Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Hiiçççç moralini bozma, hatta bu ratihi ve ölçüleri yaz bi not defterine ya da kağıda görünür bi yere bırak.
şimdi moralini bozan bu ölçüler bi gün gurur tablon olacak.
Seve seve kendin göstereceksin bak ben böyleyken böyle oldum diye

burdym cnmmmm
Esimde evdeydi oyle arada baktm ciktm
Hergun dus alirim disarida cikarm ama dun dustan sonra sahile gttk dedm ya sabah bir kalktm boynum omuzlarm tutulmus cok sasrdmmmm cok snir durum saga sola donemiorm yaa pffff

Gecmis olsun kuzu

Kizlar kullanip memnun kaldiginiz sporcu sutyeni markasi var mi?
Bende istemiyorum sarkmasini hic .. zaten gelisim caginda daldan dala ziplamisim nevrim donmus bari bundan sonra dikkat edeyim birde simdilik evde spor yapiyorum ama ileride salona yazilacagim. Sıkı , sabit tutuyor mu yeterince

Evet kuzum simdi kagida yazdim odama yapistirdim basaricam evelALLAH INŞALLAH senin gibi bende basarili olurum

Ilk ay 9.5
Subatta kayinpederimi kaybettm uc hafta yapmadm desem yeri malum orda gelen giden vs dikkat ettim o ayda 3 vermsm martta 4 vermsm oyle gtmis mayista 69lari gormstm
Basiniz sagolsun kuzum

Demekki yapsan belkide 5 gidicekti 2nci ayda

Kuzum harika 9 bucuk kilo ya bide kuzu yerlesmis kilomuydu seninki yoksa bianda alip hemen verdinmi

Kuzum bide nasil beslendin ya 9bucuk kilo süper bisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…