günaydın canım kahvaltın doyurucu olmamış yumurta yeseydin şuan böyle olmazdınGünaydınnnnnnn
dün sabah simit öğlen meyve akşama da çorba salatayla günü bitirdim.
bugün sabah çeyrek tost yaptım ve erken yedim şu an midem param parça
Ne kaldi cnm ztn yarinda olmazsam yaparim artik umutsuzum ama bakalim ne cikacak sonucSelam hosgeldin 14. Takimda durumlar nasil kaptan bizimkiler kadar hızlı kilo verebiliyorlar mi:))
Leslie gibi yürüyüş programları var oldugun yerde hareket ediyorsun canim onlardan mi.yapsan hem dogru kas gruplarını calistirmis olursun. Menun guzel afiyet olsun
Neden acaba ya bence bir dr git gecikmeden cogu zaman insanlar normal adet görüyorum sanir ama düşük yapiyordur elindeki teste acıma yap eger varsa bi hamilelik durumu cok üzülürsun canim
Hergun ayni seyi yaparsam zaten sıkıĺiyorum canim degisire degistire yapacağım
çok iyi yapmışsın canım afiyet olsun sporunda çok güzelBen geldiiim oglen ipin ucunu kacirinca aksam yemek yemedimspor da 1 saat agirlik calistim 35 dk da eliptik yaptim. Su anda sodami icerek sayfalarda dolaniyorum=)
Sorma miyavim cok sinirlenmistim kendime aksam yemeyince gecti biraz sinirim=)) acikmadim da zaten zorla mi yicez canim=)çok iyi yapmışsın canım afiyet olsun sporunda çok güzel
tebrik ederim canım iyi tutmuşsun kendini hep böyle oluruz inşallahSorma miyavim cok sinirlenmistim kendime aksam yemeyince gecti biraz sinirim=)) acikmadim da zaten zorla mi yicez canim=)
Günaydınnnnnnn
dün sabah simit öğlen meyve akşama da çorba salatayla günü bitirdim.
bugün sabah çeyrek tost yaptım ve erken yedim şu an midem param parça
Ben geldiiim oglen ipin ucunu kacirinca aksam yemek yemedimspor da 1 saat agirlik calistim 35 dk da eliptik yaptim. Su anda sodami icerek sayfalarda dolaniyorum=)
Kendini iyi tutuyorsun ben dayanamazdim elindede test var ustelikNe kaldi cnm ztn yarinda olmazsam yaparim artik umutsuzum ama bakalim ne cikacak sonuc
Ee ruhun dinlenmistir kuzum ben uyudum yeterince hic gerek yokniye kız ben dinledim ama
Günaydın fıstıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?