Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Afiyet olsun canım bugün evde dinlenmene bak

Çok yorgunummmm hayat beni çok yoruyo ya
Sporumu da yaptık yeme içmeyi de bitirdim ben de bittim yatağa yığıldım kaldım
Menüm şu şekil ve çok sağlıksız napcam ben böyle ya
Sabah kalkar kalkmaz bi şey canım istemedi ben de saat 1 de 1 kek 2 kayısı yedim
Akşam yemeğim 6da 8 adet fırında mücver (yağsız) ve 1 bardak vişne suyu
Spor da
1.5 saat yürüyüş
45 dakika pilates

Ne kadar sağlıklı ya ben niye böyle değilim

Ne kadar sağlıklı ya ben niye böyle değilim
Aslında akşam yemeği pek sağlıklı değil Can'ım ya çok yoruldum bugün dükkan +spor salonu birde spor salonu çıkışı eve yürüyerek geldim yapacak halim yok reglimden dolayı böyle geçiştiriyorum dinlenip akşam eşimle tempolu yürüyüş düşünüyoruz koşu yolunda bilirsin teras park avm altında

Benim menüye kıyasla herkesinki mükemmel.
Salataya haşlanmış tavuk ve ceviz de koysaydın hem tok tutar bebiş

Canım o kek işi bozmuş ki günün en önemli kaynağı kahvaltı Canım ne yapıyorsun iyi değil böyle ben saat 6 da kalktım grup 7.00 gelecek diye apar topar malzemelerimi hazırladım sen evdesin şöyle güzel bir kahvaltı hazırlayabilirdin birde vişne suyu hazır mı

Benim menüye kıyasla herkesinki mükemmel.
Salataya haşlanmış tavuk ve ceviz de koysaydın hem tok tutar bebiş
Tavuk yemiyorum Canım ben 16 yıldan uzun süredir dur bakayım 1996 yılından bu yana 20 yıl olmuş yemiyorum ceviz aklıma gelmedi ama içinde nane-maydonoz -semizotu -salatalık-domates-biber -zeytin -peynir vardı senin menün çok kötü

Yok vişne ev yapımı az şekerli canım.
Ya hani domatesli peynirli zeytinli kahvaltı yapamıyorum niye bilmiyorum
Eskiden hep menemen simit sucuklu yumurta kızartma yerdim kahvaltıda ondan mı ki acaba

Yarın daha iyi olacak inşaallah.
Niye kız vejeteryan mısın yoksa sadece tavuk mu

Yok vişne ev yapımı az şekerli canım.
Ya hani domatesli peynirli zeytinli kahvaltı yapamıyorum niye bilmiyorum
Eskiden hep menemen simit sucuklu yumurta kızartma yerdim kahvaltıda ondan mı ki acaba
Ev yapımı olmasına sevindim afiyet olsun sanırım ondan bende öyleydim ama zorla yediriyordum kendime sende öyle tap canım ilerde evlenecek hamile kalacaksın böyle mi besleneceksin

Ev yapımı olmasına sevindim afiyet olsun sanırım ondan bende öyleydim ama zorla yediriyordum kendime sende öyle tap canım ilerde evlenecek hamile kalacaksın böyle mi besleneceksin
Zaten diğer topikten arkadaş da dedi yani evlilik çocuk uzak değil sayılı gün çabuk gelir ve ki nişanlım düzenli yemek yer düzenli uyur hiç benim gibi değil

Yarın daha iyi olacak inşaallah.
Niye kız vejeteryan mısın yoksa sadece tavuk mu
Sadece tavuk Canım 1996 yılında yazları tekstil çalışıyordum okul harçlığı için malum zehirlendim o günden sonra bitti yumurta yemeğide Karatay ile başladım salakat yemeğide şuan sadece kokoreç ve işkembe yemiyorum ciğer -dalak -böbrek yiyiyorum balıkta öyle severim yanlız tavuk dendi mi tüylerim diken diken olur

Zaten diğer topikten arkadaş da dedi yani evlilik çocuk uzak değil sayılı gün çabuk gelir ve ki nişanlım düzenli yemek yer düzenli uyur hiç benim gibi değil
İşte o yüzden kendini hazırlamaya başla Canım yoksa zor olur senin için

Gerçi zaten hazırlar tavuktan başka her şeye benziyor da.
Yemeyerek pek de bi şey kaybetmiyorsundur biz de hormonlarıyla şişiyoruz:)

İşte o yüzden kendini hazırlamaya başla Canım yoksa zor olur senin için
Evlilikte en çok korktuğum yemek olayı zaten
Mesela biz ikimizde aynı yerde okuduk ben kyk da o evde kalıyordu.
Ben onun hiç makarna yumurtayla geçiştirdiğini bilmem.
Türlü kuru fasulye et dolma haftada bi gün balık günüydü. Düzenli yemek yapardı her gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…