Sende şu vitamin ilaçlarını al benim gibi olursun canımAynen kuzu yaaa senin 1000 1i olsa bende ben cok mayisimmmm
Tamam kuzum cumartesi doktora gidicem alcam hap enerjim artar dimiHap var Canım bende hap sevmediğim için iğne istedim
Artar canım halsizlik kalmaz ben daha gece uyanıp mutfağın yerlerini sildimTamam kuzum cumartesi doktora gidicem alcam hap enerjim artar dimi
Afiyet olsun Canım spor yok muBugunku menum
Oglen: brokolili et sote, haslama ispanak ustune zeytinyagi (yalniz cok yag koymusum midem bulandi yaa)
Aksam: daha belli degil ama buyuk ihtimalle korili tavuk ve karnibahar kisiri olucak
Buzlukta, buz dolabinda ne varsa bitirmeye calisiyorum tatildeyken bozulmasin diye. Tavuk da biterse butun etler bitmis oluyor.
Sakın içme acı yemişsin zaten asit dökmüş gibi olur miden yazık evde ıhlamur varsa iç ılık olarakOlabilir kuzum cunku cok acili yapnistim sanirim.ondan olduu soda icsemmi?
Gayet guzel kuzum afiyet olsunBugunku menum
Oglen: brokolili et sote, haslama ispanak ustune zeytinyagi (yalniz cok yag koymusum midem bulandi yaa)
Aksam: daha belli degil ama buyuk ihtimalle korili tavuk ve karnibahar kisiri olucak
Buzlukta, buz dolabinda ne varsa bitirmeye calisiyorum tatildeyken bozulmasin diye. Tavuk da biterse butun etler bitmis oluyor.
Sanada anlatırdım ama benim bay tombalak geldi uyutayım uyumazsam gelirimBak sennnnn ben niye bilmiyorum yani tek ben mi bilmiyorum
ben sizden olursam miyav su beni haşlar,ben tarafsız olayım çok tırsıyorumSen bizden oll kuzummm
Vayyy be kuzummmm ben bi mutfagi topluyorum mahvoluyorumArtar canım halsizlik kalmaz ben daha gece uyanıp mutfağın yerlerini sildimhalı yok ya benim
Sen en iyisi hakem ol kuzim her an saldiri olabilirben sizden olursam miyav su beni haşlar,ben tarafsız olayım çok tırsıyorum
Orası kesin eminim artık git anam git ben tek başıma yaparım plan uygularım sana güvenemem aklın pide de
Kuzum bide yine test yapiyimmiiii kan testi yoksa eksgm var dersem doktor verir mi?Artar canım halsizlik kalmaz ben daha gece uyanıp mutfağın yerlerini sildimhalı yok ya benim
küsüyor muyduEvet böyle pinpirik biriyim ben ya tırnak makasım bile ayrıdır eşimden önceleri küsüyordu şimdi alıştı artık
Bakicam canim 1 gun dinlenme yapiyim diyodum ama belki dayanamam yaparim gene biseyler=))Afiyet olsun Canım spor yok mu
valla doğru diyorsun hepimize ateş ediyor,miyav su mükemmelliyetçi,1 gün sporu aksatayım valla dilinden kurtulamamOo bitki cayiyla olaydiiii ben demlemeden cignerdim yesil cayi adacayiniama bence tursuda ye kuzum bak ciddiyim yarin yalniz kalmiyim kiz seni gozume.kestirdim kimse falso vermiyor yahu:))
Kiz sen gelecek hafta 2.5 3 kg verince karatayciyi yicez zaten biz urkme yavru ceylanim
Ayy Allahim coktan mütevazi o kadar sporu yapsak bizde 60 görünürdük taaammiii
Kiz yok o seni satardi zaten kanma gülüm
gördün mufitblack bak bi aklin pideye gitti diye hemen atti seni bi kenara
Kan testi yaptir bence kuzum ne var ne yoksa cikar hem hepsini ogrenmis olursun.Kuzum bide yine test yapiyimmiiii kan testi yoksa eksgm var dersem doktor verir mi?
Bugunku menum
Sanada anlatırdım ama benim bay tombalak geldi uyutayım uyumazsam gelirim
Vayyy be kuzummmm ben bi mutfagi topluyorum mahvoluyorum
Ha bide senin burnun cok guzel kiz minikkk
sağ ol birtanemTekradan cok cok cok gecmis olsun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?