Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

aynen canım uykum iyice açıldı işte bekliyoz tekkeyi bakalımçok sıkıcı bir gün
Sıkıcı gecmesi hep minibüs soforunun suçu canim o dolmuşa binen herkesin ki oyle geçecek kesin sabah sabah icinizi karartip sehrin farklı noktalarına kendinizi imha edin diye birakmis adam

Sıkıcı gecmesi hep minibüs soforunun suçu canim o dolmuşa binen herkesin ki oyle geçecek kesin sabah sabah icinizi karartip sehrin farklı noktalarına kendinizi imha edin diye birakmis adam
Kesinlikle Adam bizi toplu şekilde imha etti ya akşam olsada spora gitsem toplansam ya Allah'dan alkol tüketiliyorum yoksa sabahdan başlardım

Bende hedefıme bır an once ulasıp anne olmak ıstıyorum 2 yıllık evlıyım 25 yasındayım kılolarım yuzunden korktuğum ıcın zaman geçip gidiyor bende 65 70 olmak istiyorum artık bıktım benımde hedefim subatta ki dogum gunumde kendıme ödül olarak zayıf bir beden olmak..

Canım hoşgeldin geçmişte yazılıdır ama bir bak istersen yinede

Olursun Can'ım neden olmasın olumsuz asla düşünme yolumuz uzun asla pes etme önce beslenmeni değiştir madem anne olmak istiyorsun birde spor ekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…