Evde olmadigim icin bildriemedim cnm ancak aksama bildiririm kyinvalidemdeyimCanim bugun aktifmissin neden kilo bildirimini yapmadın?
Evde olmadigim icin bildriemedim cnm ancak aksama bildiririm kyinvalidemdeyim
Evet kesinlikle dinimizde bunu emrediyor vücudunuza iyi bakın diyor
Ben kaçtım kızlar birazdan otobüs gelecek ben spora gideceğim akşama görüşürüz
Selam kizlarrrrrrr bol -li bi gün olsun opirumm hepciniziiiiiiiiii
Dun 79.8 cikmistim iste sabah erken geldik tartilamadimSabah tartilman lazim zaten ac karnina dun tartildiysan onuda verebilirsin
Birazda unutkanlik var bu aralar b12 testi yaptirmayi dusunuorum nerde yaptirabilirim nasil yapilioSabah tartilman lazim zaten ac karnina dun tartildiysan onuda verebilirsin
demeeeCanım benim o benimle aynı yemeği yiyor sadece Abur cubura sağlıksız şeylere devam ediyor keyfi bilir Can'ım bak Bugün ögle yemeğinde yatla çorbası ve dolma vardı dedim çorbada pirinç var dolmada da sadece dolma yogurt aldı ben olmasam çorbada alıcak benimkisiyese dursa zaten cocuk kende kiloluymuş ben evlendikten sonra onun yüzünden kilo aldım sen beni onunla tanıştığım resimleri görsen 48 kg idim
canım haklısın çokCanında çekmesin Can'ım ya o ürünün içeriğini oku ve içindekileri Google yaz zararlarını oku birde öyle dene markete git çekirdeğin içindekileri oku bir daha yermisin bilmiyorum
Dun 79.8 cikmistim iste sabah erken geldik tartilamadim
Tamam cnm su gunler gecsin artik duzenli bildirim yaparimTamam bunu baz alacağım
Saglik ocagindan yaptirabilirsin heralde canim. Ama ben beyin cerrahisine gidip sinir ve unutkanligimdan bahsedince b12 vitamini ve antidepresan vermisti ben sadecd b12 kullandim tabi faydasi oluyorBirazda unutkanlik var bu aralar b12 testi yaptirmayi dusunuorum nerde yaptirabilirim nasil yapilio
Süper canımMenüm hazir vereyimmmm
Kahvaltimda
Yulaf kepekli lor peynirli omlet
1 bardak ayran
Öğlen
Hindi sote (5 yemek kaşığı)
1 kase yoğurt
Aksam
Tavuklu Yoğurt corbasi(icicem)
Gece 1 badak sütümü içer yatarim
Ara öğün
sade Türk kahvesi
Atak 1 tamamdir
Spor
1 saat sabah yürüyüşü
30 dk zumba
Saglik ocagindan yaptirabilirsin heralde canim. Ama ben beyin cerrahisine gidip sinir ve unutkanligimdan bahsedince b12 vitamini ve antidepresan vermisti ben sadecd b12 kullandim tabi faydasi oluyor
Sen hamilelik testi yaptır sonra git dr a
Emar cekti bisey yok dedi tabi oncesinde
Tamam cnm saol bu ara unutkanligim cok iki gundurde uyuyasim var halsizlik var ondan eksik olabilirmi dedim kendimceSaglik ocagindan yaptirabilirsin heralde canim. Ama ben beyin cerrahisine gidip sinir ve unutkanligimdan bahsedince b12 vitamini ve antidepresan vermisti ben sadecd b12 kullandim tabi faydasi oluyor
Sen hamilelik testi yaptır sonra git dr a
Emar cekti bisey yok dedi tabi oncesinde
Beni en cok uzen durumda budur kilomla ilgili ibadetimi bile etkiliyor
Bol eksilerrrr canim
Teşekkürler @ParteMoralll kilo bildirimi yapip kaçtı canım :)
Senin sayende kuzumSüper canım
Olur kuzum mutlaka git ilk basta testi yaptaTamam cnm saol bu ara unutkanligim cok iki gundurde uyuyasim var halsizlik var ondan eksik olabilirmi dedim kendimce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?