Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Ara verdigin icin daha hizli gider hemde sende neredeyse guclendirme yapiyorsun hadi bi cesaret basla kuzu

Ay kizlaaar bugunku menum iyi olmadi, ofiste bi arkadasin bu son haftasi karisi yemekler getirdi tattim mecbuuur.

Oglen: 4 kasik sebze yemegi, 4 kasik tavuk yemegi, 3 kasik pilav (neyse ki ekmek ya da tatli yok)
Aksam: biftek ve karnibahar kisiri

Yani hem pilav yedim hem de o tavuklu yemegin icinde bissuru nar vardi, ordan da bol bol seker yedim. Ben napam basimi nerelere vuram=( aksam butun sehri kosmam lazim

Son düzenleme:
ay canım nardan mı korkuyorsun yapmaaa,gören de sanar ki şerbetli şerbetli baklavaları götürdün.nar bir şey yapmaz ki

Wah kuzum wah oyle dovundunki bende bisey sandim kız en fazla metobolizmayi canlandırır sende ertesi gün daha cok eksi gorursun afiyet olsun tatlim

-bugünkü menüm-
09.10: 1 dilim tahin+pekmezli tam buğday ekmek
11.15: 1 kase haşlanmış mercimek
12.15: 3 tane incir
13.35: 3 tane çiğ badem
17.30: 3 tabak ıspanak yemeği
3 lt su
1 fincan bitki çayı

Afiyet olsun canim o mercimek bol yesillikli limonlu olsa ne güzel olurdu :)

ay canım nardan mı korkuyorsun yapmaaa,gören de sanar ki şerbetli şerbetli baklavaları götürdün.nar bir şey yapmaz ki

Wah kuzum wah oyle dovundunki bende bisey sandim kız en fazla metobolizmayi canlandırır sende ertesi gün daha cok eksi gorursun afiyet olsun tatlim
Ya ama kizlar valla bu kadar tatli tavuk yemegi yememissinizdir hayatinizda, nar dedigime bakmayin yani=(( valla dayanabilcegimi bilsem aksam hicbisey yemicem o kadar. Tam da tarti gununden 2 gun once cok kiziyorum kendime ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…