- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
Amaan insanlari takmicaksnn bosverrrseeneeTürkiye'de bu dayatma var ne okudun onu yap benim arkadasım balık üretim çiftliği açtı millet dalga gecti şuan ihracat yapıyor düşün
Bizim aile de egeli ama sebzeci neyse ki ya, gelince ne yemek istiyosun diyolar cevabim "enginar ve taze fasulye"Bizim taraflar zaten hamurdan ibaret.
Yok sebze bilmem ne fasa fiso ege deyince hamurişi ya
Ben de istiyorum
Aynen kuzummmmOoo at at ben attm acayip motive olduu kuzucuk_Masalim_
Aynen canım ya bıktım şu bayramyerine indiğimde paso dönerci ekmeksiz köfte diyorum Adam dilimli ekmek getiriyor şaka gibiBizim taraflar zaten hamurdan ibaret.
Yok sebze bilmem ne fasa fiso ege deyince hamurişi ya
Harikasin bebegimKızlar bu aralar menülerimi mazur görün tatlı yemiyorum ama karbondihrat biraz tüketmek zorunda kalıyorumBu haftalık böyle olucak şu düğün geçsin düzene giricem sıkı bir şekilde
Bugün Sporum:
30 dk yürüyüş (3.5 km)
200 ip atlama
Aslında bugün toplam 10.600 adım atmışım epey hareketliydi benim için
Artık takmıyorum ve öyle insanları hayatımdan çıkardımAmaan insanlari takmicaksnn bosverrrseenee
Bana olur ben zaten 59a inince foto paylasicaktim sizin icin, oncesi halimi de kis ortasindan bi foto bulurum artikBen de istiyorumKızlar aslında bir grup kursak geçen yıl bir spor topiğinde vardı Pro üye olan bir arkadaşımız açsa ve sadece takımdakiler olarak Orda 2 haftada 1 foto paylaşılıyodu motivasyon amaçlı
@puantiyeli_kelebekMiyav_su _Masalim_ su321 kremsokola @ParteMoralll ve diğer tüm fıstıklar Ne dersiniz ?
Canım ya gerçekten çok bahsettik sana Hakkı'nı helal et bende çok seviyorum taze fasulyeBizim aile de egeli ama sebzeci neyse ki ya, gelince ne yemek istiyosun diyolar cevabim "enginar ve taze fasulye"ha bi de semizotu, haftalardir canimi cektiriyosunuz hainler
Banada uyar fıstıklarBana olur ben zaten 59a inince foto paylasicaktim sizin icin, oncesi halimi de kis ortasindan bi foto bulurum artik
Kuzucum olur mu hic burasi menu paylasma yeri, helal olsun tabiki=)Canım ya gerçekten çok bahsettik sana Hakkı'nı helal et bende çok seviyorum taze fasulye
Yaa ben de merak ettim amaa eski yeni hal varsaOoo at at ben attm acayip motive olduu kuzucuk_Masalim_
Kız kıyafet yazarken bile sanki köfteden bahsetmişsin Nasıl yazmak o öyle allahım gece gece güldürdün beniBugun cok zayif bi kiz gördüm oyle guzel giyinmis ki koyafette cok yakismisti ben koyafet bile alamiyorum kilomdan dolayı.
Ben varıımmmmBen de istiyorumKızlar aslında bir grup kursak geçen yıl bir spor topiğinde vardı Pro üye olan bir arkadaşımız açsa ve sadece takımdakiler olarak Orda 2 haftada 1 foto paylaşılıyodu motivasyon amaçlı
@puantiyeli_kelebekMiyav_su _Masalim_ su321 kremsokola @ParteMoralll ve diğer tüm fıstıklar Ne dersiniz ?
CanımKuzucum olur mu hic burasi menu paylasma yeri, helal olsun tabiki=)
Bende kızlar benide ekleyinBen varıımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?