Tamam bitanem alırsın biziYaptım kuzum
Bende olmuyorumKuzu toplu mesaj yaptım ama krem sokala olmuyor
Tabiki ya haber vermem miiiiUyar canımgelince haberleşelim olur mu
Tamam bitanem alırsın bizi
Bende olmuyorum
gelmesi lazim suan canlarNoldu şimdi bana özelden mesaj falan gelmedi ya gelmesi lazım mıydı
Cansın çok heyecanlındım Canım sanki erkek arkadaşımla buluşacağım umarım karşılaşınca elektrik alırız birbirimizden yoksa çay filan çıkmayızTabiki ya haber vermem miiii
Kuzum sen zaten manken gibisin MASALAH hep at motivasyon olsunTamam geldi bana mesaj
Ne zamanlar atıyoruz foto nasıl yapcaz
banada gelmedi CanımNoldu şimdi bana özelden mesaj falan gelmedi ya gelmesi lazım mıydı
Kendilerine geldikleri için çok teşekkür ediyorum ama cevabım olumsuz Esra HanımCansın çok heyecanlındım Canım sanki erkek arkadaşımla buluşacağım umarım karşılaşınca elektrik alırız birbirimizden yoksa çay filan çıkmayız
Ellerine sağlık bitanemgelmesi lazim suan canlar
Ay neden yaaa=(( bi daha denesene kuzum bisey degistirdim simdi. Diger fistiklar size geldi mi mesaj?kremsokola kuzum sana ozel msj atilmiyor
Kendilerine geldikleri için çok teşekkür ediyorum ama cevabım olumsuz Esra Hanım
Bana geldi kuruyemişlerden kaju olarakAy neden yaaa=(( bi daha denesene kuzum bisey degistirdim simdi. Diger fistiklar size geldi mi mesaj?
Evet canım geldi sen kontrol et tekrardanAy neden yaaa=(( bi daha denesene kuzum bisey degistirdim simdi. Diger fistiklar size geldi mi mesaj?
Biz buluşana kadar zaten sende hedefine ulaşırsınnn:)Buluşunca buraya foto atarız ortak fit olarak
KesinlikleBiz buluşana kadar zaten sende hedefine ulaşırsınnn:)
Rica ederim bebegimEllerine sağlık bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?