Kuzu ya canim skldi iste senin ayagina ne oldu kuzu benim.haberim yokEmin ol bnm olculerimde sana yakindir cnm oyuzden dert etme
Bende simbo almıştım sonra hemen gidip kingle degistirdim bakalim yarin tartilcam umarim saglam çıkar bu tartimBen yeni yazabiliyorum aleykum selam canim :) cok şükür iyiyim bide.eksi gorsem daha mutlu olacagim
Insanüstü yediklerini merak ettim valla midesi bukadar küçülen bi insan cok yiyemez ki beni gorsen asıl insanustu yemek benimki:)
Bozmam sekerim tesekkurler yapabildimmmmm:)
Aglamak istiyorummmbu iradeye ulasayim baska birsey istemem
Hafi insallah canim darisi benim başıma
Seni nasil cagirmazlar bi tanisalar en basta seni çağırırlar diyecektim ki sen zaten gitmek istemiyormussun:)
Su aynali.süslü fircalar gelin bohcasinda olur ya onlar oluyor mu acaba
Az yemissin guzelim ama istahsizmissin.
Benimde dundu ama olamadim karnim davul gibi
Dugun mu canim neden hoparlörden yapiyorlar
En iyisini yapmışsın stres direk hormonlari etkiliyor zaten. Kendinj baska seylere yonlendirmen süper olmus..
2 fincan kaynar suda 2 tatli kasigi yesilcay demle ilininca icine yarim limon sık 1 sise maden suyu dok üstünü soguk suyla 2 litreye tamamla dolaba kaldır gun boyu.ic canim
O serbest gunu tavsiye etmiyorum su asamada canim.1 ay sonra belki cok buyuk irade lazım ertesi gunu toplamakta oyle kolay olmuyor
Sarma dedin de masada z.yagli yaprak sarması var geldim oturdum elimi uzatip geri çektim o nasil bi kokudur öyle yarabbimneyseki kendime hakim olup kalktim puding yapiverdim dukan usulü regl oncesi baya zorlandım bu defa
Ben tefal kullanıyorum 2 yıldır sinbo almistim bozuldu hemen tefal 50 tl gibi bisey cok ayrintisi yok ama saglam
canıım niye moralini bozuyorsun??Ölçülerim
Basen 122
Göğüs 104
Bel 93
Simit 106
Alt bacak 43
Kolumu olcemedim onuda biara yazarim
Moralim cok bozuldu demerolize oldum bu olculerle
@miyav_sufitblack @puantiyeli_kelebek @ParteMoralll
@koza16commadante @su321 @_Dusler_Akedemisi_ @maliyeci89
@kremsokola @didemdefne @salihavaris
burdym cnmmmm@ParteMoralll kız nerdesin
Tesekkur ederim kuzum nebiliyim rakamlari görünce üzüldüm moral verdiign icin cok sagolcanıım niye moralini bozuyorsun??
ben başladığımda ölçülerim seninkilerden çok daha fazlaydı.ki başlangıç kilomuz aynı sonuçta demek ki daha sıkıymışsın şu an bu kiloya göre ölçülerin gayet normal. 1 ay sonra tekrar ölç gör farkı
Cnm olculern icin uzulme yaa hepsi gidicek merk etme senn reglm olim bende eski yeni paylasicam insallahTesekkur ederim kuzum nebiliyim rakamlari görünce üzüldüm moral verdiign icin cok sagol
Hayirlisi kuzum bakalim çok uzun yol bakalımCnm olculern icin uzulme yaa hepsi gidicek merk etme senn reglm olim bende eski yeni paylasicam insallah
Dusunsene cook ski yapsan belki 9-10vercen sende ilk ay. Kendine inan cnmm sen daha basindasnnn lutfnHayirlisi kuzum bakalim çok uzun yol bakalım
Paylas kuzummm cok.guzel.motivasyon olur
Menude sporda cok güzel canimKahvaltıda
Menemen
1 dilim tam bugday
Az lor Peynir
4 adet yesil zeytin
Öğlen
Yogurtlu Semizotu
Akşam
Firinda tavuk (1 but 1 kanat
Bir kase salata
1 bardak ayran
Ara öğün
Sade Türk kahvesi
1 lokma bitter çikolata
Bende simbo almıştım sonra hemen gidip kingle degistirdim bakalim yarin tartilcam umarim saglam çıkar bu tartimannemlerinde tefaldi cok memnunlar ama aldgm.yerde yoktu bende almis bulundum kingte ise yarar umarim
Sabah peynirli omlet
Bir dilim salam
Bir dilim kasar
Domates peynir
Cay
Bir dilm bugdy ekmegi
Aksam
Iki parca antrkot
Ik kasik pure
Salata
Ayran
Bugun pazar relaxligindaydm
Yapıcam kuzum olmuyor böyle sıkı sıkı yapcammm söz sporumla rejimimide sıkı bi sekilde yapicamDusunsene cook ski yapsan belki 9-10vercen sende ilk ay. Kendine inan cnmm sen daha basindasnnn lutfn
Sağol kuzumMenude sporda cok güzel canim
Hadi insallah ben sana inanamiormmmmmmmYapıcam kuzum olmuyor böyle sıkı sıkı yapcammm söz sporumla rejimimide sıkı bi sekilde yapicam
Sagol cnmmmmAfiyet olsun canım guzel
Inanmiyomusun bana kuzumHadi insallah ben sana inanamiormmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?