Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Bende simbo almıştım sonra hemen gidip kingle degistirdim bakalim yarin tartilcam umarim saglam çıkar bu tartim annemlerinde tefaldi cok memnunlar ama aldgm.yerde yoktu bende almis bulundum kingte ise yarar umarim

Son düzenleme:
canıım niye moralini bozuyorsun??
ben başladığımda ölçülerim seninkilerden çok daha fazlaydı.ki başlangıç kilomuz aynı sonuçta demek ki daha sıkıymışsın şu an bu kiloya göre ölçülerin gayet normal. 1 ay sonra tekrar ölç gör farkı

burdym cnmmmm
Esimde evdeydi oyle arada baktm ciktm
Hergun dus alirim disarida cikarm ama dun dustan sonra sahile gttk dedm ya sabah bir kalktm boynum omuzlarm tutulmus cok sasrdmmmm cok snir durum saga sola donemiorm yaa pffff

Tesekkur ederim kuzum nebiliyim rakamlari görünce üzüldüm moral verdiign icin cok sagol

Bende simbo almıştım sonra hemen gidip kingle degistirdim bakalim yarin tartilcam umarim saglam çıkar bu tartim annemlerinde tefaldi cok memnunlar ama aldgm.yerde yoktu bende almis bulundum kingte ise yarar umarim

Hayirli olsun canim uzun ömürlü olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…