Ah ah bende de aynı sorun var Can'ım artık irademize sahip çıkacağız aman bugün yiyeyim yarın başlarım olmasın hayatımızda değil mi ve bu hep böyle olucak benim içinBenim esim ve ogullarimda öyle aksam yemek sonra cay yaninda basta çikolata çerez ardindan meyve esim bide sodali ayran yapsana demiyor mu cildiriyorum yahu
Kızlaarrr ben kursa gidiyorum şimdi öpüyorum hepinizi görüşürüüzzz
Sabırlı olucak minik kuşum eşimde sabah badem şekeri pekmezli cevizli sucuk yedi artık nefsim çekmiyor iradem çok güçlendi sende öyle olucaksın merak etme Canım burada destek olalım birbirimizeoff aynen sanki midelerinde delik var yahu,ben akşam 6'da yemeyi bırakıyorum evdekiler akşam 12'de tıkınıyor. sabırr sabır çok önemli
inşallah canım ya,cevizli sucuk yemeyeli de bayağı oldu yalnızSabırlı olucak minik kuşum eşimde sabah badem şekeri pekmezli cevizli sucuk yedi artık nefsim çekmiyor iradem çok güçlendi sende öyle olucaksın merak etme Canım burada destek olalım birbirimize
off aynen sanki midelerinde delik var yahu,ben akşam 6'da yemeyi bırakıyorum evdekiler akşam 12'de tıkınıyor. sabırr sabır çok önemli
Ah ah bende de aynı sorun var Can'ım artık irademize sahip çıkacağız aman bugün yiyeyim yarın başlarım olmasın hayatımızda değil mi ve bu hep böyle olucak benim için
Benimde nefsim çekmiyor o herseyden dengeli yiyerek zayiflama hikayesine inanmıyorum artik yasaklarin sınırların olacak baska yolu yok.. zayifsan ancak o zaman herseyden dengeli yemek soz konusu olabilirSabırlı olucak minik kuşum eşimde sabah badem şekeri pekmezli cevizli sucuk yedi artık nefsim çekmiyor iradem çok güçlendi sende öyle olucaksın merak etme Canım burada destek olalım birbirimize
aynen ben de gece 3'te falan bile yerdim,bıraktım ama 2 aydır yemiyorumBenimde oncede bi farkim yoktu canim onlar uyumaya gider ben yemege devam ederdim ama bitti o donemler cok sukur
Benim icinde oyle canim bu dukan da biraz nefis terbiseyide yaptim sundan bu aksam yiyeyim de yarin 10 km kosarim ekmegi keser 2 gunde hallederim yok yasaklilardan yemeyeceksin nokta. Bunu yasam biçimi haline getirmek istiyorum Allahin izniyle
aynen canım benim de yasaklarım var ve ömür boyu.ağzıma sürmem artık çoğu şeyi,her şeyi geçtim sağlık için de böyle olması lazımBenimde nefsim çekmiyor o herseyden dengeli yiyerek zayiflama hikayesine inanmıyorum artik yasaklarin sınırların olacak baska yolu yok.. zayifsan ancak o zaman herseyden dengeli yemek soz konusu olabilir
aynen ben de gece 3'te falan bile yerdim,bıraktım ama 2 aydır yemiyorumböyle de devam
Canım ya bak dünde aynısı oldu sende adından bile etkileniyorsun aslında vücutun onu istemiyor yeter etkilenme artık demek ki kahvaltında vücudunun isteği gibi tam doymamış Canım birde aralarda gecen süren 4-5 saati geçsin sıvı al fakat yiyecek yemeinşallah canım ya,cevizli sucuk yemeyeli de bayağı oldu yalnıznasıl severdim,3 tane ceviz yiyeyim bari canım çekti
Agzindan bal damliyor kuzumBen böyle ilerlesem de raziyim kuzum teşekkürler
Sagol sende böyle vereceksin hazir ol kuzum
Aynen kuzum ilk ve sondu bende odaya kacicamhahaha miyav süpersin
valla_Masalim_ doğru söylüyor canım miyav
bizim evde de hep 8'den sonra tıkınıyor milletben odama kaçıyorum
aynen canım yeterince yordum zaten vücudumu,deforme de ettimHatalarimizdan ders cikarabiliyorsak ne mutlu bize canim bedenimizin bize verdigi son şans olarak gorelim bu diyetlerimizi
canım sen adama yemekler hazırlıyorsun karşında yiyor gık demiyorsun beni ismi bile etkiliyor canım çekiyorCanım ya bak dünde aynısı oldu sende adından bile etkileniyorsun aslında vücutun onu istemiyor yeter etkilenme artık demek ki kahvaltında vücudunun isteği gibi tam doymamış Canım birde aralarda gecen düren 4-5 saati geçsin sıvı al fakat yiyecek yeme
Canım benim o benimle aynı yemeği yiyor sadece Abur cubura sağlıksız şeylere devam ediyor keyfi bilir Can'ım bak Bugün ögle yemeğinde yatla çorbası ve dolma vardı dedim çorbada pirinç var dolmada da sadece dolma yogurt aldı ben olmasam çorbada alıcak benimkisicanım sen adama yemekler hazırlıyorsun karşında yiyor gık demiyorsun beni ismi bile etkiliyor canım çekiyor
aslında şu an tokum,dolu dolu da yedim.ama bende göz açlığı var,gözüm doymuyor.onu da zamanla çözeceğim inşallah
Canında çekmesin Can'ım ya o ürünün içeriğini oku ve içindekileri Google yaz zararlarını oku birde öyle dene markete git çekirdeğin içindekileri oku bir daha yermisin bilmiyorum
Evet kesinlikle dinimizde bunu emrediyor vücudunuza iyi bakın diyorZaten 2018 e kadar bu diyet guclendirme koruma sonucu isleyecegi icin alisirimda baska turlu beslenenem heralde Rabbim kazadan beladan acidan uzak tutsun tutamayacagimiz sozler verdirmesin can sagligi olsunda hayat devam ettigi surece bedenimizin kiymetini bilmek zorundayiz ay nedense icine hüzün çöktü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?