Kuzum arastiriyim heyecanlandim belkide bu isime yarar dimi ya
@puantiyeli_kelebek bana yardim edebilirmisin canim
Dukkanda ekmek yeniyor mu kuzum
Hayirli geceler kuzumKızlar çok uykum geldi kapanıyor gözlerim
Yarın görüşmek üzere iyi uykular herkese
Iyi geceler canimKızlar çok uykum geldi kapanıyor gözlerim
Yarın görüşmek üzere iyi uykular herkese
Dukkanlada cok kilo veren var kuzum okudumda
Yavas mi 11 kilo verdin kuzuuu ben yerimde sayıyorumGel katil bana beraber verelim canim. Evet bakma ben yavas veriyorum cunku metobolizmami bozdum
Efendmmmmmmmmmmmmm
Yah bi cihuraa
Herkesw farkli etki yaratio sana stres yapiodu cnmm aslnda iyi oluyo bazen
Hyr cnm kafm cok karisti annemle kardesm gelioo yarn yapmam imkansz
Aaa ask olsn kizzz ne yaptigimi gordnnnn
afiuet olsn tatlim nasl gidio dukan.. ben donemedm dukana bi turli donemedikce snrlerm bozulio donersem bu kgdan kurtulucam baska turlu ben 58 olamicam
Yavas mi 11 kilo verdin kuzuuu ben yerimde sayıyorum
Var kuzumDukan kitabı var mi sende canim?
Ben sana niye ozel mesaj aramıyorum canim?@puantiyeli_kelebek kuzu testide yapamadim
Simdi atablrsn kuzumBen sana niye ozel mesaj aramıyorum canim?
Ay kizlaaar bugunku menum iyi olmadi, ofiste bi arkadasin bu son haftasi karisi yemekler getirdi tattim mecbuuur.
Oglen: 4 kasik sebze yemegi, 4 kasik tavuk yemegi, 3 kasik pilav (neyse ki ekmek ya da tatli yok)
Aksam: biftek ve karnibahar kisiri
Yani hem pilav yedim hem de o tavuklu yemegin icinde bissuru nar vardi, ordan da bol bol seker yedim. Ben napam basimi nerelere vuram=( aksam butun sehri kosmam lazim
Ay kizlaaar bugunku menum iyi olmadi, ofiste bi arkadasin bu son haftasi karisi yemekler getirdi tattim mecbuuur.
Oglen: 4 kasik sebze yemegi, 4 kasik tavuk yemegi, 3 kasik pilav (neyse ki ekmek ya da tatli yok)
Aksam: biftek ve karnibahar kisiri
Yani hem pilav yedim hem de o tavuklu yemegin icinde bissuru nar vardi, ordan da bol bol seker yedim. Ben napam basimi nerelere vuram=( aksam butun sehri kosmam lazim
-bugünkü menüm-
09.10: 1 dilim tahin+pekmezli tam buğday ekmek
11.15: 1 kase haşlanmış mercimek
12.15: 3 tane incir
13.35: 3 tane çiğ badem
17.30: 3 tabak ıspanak yemeği
3 lt su
1 fincan bitki çayı
ay canım nardan mı korkuyorsun yapmaaa,gören de sanar ki şerbetli şerbetli baklavaları götürdün.nar bir şey yapmaz ki
Ya ama kizlar valla bu kadar tatli tavuk yemegi yememissinizdir hayatinizda, nar dedigime bakmayin yani=(( valla dayanabilcegimi bilsem aksam hicbisey yemicem o kadar. Tam da tarti gununden 2 gun once cok kiziyorum kendime ya...Wah kuzum wah oyle dovundunki bende bisey sandim kız en fazla metobolizmayi canlandırır sende ertesi gün daha cok eksi gorursun afiyet olsun tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?