Acik hava en guzeli kuzum sagol.balimEvet canıım güzel oluyor öyle tavsiye ederimAma en güzeli açık havada yürüyüş haftaya tekrardan başlıycam yürüyüşlere Bu arada bugün 3 saat yürümüşsün süpersin fıstık
Güzel fikir ama bizim Türk insanımız böyle şeylere önem vermiyor ki ben spora ve sağlıklı beslenmeye başladığım Zaman çoğu insan motivasyonumu düşürdü ne gereği var sporu ve sağlıklı beslenmeyi bırakınca kilo alacaksın hemde çok dediler Avrupa olsa olurda buralarda çok zorÇok güzel bir fikir canımUmarım gerçekleşir Denk gelirse müşterilerin oluruz ne güzel olur
Ay hayirli olsun caniiiim cok sevindimYanlız uçan ayakkabılar ile bekliyorum yoksa dükkandan içeri giremezsin eşim burada istiyor bakalım şuan çok kararsızım Canım evi sattım şükür daha para gelmedi biraz artacak ne yapayım diye düşünüyorum
Guzrl fikir cnmm saglkki beslenme uzerineeeEvet bende şu aralar sağlıklı beslenme ile bozdum kafayı bir sürü kitap okuyorum daha okuyacağım çok kitap var hatta eşim sağlıklı beslenme üstüne restaurant açmamı istiyor bakalım araştırıyorum kosgeb biliyorsundur ona sunmayı düşünüyorum böyle bir fikir destekler ise süper olucak benim için
Canın çekmiyor muyduuuu pekiiAy burdaki eliptik aletlerinin uzerinde de tv var, ben de yemek programi aciyodum izlerken bi hirsla 1-1.5 saat yapiyodum valla
Yok ya valla ceklmiyodu hirslaniyodum tam=))Canın çekmiyor muyduuuu pekiiİyi dayanmışsıın
Oh süpersiiiin bitanemAcik hava en guzeli kuzum sagol.balim
Kuzum müziği taktim kulağıma hayal ettim zayflicagimiii ve yürüdüm
Haklısın canım ne yazık ki toplum olarak sağlıklı beslenme ve spor anlayışımız çok az ..Güzel fikir ama bizim Türk insanımız böyle şeylere önem vermiyor ki ben spora ve sağlıklı beslenmeye başladığım Zaman çoğu insan motivasyonumu düşürdü ne gereği var sporu ve sağlıklı beslenmeyi bırakınca kilo alacaksın hemde çok dediler Avrupa olsa olurda buralarda çok zor
Bizde spor bilinci yok spor yapanıda afedersin aşagalıyoruz Canım ben otelde de çalıştım gece vardiyasında Japon'lar o Zaman'lar geldiklerinde hoş artık gelmiyorlar sabah 4 de uyanır spor yapar saat 5 de kahvaltı yapar oteli boşaltırlardı Çinlilerde öyle Uygur Türk'ü arkadaşlarımız anlatıyor sabah 6 da her mahallede kendi aralarında toplanıp spor yapıyorlarmış yapmayanlar hükümet tarafından ceza alıyormuş düşün şu beğenmediğimiz Ruslar arkadaşım çok cocuk 5 yaşına gelince mutlaka jimnastik yada herhangi bir spora kayıt olmak zorundaymış bizler çok geriyiz yapan insanlarla bile dalga geciyoruzSana bisey diyim mi gecen bunu da konustuk, valla burda sisman insan sayisi bi elin parmaklarini gecmez. Biz hep Turkiye'de oyle zannediyoruz. Tam aksine Turkiye'de butun kadinlar kalcali erkekler gobekli cunku spor bilinci az. Burda valla kizlar erkekler hep kasli kasli, fit. Hergun spor salonundalar, kizlarin hepsi 40-50 kilolarla agirlik calisiyo. Ha obez olan da tam obez, 200 kilo falan. Ama dedigim gibi cok cok az sayida.
Cheesecake varsa ben koşarak gelirimGuzrl fikir cnmm saglkki beslenme uzerineeebennmde cafe hayalm varrr degisik sunumlar yapan kg aldiran bi cafe kafa dengi bulunca gerceklestiricem insallahh birgunnnn kosgeb destk olurr cnm
Umarım inşallah bakalım şuan sadece düşünüyorum bakalımHaklısın canım ne yazık ki toplum olarak sağlıklı beslenme ve spor anlayışımız çok az ..Ama son yıllarda arttı bu. Artık çevremde çoğu kişi şekeri,unu bıraktı mesela. Yavaş yavaş bilinçleniyoruz. İlerde umarım daha da gelişiriz ve böyle olanaklar artar
Insallah cocuklarmizi o bilincte yetistirirz cnm ben kizimi spora egilimli yapmaj istiyorm cok esnek kardesmle bende oyleydim biz degerlenemedk onu mutlaka jimlastge yazdrcam insallaahBizde spor bilinci yok spor yapanıda afedersin aşagalıyoruz Canım ben otelde de çalıştım gece vardiyasında Japon'lar o Zaman'lar geldiklerinde hoş artık gelmiyorlar sabah 4 de uyanır spor yapar saat 5 de kahvaltı yapar oteli boşaltırlardı Çinlilerde öyle Uygur Türk'ü arkadaşlarımız anlatıyor sabah 6 da her mahallede kendi aralarında toplanıp spor yapıyorlarmış yapmayanlar hükümet tarafından ceza alıyormuş düşün şu beğenmediğimiz Ruslar arkadaşım çok cocuk 5 yaşına gelince mutlaka jimnastik yada herhangi bir spora kayıt olmak zorundaymış bizler çok geriyiz yapan insanlarla bile dalga geciyoruz
Ooo neler olr nelerrrrrCheesecake varsa ben koşarak gelirim
Sağol Can'ım düşünsene ay düşünmesi bile komikAy hayirli olsun caniiiim cok sevindimikimize de birer cift alirim zip zip gezeriz senin cafede
Ay aklimi okuyosun miyavim, biz anca "sen zayifsin ne gerek var spora" deriz. Halbuki spor sadece zayiflamaya mi yariyo, basta kalp hastaliklari olmak uzere bissuru hastaliga iyi geliyo. Benim babam 60 yasinda haftada 4-5 gun en az 2 saat tenis oynuyor. Ben spor yapmasam once kendimden sonra ondan utanirim yani... Spora ne gerek var da baklava borek yemeye cok gerek var sankiBizde spor bilinci yok spor yapanıda afedersin aşagalıyoruz Canım ben otelde de çalıştım gece vardiyasında Japon'lar o Zaman'lar geldiklerinde hoş artık gelmiyorlar sabah 4 de uyanır spor yapar saat 5 de kahvaltı yapar oteli boşaltırlardı Çinlilerde öyle Uygur Türk'ü arkadaşlarımız anlatıyor sabah 6 da her mahallede kendi aralarında toplanıp spor yapıyorlarmış yapmayanlar hükümet tarafından ceza alıyormuş düşün şu beğenmediğimiz Ruslar arkadaşım çok cocuk 5 yaşına gelince mutlaka jimnastik yada herhangi bir spora kayıt olmak zorundaymış bizler çok geriyiz yapan insanlarla bile dalga geciyoruz
Bencede yazdır canım ben yeğenimi yüzmeye yazdırdım süper oldu onun için her fırsatı değerlendir Can'ım bizler gibi olmasınlarInsallah cocuklarmizi o bilincte yetistirirz cnm ben kizimi spora egilimli yapmaj istiyorm cok esnek kardesmle bende oyleydim biz degerlenemedk onu mutlaka jimlastge yazdrcam insallaah
Ahahaha dusunemedimSağol Can'ım düşünsene ay düşünmesi bile komikmüşteriler Nasıl bakar bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?