Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Evet canıım güzel oluyor öyle tavsiye ederim Ama en güzeli açık havada yürüyüş haftaya tekrardan başlıycam yürüyüşlere Bu arada bugün 3 saat yürümüşsün süpersin fıstık
Acik hava en guzeli kuzum sagol.balim
Kuzum müziği taktim kulağıma hayal ettim zayflicagimiii ve yürüdüm

Çok güzel bir fikir canım Umarım gerçekleşir Denk gelirse müşterilerin oluruz ne güzel olur
Güzel fikir ama bizim Türk insanımız böyle şeylere önem vermiyor ki ben spora ve sağlıklı beslenmeye başladığım Zaman çoğu insan motivasyonumu düşürdü ne gereği var sporu ve sağlıklı beslenmeyi bırakınca kilo alacaksın hemde çok dediler Avrupa olsa olurda buralarda çok zor

Ay hayirli olsun caniiiim cok sevindim ikimize de birer cift alirim zip zip gezeriz senin cafede

Guzrl fikir cnmm saglkki beslenme uzerineee bennmde cafe hayalm varrr degisik sunumlar yapan kg aldiran bi cafe kafa dengi bulunca gerceklestiricem insallahh birgunnnn kosgeb destk olurr cnm

Haklısın canım ne yazık ki toplum olarak sağlıklı beslenme ve spor anlayışımız çok az .. Ama son yıllarda arttı bu. Artık çevremde çoğu kişi şekeri,unu bıraktı mesela. Yavaş yavaş bilinçleniyoruz. İlerde umarım daha da gelişiriz ve böyle olanaklar artar

Bizde spor bilinci yok spor yapanıda afedersin aşagalıyoruz Canım ben otelde de çalıştım gece vardiyasında Japon'lar o Zaman'lar geldiklerinde hoş artık gelmiyorlar sabah 4 de uyanır spor yapar saat 5 de kahvaltı yapar oteli boşaltırlardı Çinlilerde öyle Uygur Türk'ü arkadaşlarımız anlatıyor sabah 6 da her mahallede kendi aralarında toplanıp spor yapıyorlarmış yapmayanlar hükümet tarafından ceza alıyormuş düşün şu beğenmediğimiz Ruslar arkadaşım çok cocuk 5 yaşına gelince mutlaka jimnastik yada herhangi bir spora kayıt olmak zorundaymış bizler çok geriyiz yapan insanlarla bile dalga geciyoruz

Umarım inşallah bakalım şuan sadece düşünüyorum bakalım

Insallah cocuklarmizi o bilincte yetistirirz cnm ben kizimi spora egilimli yapmaj istiyorm cok esnek kardesmle bende oyleydim biz degerlenemedk onu mutlaka jimlastge yazdrcam insallaah

Ay aklimi okuyosun miyavim, biz anca "sen zayifsin ne gerek var spora" deriz. Halbuki spor sadece zayiflamaya mi yariyo, basta kalp hastaliklari olmak uzere bissuru hastaliga iyi geliyo. Benim babam 60 yasinda haftada 4-5 gun en az 2 saat tenis oynuyor. Ben spor yapmasam once kendimden sonra ondan utanirim yani... Spora ne gerek var da baklava borek yemeye cok gerek var sanki

Insallah cocuklarmizi o bilincte yetistirirz cnm ben kizimi spora egilimli yapmaj istiyorm cok esnek kardesmle bende oyleydim biz degerlenemedk onu mutlaka jimlastge yazdrcam insallaah
Bencede yazdır canım ben yeğenimi yüzmeye yazdırdım süper oldu onun için her fırsatı değerlendir Can'ım bizler gibi olmasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…