Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Şaka bir yanada @ParteMoralll neyse söylemeyem biliyordum ama ciddiyim takip etmeden ögrendim aramızda 5 kg kızım sana yetişiyorum bensonrada moon yakalayacağım sonrada sekerpancarını
Kuşum sen beni eninde sonunda geçicen zaten ben 52 yi koruyorum senin hedef 48

Haaa bu arada gruba geldigimde ben senden fazlaydim gecmistm htrlatrm yani boyle seyler cok normal esmermde bizi gecti 67lere inmisti herkesn bi duraklamasi olablr :)
Benim çok uzundu hatırlatırım çok sinir oluyordum kendime nerede hata diye halbuki vücut kendini sıkılaştırmış bu arada bugün 36 beden tulum giydim içine sığdım biliyor musun sadece birazcık göbeğim çıktı eşim şok yaşıyor Adam sözü vardı 3 bin TL ayvayı yedi

Kilo bildirimim rezalet kizlar ya moralim yerlerde. Artik odem midiiir, yag verip kas mi almisimdiir, kabizlik midir yoksa dumduz kilo mu aldim bilemicem ama + gordugum kesin. @puantiyeli_kelebek

Gecen hafta: 60.6
Bu hafta: 61.1
Fark: +500
Vücutun sen ağırlık bağlayıp koşu yapıyordun değil mi Can'ım o etki etmesin

Kuşum sen beni eninde sonunda geçicen zaten ben 52 yi koruyorum senin hedef 48
Can'ım bugün 36 beden tulum giydim hafif göbeğim sıktı eşim Şok'a girdi inanamadı Ada'm bana sözü vardı 3 bin TL istersen iddiayı büyütelim dedim 66 olunca 34 bedene gireceğim dedim tabi parada 5 bin TL çıktı

Cnm esneklermi acaba bende salas bsy aldm s ama imkansz s olmak cnku cok zayf insanlarn bedeni o sekilde bizim olculere gore o bedenler imkansiz normalim m aslnda onemli olan bedende degl yaksmasi bazi markalara grmek mumkn degl kucultmusler kaliplari dunyada sadece zayiflar varms gbi.

Şöyle tabir edeyim kumaşı pamuklu esmek değil jarse derler ya ondan işte gerçekten oldu ya bende şaşırdım 2 kere bedenine baktım 38 giydim bol oldu

Akşam yemeğin harika balım bayılırım haşlamaya birde kemikli ise of içindeki iliği bile yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…