- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
Kuşum sen beni eninde sonunda geçicen zatenŞaka bir yanada @ParteMoralll neyse söylemeyem biliyordum ama ciddiyim takip etmeden ögrendim aramızda 5 kg kızım sana yetişiyorum bensonrada moon yakalayacağım sonrada sekerpancarını
O hırs bende de yok ama çok mutluyum kışından bu yana uğraşıyorum biliyorsun canımsınOgrenirsin tabi ben sana soylerm
Kizimm yetision bana! Yetis tabiii insallah hepimizi gecersin. Oyle sunu bunu geciyim hirsim yok insallah ise yarar ben sevinirim senin icinnn
Canım benim inşallah ya artık çok Mutlu oluyorum kışdan bu yana uğraşıyorum gram oynamadı inşallah Canım benim yaKuşum sen beni eninde sonunda geçicen zatenben 52 yi koruyorum senin hedef 48
İnsallah ulaşacaksin hedefine canimCanım benim inşallah ya artık çok Mutlu oluyorum kışdan bu yana uğraşıyorum gram oynamadı inşallah Canım benim ya
En dogrucu tartim babam zaten, haftaya bakalim o ne dicekYokkk cnmmm yahuuu odemdrrr
Benim çok uzundu hatırlatırım çok sinir oluyordum kendime nerede hata diye halbuki vücut kendini sıkılaştırmış bu arada bugün 36 beden tulum giydim içine sığdım biliyor musunHaaa bu arada gruba geldigimde ben senden fazlaydim gecmistm htrlatrmyani boyle seyler cok normal esmermde bizi gecti 67lere inmisti herkesn bi duraklamasi olablr :)
Vücutun sen ağırlık bağlayıp koşu yapıyordun değil mi Can'ım o etki etmesinKilo bildirimim rezalet kizlar ya moralim yerlerde. Artik odem midiiir, yag verip kas mi almisimdiir, kabizlik midir yoksa dumduz kilo mu aldim bilemicem ama + gordugum kesin. @puantiyeli_kelebek
Gecen hafta: 60.6
Bu hafta: 61.1
Fark: +500
Bendeeeeeeee bliosn herkesn bi kotu donemi oluyo :/O hırs bende de yok ama çok mutluyum kışından bu yana uğraşıyorum biliyorsun canımsın
Can'ım bugün 36 beden tulum giydim hafif göbeğim sıktı eşim Şok'a girdi inanamadı Ada'm bana sözü vardı 3 bin TLKuşum sen beni eninde sonunda geçicen zatenben 52 yi koruyorum senin hedef 48
Benim birde parasal ve ailesel problemler ile patlama olduBendeeeeeeee bliosn herkesn bi kotu donemi oluyo :/
Cnm esneklermi acaba bende salas bsy aldm s ama imkansz s olmak cnku cok zayf insanlarn bedeni o sekilde bizim olculere gore o bedenler imkansiz normalim m aslnda onemli olan bedende degl yaksmasi bazi markalara grmek mumkn degl kucultmusler kaliplari dunyada sadece zayiflar varms gbi.Benim çok uzundu hatırlatırım çok sinir oluyordum kendime nerede hata diye halbuki vücut kendini sıkılaştırmış bu arada bugün 36 beden tulum giydim içine sığdım biliyor musunsadece birazcık göbeğim çıktı eşim şok yaşıyor Adam sözü vardı 3 bin TL ayvayı yedi
Stres yapma sakın Can'ım bazen vücudumuz şaşırıyorEn dogrucu tartim babam zaten, haftaya bakalim o ne dicek
Şöyle tabir edeyim kumaşı pamuklu esmek değil jarse derler ya ondan işte gerçekten oldu ya bende şaşırdım 2 kere bedenine baktım 38 giydim bol olduCnm esneklermi acaba bende salas bsy aldm s ama imkansz s olmak cnku cok zayf insanlarn bedeni o sekilde bizim olculere gore o bedenler imkansiz normalim m aslnda onemli olan bedende degl yaksmasi bazi markalara grmek mumkn degl kucultmusler kaliplari dunyada sadece zayiflar varms gbi.
Akşam yemeğin harika balım bayılırım haşlamaya birde kemikli ise of içindeki iliği bile yerimMenum
Sabah
Domates maydanoz
Light peynir
Ekmek hakkimin yarisi ile dürüm
Ogle
Ekmek hakkimin kalani ile dürüm sabahin aynisi (bugun ogle yemegini kolaya getirdim :))
Aksam
Haslanmis dana eti (sade)
1 tabak etli sebze yemegi
2 kasik yogurtlu patlican salatası
Ara
Turk kahvesi
2 fincan yesil cay
2.5 kadar su
Evet canim olabilir. Ben de o yuzden tartiya takilmiyim dedim haftasonu yeni olculerimi alicam bakalim onlarda duzelme var mi. Varsa ne ala...Vücutun sen ağırlık bağlayıp koşu yapıyordun değil mi Can'ım o etki etmesin
Olablr cnm kaliplar degisio.. sen zayfla kocan kiskansnŞöyle tabir edeyim kumaşı pamuklu esmek değil jarse derler ya ondan işte gerçekten oldu ya bende şaşırdım 2 kere bedenine baktım 38 giydim bol oldu
İşte bende onu diyecektim moralini bozma bence o ağırlık şişkinlik yaptı sende sonucu bizede söyle Can'ımEvet canim olabilir. Ben de o yuzden tartiya takilmiyim dedim haftasonu yeni olculerimi alicam bakalim onlarda duzelme var mi. Varsa ne ala...
Ay miyav dedektif gibisin=))@moon8187 kız gizliden niye takip ediyon Bakem bana bak biyo gı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?