Supeer anlattin kuzum cok tesekkur ederim zahmet oldu sen ornek menumu begendin dimi tatlim?_Masalim_ canim dukan a atakla basliyorsun bir test var sorulara cevap veriyorsun o verilere göre kac gun atak yapacagin belirleniyor bana 6 gun çıktı mesela..
Kac gunse o kadar atak yapıyorsun sadece protein yiyebiliyorsun sığır tavuk balik eti yiyebilirsin yumurta yarim yagli sut yagsiz peynir lor peyniri yarim yagli yogurt bunlar sınırsız 1.5 kasik yulaf kepeginden ekmek yada omlet yapıyorsun
Bunun dışında sebze yok yag yok salca yok.
Atak bittikten sonra seyir başlıyor 1 gun sebze protein besleniyorsun patates bezelye haricinde Sebze kullaniyorsun ama yaninda protein 3te 2 oranina fazla olmak sartiyla
Yulaf kepegi hakkin da gunluk 3 kasiga çıkıyor
Diger gunde saf protein besleniyorsun yani 1/1 diyeti yapiyorsun
En güzel yani istersen otur bi tavuk ye iki tabak et ye ama yasakli seylerden kacamak yaparsan bu hakkin yok oluyor tabi:))
Seyirde 2 tatli kasigi z.yagi hakkin var bunu gunde 7 zeytin le değiştirme hakkin mevcut
İstediğin kiloya gelince koruma başlıyor biraz daha esneterek diyet yapiyorsun buna verdigin kiloya göre bir sure hesaplaniyor
En son guclendirme yapıyorsun ki burda kurallar biraZ daha esnek
Sonra dukan sana sadece haftada 1 kere saf protein ve gunde 1.5 kasik yulaf kepegi kullan ve bir daha kilo almayi unut diyor
Bu kadar.. iyi anlatabildim mi bilmiyorum :)
Bunu nerden bulabilrm kuzumSWORKIT le 10 dakika yoga+10 dakika esneme+5dakika kardiyo toplam 25 dakika spor
Normalde bu sitede çok aktiftirim ama misafirim vardı ondan giremedim. Gecede uyuyamadık eşim rahatıszlandı hastanedeydik 12 ye kadar sonra eve geldik uyuduk ondan giremedimramazan gelen giden çok oluyo misafirlerden giremeyebilirm fazla
Supeer anlattin kuzum cok tesekkur ederim zahmet oldu sen ornek menumu begendin dimi tatlim?
Iste buuuBen kalkip besamelli tavuklu börek yapicam ama bir haberim var size hicccc miiii hiccccc yemicem.. kofteli buğdaylı yogurt corbasi domatesli pilav var haslama var patetesli ama ben hic birini yemicemmmmmm
Yillarca yedim sonuc?
Artik istedigimi yemeyi degil istediğimi giymeyi düşünüyorum
Kuzum anlattign icin cok tesekkur ederim biraz dukan biraz kendimce osekil halledicez beraberceÖrnek menun cok guzeldi tatlim uygularsan kisa zamanda atarsin fazlaliklari
5dakika daha eklemem lazim ona karar veremedim plates mi kardiyo mu die ondan once erik falan kaynaticamSüpersin
Cok gecmis olsun canim simdi.iyidir INŞALLAHNormalde bu sitede çok aktiftirim ama misafirim vardı ondan giremedim. Gecede uyuyamadık eşim rahatıszlandı hastanedeydik 12 ye kadar sonra eve geldik uyuduk ondan giremedimramazan gelen giden çok oluyo misafirlerden giremeyebilirm fazla
Kuzum play storeden mi yukledin hareketleri5dakika daha eklemem lazim ona karar veremedim plates mi kardiyo mu die ondan once erik falan kaynaticam
Play store de var cnm program sworkit kisisel antranor diye iosda var mi bilmiorumBunu nerden bulabilrm kuzum
Ben dha aktif olurum büyük ihtimalle önemli değil cnm benm biliyorm takıldığını bende açklama gereği.hissettm :)Cok gecmis olsun tatlim takildim sadece. Simdi iyi ki eşin?
Gurupcak ramazandan sonra daha aktif olacagimiza eminim
Sağol btnem :)Cok gecmis olsun canim simdi.iyidir INŞALLAHramazandan sonra daha aktiflik olur bence
Teşekkür ederimTamam canim yolun açık olsun
Iste buuu
5dakika daha eklemem lazim ona karar veremedim plates mi kardiyo mu die ondan once erik falan kaynaticam
Yulaf kepegi al sonra basla canimBana da dukanda 6 gun atak 114 gun kadarda seyir cikmisti ama ben daha baslamadim ona bendemi baslasam yulaf kepegim yok ama
Konun hayırlı olsun @puantiyeli_kelebek sanırım 1 günle kaçırdım grupta olmayı :) Bir hafta denemeyle olsa da takıma alınma şansım var mı sayınız fazla gibi geldi. Eğer var dersen bende size katılmaya çalışacağım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?