yersem dengesiz uyarın beni ne bu rahatlık diye:)Kiz dur yesin ya o kiloda yiyince ben rahatliyorum burdan:)) ben yemis gibi oldum yemek hakki kızın valla helallll
Niye öyle ki ya bi yerde bi hata olmalı yemene dikkat ederken spor yaparken nasıl artı olur
Şişkinlik mi var ki
Evet önceden yiyordumSimdi mi yersin? Miden kuculmustur canim ya nerene yiyorsun onceki halindir o :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?