Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

İnanırmısın insanlara spora gidiyorum demiyorum artık korkuyorum babanada maşallah benim babamda 73 yaşında sabah 5 uyanır kendisine hobi bahçesi kiraladı hergün Oray'a gidiyor düşün ben sevmiyorum o gün toplantılarını inan kışın 4 ay evdeydim paso spor yaptım arkadaşlarımı yürüyüşe çıkardım zorla senin dediğin gibi ne gereği var mantığındn bıktım düşün 3 tarafımızda Deniz var ve ben yüzme bilmiyorum Rusya'da Deniz mi var arkadaşlarım 4 saat yüzüyor bu hafta yine gidecekler yüzmeye hepside Rus benide çağırdılar Sana gösteririz dediler utandım

Hayy siz yaşayın kızlar sen ve Miyav_su ne güzel bi konuya değinmişsiniz ya

Hayy siz yaşayın kızlar sen ve Miyav_su ne güzel bi konuya değinmişsiniz ya
Sagol Can'ım bunlar gercekler benim arkadaşlarımın çoğu uzakdoğulu Rus'lardan oluşuyor adamlar spora 5 yaşında başlıyorlar arkadaşım hamur işini burada öğrenmiş ki kıs Rus şuanda ekmekten vazgeçemiyor Rusya'ya gidince 15 kg veriyor buraya gelince alıyor çok korkunç bir durum

Yaa annem işte hamurişinden vaz ge çi re mi yo ruummm. Delircem.

Ayy resmen nasıl sağlıksız besleniliri örneklerle gösteriyorum.
Çok sinir oldum kendime.
Ama yarından itibaren düzene sokcam inşallah

Guzrl fikir cnmm saglkki beslenme uzerineee bennmde cafe hayalm varrr degisik sunumlar yapan kg aldiran bi cafe kafa dengi bulunca gerceklestiricem insallahh birgunnnn kosgeb destk olurr cnm
Bakalım şuan kurslar açılmamış Ada'm diyecek ne mezunusun bende turizm ve otelcilik ve tarih bölümünü bitirdim diyecek ne b... Yemeğe bununka uğraşıyorsun der bizim insanımız böyle malesef ne okuduysan onu yapıcaksın kendini geliştiremezsin senin ki hamur işli olursa tutar canım burası Türkiye gariplikler ülkesi

Sey lafina da bayiliyorum "Ay daha zayiflama yuzun cirkin olucak". E iyi o zaman 150 kilo olayim "neredesiiiin aaay yuzlum" diye cagirsinlar beni? Bu mantikla zaten adriana lima'nin falan yuzu cok cirkin hep...

Kızlar bu aralar menülerimi mazur görün tatlı yemiyorum ama karbondihrat biraz tüketmek zorunda kalıyorum Bu haftalık böyle olucak şu düğün geçsin düzene giricem sıkı bir şekilde

Bugün Sporum:
30 dk yürüyüş (3.5 km)
200 ip atlama

Aslında bugün toplam 10.600 adım atmışım epey hareketliydi benim için

Sey lafina da bayiliyorum "Ay daha zayiflama yuzun cirkin olucak". E iyi o zaman 150 kilo olayim "neredesiiiin aaay yuzlum" diye cagirsinlar beni? Bu mantikla zaten adriana lima'nin falan yuzu cok cirkin hep...
Kıskanıyorlar csnım birde aman zayıflama zaten sana kilo çok yakışıyor diyorlar ya nefret ediyorum

Bencede yazdır canım ben yeğenimi yüzmeye yazdırdım süper oldu onun için her fırsatı değerlendir Can'ım bizler gibi olmasınlar
Kesinlkle cnmm insallah esimle oyle dusunuyorzz
bende muhasebe mezunuyum alakasiz ama istiyorm. Hamur isli deglde guzel nezih bir yer cok istermmm

Kızlar dondurma yedim ben.
Ve bunun için leslie 1 mil yaptım
Tabi karşılığı olmadı ama idare eder gene de:)
Neden yedin biliyor musun kendini aç bıraktın sabah kahvaltı yapmadın çünkü Can'ım kızma ama beslenmen düzelmedikten sonra istediğin kadar çok spor yap olmaz

Ay evt yaa ben ilk7 kg falan verdigimdr bence yeter abartma diyen bile oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…