İnanırmısın insanlara spora gidiyorum demiyorum artık korkuyorum babanada maşallah benim babamda 73 yaşında sabah 5 uyanır kendisine hobi bahçesi kiraladı hergün Oray'a gidiyor düşün ben sevmiyorum o gün toplantılarını inan kışın 4 ay evdeydim paso spor yaptım arkadaşlarımı yürüyüşe çıkardım zorla senin dediğin gibi ne gereği var mantığındn bıktım düşün 3 tarafımızda Deniz var ve ben yüzme bilmiyorum Rusya'da Deniz mi var arkadaşlarım 4 saat yüzüyor bu hafta yine gidecekler yüzmeye hepside Rus benide çağırdılar Sana gösteririz dediler utandımAy aklimi okuyosun miyavim, biz anca "sen zayifsin ne gerek var spora" deriz. Halbuki spor sadece zayiflamaya mi yariyo, basta kalp hastaliklari olmak uzere bissuru hastaliga iyi geliyo. Benim babam 60 yasinda haftada 4-5 gun en az 2 saat tenis oynuyor. Ben spor yapmasam once kendimden sonra ondan utanirim yani... Spora ne gerek var da baklava borek yemeye cok gerek var sanki
Hayy siz yaşayın kızlar sen veAy aklimi okuyosun miyavim, biz anca "sen zayifsin ne gerek var spora" deriz. Halbuki spor sadece zayiflamaya mi yariyo, basta kalp hastaliklari olmak uzere bissuru hastaliga iyi geliyo. Benim babam 60 yasinda haftada 4-5 gun en az 2 saat tenis oynuyor. Ben spor yapmasam once kendimden sonra ondan utanirim yani... Spora ne gerek var da baklava borek yemeye cok gerek var sanki
Ahahaha dusunemedimderiz butun dunyada cok meshur siz bilmiyosunuz pis cahiller
Sagol Can'ım bunlar gercekler benim arkadaşlarımın çoğu uzakdoğulu Rus'lardan oluşuyor adamlar spora 5 yaşında başlıyorlar arkadaşım hamur işini burada öğrenmiş ki kıs Rus şuanda ekmekten vazgeçemiyor Rusya'ya gidince 15 kg veriyor buraya gelince alıyor çok korkunç bir durumHayy siz yaşayın kızlar sen veMiyav_su ne güzel bi konuya değinmişsiniz ya
Yaa annem işte hamurişinden vaz ge çi re mi yo ruummm. Delircem.Sagol Can'ım bunlar gercekler benim arkadaşlarımın çoğu uzakdoğulu Rus'lardan oluşuyor adamlar spora 5 yaşında başlıyorlar arkadaşım hamur işini burada öğrenmiş ki kıs Rus şuanda ekmekten vazgeçemiyor Rusya'ya gidince 15 kg veriyor buraya gelince alıyor çok korkunç bir durum
Ayy resmen nasıl sağlıksız besleniliri örneklerle gösteriyorum.Afiyetolsun menu güzel spora bi adim attin mi gerisi geliyor aslında ama yarin dinlenmis olarak gidersin artık
5 mil walk Keaira Lashae adi canim düz bir yuruyus programi değil hepsine baktim hemen hemen bu en iyisikoza16 sende leslie yapiyordun bide bunu dene 10 dk da sirilsiklam oldum terden
Ne zararli degil ki canim elimden geldigince kullanmiyorum ama böyle zamanlarda kurtarici oluyor.
Harika bence afiyet olsun
Su'cum bu ne ya SAGLIKSIZ beslenmenin kitabini yazıyorsun sanki böyle beslenmeyin demek mi istiyorsun gülüm
Bu diyette ben normalde hic acikmiyorum canim aksamlari zorla yiyorum hatta ama bi kac gündür tuhaflastim regl olayim gecer canim
Ben de kahvaltida domates salatalik sevmezdim yesillik yemezdim ama alistirinca oluyor canım alışkanlıklar gayette değişebilir
Iyi bari evlenince sen de ona uyum saglarsin en azindan o saglikli besleniyormus
Bakalım şuan kurslar açılmamış Ada'm diyecek ne mezunusun bende turizm ve otelcilik ve tarih bölümünü bitirdim diyecek ne b... Yemeğe bununka uğraşıyorsun der bizim insanımız böyle malesef ne okuduysan onu yapıcaksın kendini geliştiremezsin senin ki hamur işli olursa tutar canım burası Türkiye gariplikler ülkesiGuzrl fikir cnmm saglkki beslenme uzerineeebennmde cafe hayalm varrr degisik sunumlar yapan kg aldiran bi cafe kafa dengi bulunca gerceklestiricem insallahh birgunnnn kosgeb destk olurr cnm
Bende eşime bunu dedim herkes çok seviyor yarım ekmek döner ayran ful çekiyor buralar ki sen burayı biliyorsun asla tutmazYaa annem işte hamurişinden vaz ge çi re mi yo ruummm. Delircem.
Kıskanıyorlar csnım birde aman zayıflama zaten sana kilo çok yakışıyor diyorlar ya nefret ediyorumSey lafina da bayiliyorum "Ay daha zayiflama yuzun cirkin olucak". E iyi o zaman 150 kilo olayim "neredesiiiin aaay yuzlum" diye cagirsinlar beni? Bu mantikla zaten adriana lima'nin falan yuzu cok cirkin hep...
Kesinlkle cnmm insallah esimle oyle dusunuyorzzBencede yazdır canım ben yeğenimi yüzmeye yazdırdım süper oldu onun için her fırsatı değerlendir Can'ım bizler gibi olmasınlar
bende muhasebe mezunuyum alakasiz ama istiyorm. Hamur isli deglde guzel nezih bir yer cok istermmmBakalım şuan kurslar açılmamış Ada'm diyecek ne mezunusun bende turizm ve otelcilik ve tarih bölümünü bitirdim diyecek ne b... Yemeğe bununka uğraşıyorsun der bizim insanımız böyle malesef ne okuduysan onu yapıcaksın kendini geliştiremezsin senin ki hamur işli olursa tutar canım burası Türkiye gariplikler ülkesi
Neden yedin biliyor musun kendini aç bıraktın sabah kahvaltı yapmadın çünkü Can'ım kızma ama beslenmen düzelmedikten sonra istediğin kadar çok spor yap olmazKızlar dondurma yedim ben.
Ve bunun için leslie 1 mil yaptım
Tabi karşılığı olmadı ama idare eder gene de:)
Bizim taraflar zaten hamurdan ibaret.Bende eşime bunu dedim herkes çok seviyor yarım ekmek döner ayran ful çekiyor buralar ki sen burayı biliyorsun asla tutmaz
Ay evt yaa ben ilk7 kg falan verdigimdr bence yeter abartma diyen bile olduSey lafina da bayiliyorum "Ay daha zayiflama yuzun cirkin olucak". E iyi o zaman 150 kilo olayim "neredesiiiin aaay yuzlum" diye cagirsinlar beni? Bu mantikla zaten adriana lima'nin falan yuzu cok cirkin hep...
Evet haklısın tatlım.Neden yedin biliyor musun kendini aç bıraktın sabah kahvaltı yapmadın çünkü Can'ım kızma ama beslenmen düzelmedikten sonra istediğin kadar çok spor yap olmaz
Türkiye'de bu dayatma var ne okudun onu yap benim arkadasım balık üretim çiftliği açtı millet dalga gecti şuan ihracat yapıyor düşünKesinlkle cnmm insallah esimle oyle dusunuyorzz
bende muhasebe mezunuyum alakasiz ama istiyorm. Hamur isli deglde guzel nezih bir yer cok istermmm
Yaa ay yüzlüme kahkaha attım yaSey lafina da bayiliyorum "Ay daha zayiflama yuzun cirkin olucak". E iyi o zaman 150 kilo olayim "neredesiiiin aaay yuzlum" diye cagirsinlar beni? Bu mantikla zaten adriana lima'nin falan yuzu cok cirkin hep...
Açık kuzum at ya cok merak.ettim cok.teseku ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?