Tam cnm yapicm onuda saolOlur kuzum mutlaka git ilk basta testi yapta
sürekli mi ağrıyo canımKizlar bileklerimde bi agri var kilodanmidir sizce kuzum
Ayak bileklerim kuzumsürekli mi ağrıyo canım
ben telefonla yada klavyeyle çok uğraşınca benimde ağrır
kilodan da olabilir çok ayakta durduysan ondanda olabilirAyak bileklerim kuzumbugun ağrımaya başladı
Bugun hiç oturmadim sabahtan beri sanirim ondan kuzumkilodan da olabilir çok ayakta durduysan ondanda olabilir
Tebrikler kuzum çok iyiKilo bildirimi
Gecen hafta 98.2
Bu hafta. 97.0
Fark. 1.2
Bugun regl başladı kızlar
As canım teşekkür ediyoruzSelam kizlarrrrrrr bol -li bi gün olsun opirumm hepciniziiiiiiiiii
Canim geçen hafta ki kilon kactiDun 79.8 cikmistim iste sabah erken geldik tartilamadim
çok güzel bi menuMenüm hazir vereyimmmm
Kahvaltimda
Yulaf kepekli lor peynirli omlet
1 bardak ayran
Öğlen
Hindi sote (5 yemek kaşığı)
1 kase yoğurt
Aksam
Tavuklu Yoğurt corbasi(icicem)
Gece 1 badak sütümü içer yatarim
Ara öğün
sade Türk kahvesi
Atak 1 tamamdir
Spor
1 saat sabah yürüyüşü
30 dk zumba
Geçmiş olsun tatlım ayakta çok duruyorsan ondan dir bazen bende de olur güzel bi uykudan sonra gecerAyak bileklerim kuzumbugun ağrımaya başladı
O tost yedn diye oyle cikmistr takilma. Bugunn neler yedn bakalm. Bebde misafrlerm gidince baslarm.Kuzum.vermeyi birak 89.gosterdim yeni tartida 88.5dim.bugun 89 gosterdim.çünkü dun gece tost yedim
Basladim kuzum bugun atagimin 1.gunu bakalim ne dicek haftaya tarti
INŞALLAH balim
Sen nezmn basliyosun kuzum
ondanmi dersin reezenem var ama icmedm yesl cay ictmCanım Rezene içsene rahatlarsın bunlar hep reglin olmadığı için oluyor
canım benim çok geçmiş olsun,evet muhtemelen kilodan ve ayakta da durmuşsun çok.bugün biraz dinlen canımAyak bileklerim kuzumbugun ağrımaya başladı
Hem evet hem hayır kilolusun dün birden 2 saat yürüdün ben @puantiyeli_kelebek demiştim önce 20 dk ile başlayın 2 hafta sonra artırarak gidin diye sonuçta kiloluyuz ve ayak baplarımız zayıf Canım sakın birkaç gün dinlen sonra yavaştan başla ve hızlanKizlar bileklerimde bi agri var kilodanmidir sizce kuzular
İyi ki antideprasnları kullanmamışsın CanımSaglik ocagindan yaptirabilirsin heralde canim. Ama ben beyin cerrahisine gidip sinir ve unutkanligimdan bahsedince b12 vitamini ve antidepresan vermisti ben sadecd b12 kullandim tabi faydasi oluyor
Sen hamilelik testi yaptır sonra git dr a
Emar cekti bisey yok dedi tabi oncesinde
Niye Burayada takılıyor kıskandın mı cicim@ParteMoralll dirhalll takiminizaaaa
Selam kizlarrrrrrr bol -li bi gün olsun opirumm hepciniziiiiiiiiii
Hergün gelirim bak hepinizi strese sokarımBizim takimada bekleriz No:14
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?