Afiyet olsun canım bugün evde dinlenmene bakMenu bildirimi:
SABAH: 1dilim tahıllı ekmek
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
domates-salatalık
çay (her zaman şekersiz içerim)
ARA: 2-3 kayısı çok az üzüm
ÖĞLE-AKŞAM: Patlıcan yemeği
2kaşık bulgur pilavı
1 kase cacık
BUGÜN SPORA GİDEMİCEM MAALESEF ÇOK HALSİZİM
Ne kadar sağlıklı ya ben niye böyle değilimKahvaltı :1 haşlanmış yumurta ,domates,yeşillik ,zeytin ,peynir şekersiz çay akşam ise domatesli peynirli salata yanında .Maden suyu sporda 30 dk Kardio +1 saat ağırlık kızlar akşamda tempolu yürüyüş düşünüyorum
Durdur kendini yeme yedikçe yiyesin gelecekKahveyi tatlandiricili içiyorum yogurt ve kahveyle dondurmamsi yaptim yedim inanilmaz bir yeme istegi var icimde kendimi yasakli olmayan seylerle avutmaya çalışıyorum
Çok çok güzel bi menü afiyet olsun kuzumSabah (45dk yurudum)
Iki haslanmis yumurta
Peynir
Domates,salatalik
Cay
Aksam
Balik ve salata
Bir dilim bugday ekmegi
5erik
Aslında akşam yemeği pek sağlıklı değil Can'ım ya çok yoruldum bugün dükkan +spor salonu birde spor salonu çıkışı eve yürüyerek geldim yapacak halim yok reglimden dolayı böyle geçiştiriyorum dinlenip akşam eşimle tempolu yürüyüş düşünüyoruz koşu yolunda bilirsin teras park avm altındaNe kadar sağlıklı ya ben niye böyle değilim
Benim menüye kıyasla herkesinki mükemmel.Aslında akşam yemeği pek sağlıklı değil Can'ım ya çok yoruldum bugün dükkan +spor salonu birde spor salonu çıkışı eve yürüyerek geldim yapacak halim yok reglimden dolayı böyle geçiştiriyorum dinlenip akşam eşimle tempolu yürüyüş düşünüyoruz koşu yolunda bilirsin teras park avm altında
Çok yorgunummmm hayat beni çok yoruyo ya
Sporumu da yaptık yeme içmeyi de bitirdim ben de bittim yatağa yığıldım kaldım
Menüm şu şekil ve çok sağlıksız napcam ben böyle ya
Sabah kalkar kalkmaz bi şey canım istemedi ben de saat 1 de 1 kek 2 kayısı yedim
Akşam yemeğim 6da 8 adet fırında mücver (yağsız) ve 1 bardak vişne suyu
Spor da
1.5 saat yürüyüş
45 dakika pilates
Tavuk yemiyorum Canım ben 16 yıldan uzun süredir dur bakayım 1996 yılından bu yana 20 yıl olmuşBenim menüye kıyasla herkesinki mükemmel.
Salataya haşlanmış tavuk ve ceviz de koysaydın hem tok tutar bebiş
Yok vişne ev yapımı az şekerli canım.Canım o kek işi bozmuş ki günün en önemli kaynağı kahvaltı Canım ne yapıyorsun iyi değil böyle ben saat 6 da kalktım grup 7.00 gelecek diye apar topar malzemelerimi hazırladım sen evdesin şöyle güzel bir kahvaltı hazırlayabilirdin birde vişne suyu hazır mı
Yarın daha iyi olacak inşaallah.Tavuk yemiyorum Canım ben 16 yıldan uzun süredir dur bakayım 1996 yılından bu yana 20 yıl olmuşyemiyorum ceviz aklıma gelmedi ama içinde nane-maydonoz -semizotu -salatalık-domates-biber -zeytin -peynir vardı senin menün çok kötü
Ev yapımı olmasına sevindim afiyet olsun sanırım ondan bende öyleydim ama zorla yediriyordum kendime sende öyle tap canım ilerde evlenecek hamile kalacaksın böyle mi besleneceksinYok vişne ev yapımı az şekerli canım.
Ya hani domatesli peynirli zeytinli kahvaltı yapamıyorum niye bilmiyorum
Eskiden hep menemen simit sucuklu yumurta kızartma yerdim kahvaltıda ondan mı ki acaba
Sagol miyavimmAfiyet bal şeker olsun partem yürüyüşünde süper
:) altina yapmaaaaa sakinÇok iyi yapmışsın sıkılaşmak çok önemli bunu unutma ismi ne programın ben de duştan sonra ip atlamayı düşünüyorum duyrulur @ParteMoralll ve @kremsokola
sagl cnmmmmmm asil menulerim degl idare eder isteeeÇok çok güzel bi menü afiyet olsun kuzum
Zaten diğer topikten arkadaş da dedi yani evlilik çocuk uzak değil sayılı gün çabuk gelir ve ki nişanlım düzenli yemek yer düzenli uyur hiç benim gibi değilEv yapımı olmasına sevindim afiyet olsun sanırım ondan bende öyleydim ama zorla yediriyordum kendime sende öyle tap canım ilerde evlenecek hamile kalacaksın böyle mi besleneceksin
Sadece tavuk Canım 1996 yılında yazları tekstil çalışıyordum okul harçlığı için malum zehirlendim o günden sonra bitti yumurta yemeğide Karatay ile başladım salakat yemeğide şuan sadece kokoreç ve işkembe yemiyorum ciğer -dalak -böbrek yiyiyorum balıkta öyle severim yanlız tavuk dendi mi tüylerim diken diken olurYarın daha iyi olacak inşaallah.
Niye kız vejeteryan mısın yoksa sadece tavuk mu
Ay hatırlatma ya 20 kadar atlatabilirsem zil takıp oynamayı düşünüyorumSagol miyavimm
:) altina yapmaaaaa sakin
sagl cnmmmmmm asil menulerim degl idare eder isteee
İşte o yüzden kendini hazırlamaya başla Canım yoksa zor olur senin içinZaten diğer topikten arkadaş da dedi yani evlilik çocuk uzak değil sayılı gün çabuk gelir ve ki nişanlım düzenli yemek yer düzenli uyur hiç benim gibi değil
Gerçi zaten hazırlar tavuktan başka her şeye benziyor da.Sadece tavuk Canım 1996 yılında yazları tekstil çalışıyordum okul harçlığı için malum zehirlendim o günden sonra bitti yumurta yemeğide Karatay ile başladım salakat yemeğide şuan sadece kokoreç ve işkembe yemiyorum ciğer -dalak -böbrek yiyiyorum balıkta öyle severim yanlız tavuk dendi mi tüylerim diken diken olur
Evlilikte en çok korktuğum yemek olayı zatenİşte o yüzden kendini hazırlamaya başla Canım yoksa zor olur senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?