Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Bizim aile de egeli ama sebzeci neyse ki ya, gelince ne yemek istiyosun diyolar cevabim "enginar ve taze fasulye" ha bi de semizotu, haftalardir canimi cektiriyosunuz hainler
Annem dediğin gibi sebzeyi de çok sever ama dene de bi börek yada gözleme lafı hatayla çıksın ağzından hop kahvaltıda karşındadır

Aynen canım ya bıktım şu bayramyerine indiğimde paso dönerci ekmeksiz köfte diyorum Adam dilimli ekmek getiriyor şaka gibiekmek yemiyince uzaylı gibi bakıyorlar resmen
Bayramyerinde bi yere gitmiştik bak aklıma getirdin ne muhteşemdi yaa
Adı aklımda değil otogara doğru inerken antep hatay yemekleri yapıyordu

@ParteMoralll su321
Ya ikinizide gördüm Süpersiniz kizlar yaaa basarmissiniz en canli orneklersiniz benimde o halde basenlerim gidebilir
Babam dedi ki bana kızım naparsan yap ne kadar zayıflarsan zayıfla o basenler gitmez bizim süale böyle dedi.
Sen misin onu diyen hırs yaptım erittim şok oldu adam

Babam dedi ki bana kızım naparsan yap ne kadar zayıflarsan zayıfla o basenler gitmez bizim süale böyle dedi.
Sen misin onu diyen hırs yaptım erittim şok oldu adam
Ben sok oldum seni gorunce normaldir babanin sok olmasi kuzum sen mucizesin tatlimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…