He yaaa kendime sinirliyim yaaaKız kıyafet yazarken bile sanki köfteden bahsetmişsin Nasıl yazmak o öyle allahım gece gece güldürdün beni
Bana olur ben zaten 59a inince foto paylasicaktim sizin icin, oncesi halimi de kis ortasindan bi foto bulurum artik
Banada uyar fıstıklar
Diğer kızlar da fikrini belirtsin pro üye olan bir arkadaşımız açarBen varıımmmm
Ya kuzu sen mucizesinYaa ben de merak ettim amaa eski yeni hal varsa
Annem dediğin gibi sebzeyi de çok sever ama dene de bi börek yada gözleme lafı hatayla çıksın ağzından hop kahvaltıda karşındadırBizim aile de egeli ama sebzeci neyse ki ya, gelince ne yemek istiyosun diyolar cevabim "enginar ve taze fasulye"ha bi de semizotu, haftalardir canimi cektiriyosunuz hainler
Ben yatıyorum kızlarDiğer kızlar da fikrini belirtsin pro üye olan bir arkadaşımız açarBen değilim, ekleyemiyorum birden fazla kişi
Belli oluyor köfte çıkıyor sinirliyken ağzından neşeli iken ne çıkar acaba burmalı kadayıf mıHe yaaa kendime sinirliyim yaaa
Yarın da açarız kuzum sorun olmazBen yatıyorum kızlarkremsokola yapabilirsen sen yap Can'ım uyumam lazım
Bayramyerinde bi yere gitmiştik bak aklıma getirdin ne muhteşemdi yaaAynen canım ya bıktım şu bayramyerine indiğimde paso dönerci ekmeksiz köfte diyorum Adam dilimli ekmek getiriyor şaka gibiekmek yemiyince uzaylı gibi bakıyorlar resmen
Ne yapcaz kuzum ben yapabilirimDiğer kızlar da fikrini belirtsin pro üye olan bir arkadaşımız açarBen değilim, ekleyemiyorum birden fazla kişi
Urfa sofrası mıBayramyerinde bi yere gitmiştik bak aklıma getirdin ne muhteşemdi yaa
Adı aklımda değil otogara doğru inerken antep hatay yemekleri yapıyordu
IskenderrrrrrBelli oluyor köfte çıkıyor sinirliyken ağzından neşeli iken ne çıkar acaba burmalı kadayıf mı
Canım özel mesaj oluşturup bizleri eklemen gerekiyorNe yapcaz kuzum ben yapabilirim
Babam dedi ki bana kızım naparsan yap ne kadar zayıflarsan zayıfla o basenler gitmez bizim süale böyle dedi.@ParteMoralllsu321
Ya ikinizide gördüm Süpersiniz kizlar yaaa basarmissiniz en canli orneklersiniz benimde o halde basenlerim gidebilir
Hatırlamıyorum ki ayy aklıma geldikçe burnuma kokuları geldi sanki.Urfa sofrası mı
Geldim yaninaBen Bursa'dayımmİskender ben
Ben sok oldum seni gorunce normaldir babanin sok olmasi kuzum sen mucizesin tatlimmmBabam dedi ki bana kızım naparsan yap ne kadar zayıflarsan zayıfla o basenler gitmez bizim süale böyle dedi.
Sen misin onu diyen hırs yaptım erittim şok oldu adam
Ben de geldim kaykilin azicik=))Geldim yanina
Canım özel mesaj oluşturup bizleri eklemen gerekiyorYani isteyen fıstıkları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?