aynen canım uykum iyice açıldı işte bekliyoz tekkeyi bakalımEe ruhun dinlenmistir kuzum ben uyudum yeterince hic gerek yok
yok canım ya sabah acıkmadan yiyince erken öyle oluyo içim bulanıyoGuzel olmus menun afiyet olsun neden tost fena mi yapti?
yarın düşünüyorum yumurtayı canımgünaydın canım kahvaltın doyurucu olmamış yumurta yeseydin şuan böyle olmazdın
Sıkıcı gecmesi hep minibüs soforunun suçu canim o dolmuşa binen herkesin ki oyle geçecek kesin sabah sabah icinizi karartip sehrin farklı noktalarına kendinizi imha edin diye birakmis adamaynen canım uykum iyice açıldı işte bekliyoz tekkeyi bakalımçok sıkıcı bir gün
yok canım ya sabah acıkmadan yiyince erken öyle oluyo içim bulanıyo
Kesinlikle Adam bizi toplu şekilde imha etti ya akşam olsada spora gitsem toplansam ya Allah'dan alkol tüketiliyorumSıkıcı gecmesi hep minibüs soforunun suçu canim o dolmuşa binen herkesin ki oyle geçecek kesin sabah sabah icinizi karartip sehrin farklı noktalarına kendinizi imha edin diye birakmis adam
Aynen canim yaa ne vicdan yaptim resmenE iyi bari vicdanin rahat etmistir kuzum
insallah canım.Alisinca zor gelmeyecek kuzum metobolizmada hızlanacak daha iyi gidecek kilolar
Sıkıcı gecmesi hep minibüs soforunun suçu canim o dolmuşa binen herkesin ki oyle geçecek kesin sabah sabah icinizi karartip sehrin farklı noktalarına kendinizi imha edin diye birakmis adam
Afiyet olsun sen gecen haftadan dürümleri ye yarını merak etinsallah canım.
yeşilçayımı içtim
birde elma yedim ara öğün yarını merak ediyorum doğrusu
Varda ya cikmazsa cnm 25 gunde bir oluyorum cikmama olasiligi var oyuzden garantiye almak zorundayimKendini iyi tutuyorsun ben dayanamazdim elindede test var ustelikhayirlisi olsun hakkinda
Afiyet olsun sen gecen haftadan dürümleri ye yarını merak et
İskender de sağlıklı ama ekmeksiz pizzaya hiç bulaşma derimama yaaaaa
hem öğlen yemiştim onu akşamına hafif yemiştim.
yemesem iskender yiycektim pizza yiycektim bence onunla yırttım.
Çıkmazsan
Canım hoşgeldin geçmişte yazılıdır ama bir bak istersen yinede@puantiyeli_kelebek canım ya süper gidiyorsun benı ınanılmaz gaza getirdin 10 kilomu verdin bende yazıcam artık buraya çok aktifsiniz bayıldım..daha once yıne gelmıstım 10 kılo mu verdın neler yaptın bu sureçte zahmet olmayacaksa bir gününü yazarmısın :)
Olursun Can'ım neden olmasın olumsuz asla düşünme yolumuz uzun asla pes etme önce beslenmeni değiştir madem anne olmak istiyorsun birde spor ekleBende hedefıme bır an once ulasıp anne olmak ıstıyorum 2 yıllık evlıyım 25 yasındayım kılolarım yuzunden korktuğum ıcın zaman geçip gidiyor bende 65 70 olmak istiyorum artık bıktım benımde hedefim subatta ki dogum gunumde kendıme ödül olarak zayıf bir beden olmak..
cok sağlıksız besleniyoruz ya ama arada yemek lazımİskender de sağlıklı ama ekmeksiz pizzaya hiç bulaşma derim
çıkıcam işte çıkıcamÇıkmazsanbenim dilimden kurtulamazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?