Iyiyim kuzum dunden bugune daha iyiyim saol-Lavinia canım ben bilmiyordum çok geçmiş olsun umarım önemli bir durum yoktur
Oy kiyamam ben sana hic haberim yoktu aman ayagina dikkat et uzerine basma bi süre cok gecmis olsunSorma kuzum cuma gunu gorumcemin sunneti vardi nazara geldim ayagimi burktum ters donucekti nerdeyse dunden beride sis iste dun basamiuordum bugun biraz daha iyiyim
Cnm bnm tel bozuk biraz bazen karisio bildirimide gormedim heralde iyiyiyim dune gore daha iyiyim diyebikirim saol cnmDün yazdım canım geçmiş olsun diye ama görmedin sanırımŞimdi nasılsın iyi misin
Bide sag ayak cnm cok zor basamamak ustuneOy kiyamam ben sana hic haberim yoktu aman ayagina dikkat et uzerine basma bi süre cok gecmis olsun
Ay sagl cnmmmm insallah gecer yarnnn@ParteMoralll cok gecmis olsun kuzum dikkat et zorlama kendini
sagol cnm...Basiniz sagolsun kuzum
Demekki yapsan belkide 5 gidicekti 2nci ayda
Kuzum harika 9 bucuk kilo ya bide kuzu yerlesmis kilomuydu seninki yoksa bianda alip hemen verdinmi
Kuzum bide nasil beslendin ya 9bucuk kilo süper bisi
Fazla da çıksa moral bozmak yok kuzumYeni tartida biraz eski tartima gore eksi cikarsam cok mutlu olurum kizlar moral olurdu bana merak ediyorum yarin ne dicek yeni tarti
Aman dikkat et tatlımCnm bnm tel bozuk biraz bazen karisio bildirimide gormedim heralde iyiyiyim dune gore daha iyiyim diyebikirim saol cnm
Yok kuzum iyi yaptın anlat cok benziyor hayatımız kuzum ya bende 70le evlendim 75ken hamileydim sonra dusuk yaptıktan sonra bianda hic anlamadan kilo aldım 9lari gördüm simdi aklim basima geldi ama kuzum kilo almak cok kolay kilo vermek zorAy sagl cnmmmm insallah gecer yarnnn
sagol cnm...
Hemen anlatayim ben 2010da 60kgydum univ den dondum
Evde ye ic is yerinde otur otur nolcak iki senede oldummu 78:)
Sonra esimle tanistik ozaman 22yasindaydim sonra evlilik hazirliginda 71-72 gordum... sonra evlendk nisan ayinda ben yine geri aldim yaz bitimi 78.5la hamile kaldim dogumu 9.5kg ile yaptim dogumdan sonra inmistim 88den sonra emzirirken acayp yedmm yazin sonuna kdr oldmmu gene 88ben cok farkedemedm bi kac ay cokta susluyumdur cok geziorz esim cikalim dio ben yokkk demeye basladm sonra pntln aldm 44beden oha
Ozaman bacagim 120lerde belimde 8lerdeydiama ustume xl fln olmaya baslamisti sonra ocakta bi basladmm tam gaz gitti suan tembellik evresindeyim tum amacim 58simdilk ayyy cok konustm yaaa
Süpersin canımAy sagl cnmmmm insallah gecer yarnnn
sagol cnm...
Hemen anlatayim ben 2010da 60kgydum univ den dondum
Evde ye ic is yerinde otur otur nolcak iki senede oldummu 78:)
Sonra esimle tanistik ozaman 22yasindaydim sonra evlilik hazirliginda 71-72 gordum... sonra evlendk nisan ayinda ben yine geri aldim yaz bitimi 78.5la hamile kaldim dogumu 9.5kg ile yaptim dogumdan sonra inmistim 88den sonra emzirirken acayp yedmm yazin sonuna kdr oldmmu gene 88ben cok farkedemedm bi kac ay cokta susluyumdur cok geziorz esim cikalim dio ben yokkk demeye basladm sonra pntln aldm 44beden oha
Ozaman bacagim 120lerde belimde 8lerdeydiama ustume xl fln olmaya baslamisti sonra ocakta bi basladmm tam gaz gitti suan tembellik evresindeyim tum amacim 58simdilk ayyy cok konustm yaaa
Etmeye calisiyorum cnm oldugu kadar isteAman dikkat et tatlımAyağını yorma dinlen bol bol
Evet oyuzden ben yaptiysam sende yaparsn hiccc korkma cnmm benm bol kesm kaprm vardi gecen yaz tatile gderken icine gremedm okdt uzulmstmmmmm anlatamam 40bedendi sonraaaa tabi nolduu bu yaz onu belden bacaklardan 3cm incelttrdm smdi hatta beli oynuuo acayp vermedm ama incldm sanrmm.. eski kiyafetlrm hepsi l di hepsi bolll gyemedm yenilerini aldmm ayyy ne mutlu dmi cok havalandm ama ben yaaaaYok kuzum iyi yaptın anlat cok benziyor hayatımız kuzum ya bebde 70le evlendim 75ken hamileydim sonra dusuk yaptıktan sonra bianda hic anlamadan kilo aldım 9laro gördüm simdi aklim basima geldi ama kuzum kilo almak cok kolay kilo vermek zor
INSALLAH 58 olursun kuzum 58 olda kutlariz burda
tesekkr ederm.cnmmmm insallaaahh ara verip baslamak cok zor oluyoo ama seneye 58 le tatile giidicem koydum kfaya bu sene basardm seneyede basarsam tmmdr :)Süpersin canım69 barajını kır 58 hemencecik gelicek bak
Tabii kii başarıcaksın canımtesekkr ederm.cnmmmm insallaaahh ara verip baslamak cok zor oluyoo ama seneye 58 le tatile giidicem koydum kfaya bu sene basardm seneyede basarsam tmmdr :)
Hahahahah aynen yaa bi amac olmasi lazmmm gecen sene nisanda kuzenin beni goren sok olms ne kdr kg alms demisler sonra diyete grdm hepsi dokuldu boyle diolardi hakkinda diye sonra dugun olduuu okdr somon elbise gydm uzun tam ustume oturan gorsen belki 100kis demistr gelip gelp ayy ne kdr zyflamssn helal olsn dyeee cok gruru vericiydii yaaa allaahm 5leride gostersnnnnnn.. 69olurmsn deseler gecen sene imkansizzzz.derdm deglmssssssTabii kii başarıcaksın canım2017 plajlarının fit hanımları bu topikten olucak
Fazlada cikabilir kuzum korkuda var icimde napayım kuzum basladik bu yola devam edicez uzun olsada hayalik.senin kilonda olmak İNSALLAH fistikimFazla da çıksa moral bozmak yok kuzumAma eksi çıkıcak bence de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?