Tut tut kendini kurbana sakla kavurmayı ekmek arası yaparsın:)Dün almamak için kendimi zor tuttum fırının önünden geçerken
Çok yersem dengesiz uyarın beni ne bu rahatlık diye:)
Afiyet olsun canım benim sporunda güzel maşallahMenum
Sabah
Tavada yumurta yagsiz
Yarim yagli peynir
7 zeytim
Ogle
Uskumru yagsiz tavada pisti
1 yumurta ve lor ile sundurme de denen bisey:)
Aksam
Haslanmis tavuk
Dukan usulu pide lorlu baharatli
3 lt su
40 dk yuruyus
Lesli 3 mil
Tamam temmuz ayından bahsediyoz ama dimi:)Bu ay ki tatlı Hakkı'n doldu Canım senin kuğu bir gelin olmanı istiyorum
O zaman reglden sonra 2 kilo falan giderNeden cunku regl olacaktim dun gecikti ben regl oncesi kilo alırım arti spor kattim hayatima ondan canim sebebini biliyorum ama insan mutsuz oluyor yinede
Evet yufka ile birde patlıcan biber közleyip arasına koymak istiyorum tek hayalim bu olduTut tut kendini kurbana sakla kavurmayı ekmek arası yaparsın:)
Seni uyanık hayır agustos ayıTamam temmuz ayından bahsediyoz ama dimi:)
Azıcık kaldı sabret hem o zamana 5 kilo daha gider 69 olursuunnnn:)))Evet yufka ile birde patlıcan biber közleyip arasına koymak istiyorum tek hayalim bu oldu
Merak etme büyük bir zevkle söylerimÇok yersem dengesiz uyarın beni ne bu rahatlık diye:)
Yaaa bu çok insafsızca amaSeni uyanık hayır agustos ayıanasının akıllı kızı beni kandırmaya çalışıyor
İyi olcaktı yemesem ama telafi etcem☺sağok canımAfiyet olsun Can'ım simit yemesen iyimiş sporda iyi maşallah
Evet önceden yiyordum
Şimdi yersem de sonrasında mide ağrısından duramıyorum bide ben kusamıyorum hiç kusmadım bu yaşıma kadar
Bayramda 66 kg olmak istiyorum CanımAzıcık kaldı sabret hem o zamana 5 kilo daha gider 69 olursuunnnn:)))
BiliyorummmMerak etme büyük bir zevkle söylerim
Yaa 66 olursan tadından yenmez vallaBayramda 66 kg olmak istiyorum Canım
O kusmak sonra alışkanlık oluyor benim arkadasım malesef öyleIlginc hic kusmamus olman.
Bende yiyip yiyip kusmadim hic tabi Allah korusun gunah ya yiyip yiyip kusanlara hoş şeyler soylenmiyor zaten bir hadis vardi hatırlayamadım simdi. Ben dinimin de dediği gibi göbeksiz ve hafif insanlardan olmak istiyorum
Aynen yaa sen benden çok yaşıcan bak:)Ilginc hic kusmamus olman.
Bende yiyip yiyip kusmadim hic tabi Allah korusun gunah ya yiyip yiyip kusanlara hoş şeyler soylenmiyor zaten bir hadis vardi hatırlayamadım simdi. Ben dinimin de dediği gibi göbeksiz ve hafif insanlardan olmak istiyorum
Tamam regli Zaman'ı serbest yanlız fazladan pilates yapıcan ona göreYaaa bu çok insafsızca ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?