Hale daha kalıp diyor yaOlablr cnm kaliplar degisio.. sen zayfla kocan kiskansn
Soylerim canim tabikiiİşte bende onu diyecektim moralini bozma bence o ağırlık şişkinlik yaptı sende sonucu bizede söyle Can'ım
He öyleyimdir ben huyum suyum kurusunAy miyav dedektif gibisin=))
Okuyodr bugun onu burdan andk@moon8187 kız gizliden niye takip ediyon Bakem bana bak biyo gı
He gıybetini yaptım çikolopları götürüyor mu dedimOkuyodr bugun onu burdan andk
Evt cnm oyle dusunuormHale daha kalıp diyor yaallahım yarabbim
Haha yemio cikilopHe gıybetini yaptım çikolopları götürüyor mu dedim
En dogrucu tartim babam zaten, haftaya bakalim o ne dicek
Kız ondan bahsetmeyi unuttum size galibaCan'ım afiyet olsun hadi çikolata yedin yanında peynir filanda yeseydin
Afiyet olsun canım güzel menüKahvaltım midem bulanıyordu kızlar benim devamlı midem bulanır regli olunca yumurta yok domates,peynir ,zeytin ,1 çay bardağı çiğ badem öğlen küçük minicik biber dolması akşam ise ızgarada hellim peyniri ,pastırma ,domates sote yanında ayranspor 2 saat Kardio +1 saat ağırlık
Ay hayir dur anlatiyim: mesela simdi denize gidicem bikini giydim soyle bi suzuyo sonra hemen "sen bu sene biraz az mi spor yaptin canim?" diyo=)) ya da aksam yemekteyiz ben boyle tabagi sarmayla doldurmusum falan "canim once tabagindakileri bitirsen sonra daha alirsin" diyo mesela=) ya dedikleri cok guzel seyler aslinda gozumun acilmasini sagliyo ama adam sahin gozlu arkadas, 3-5 kilo alamiyosun ondan gizli=))hahahahahah nasl anliyyy bi eliyle kaldiriyoms
Yok tatlım kırılır mıyım hiç her zaman her şekilde yoruma açığım benTabiki canim ondandir ama kilo verdikçe bileklerinin rahatladigini hissedeceksin
Geçmiş olsun canim
Çeyrek ekmek cok aslinda biliyor musun canim afiyet olsun insirah ayetel kursu oku canim gecer insallah allah hayirlara cikarsin
Sagol canimm
Guzel canım gittikce guzellesiyor menulerin
Yan etkilerine bakinca kullanmak istemedim kuzu
Afiyet olsun guzel canim
Anladim canim kolay gelsin kurana gectinmi peki yoksa elifbada misin
Sabahi okuyunca bu ne bicim kahvalti dedim yumurta yok peynir yok
Aksam sebze namina 1 biber var kuzum biraz ozen yediklerine cok sagliksiz
Canimmmmm kusura bakma ama o senden saglikli besleniyorya kirilma yorumuma olur mu sağlıklı beslenmeni istiyorum sadece
Çok severim yoğurtlu patlıcam biber salatasını afiyet olsun tatlımMenum
Sabah
Domates maydanoz
Light peynir
Ekmek hakkimin yarisi ile dürüm
Ogle
Ekmek hakkimin kalani ile dürüm sabahin aynisi (bugun ogle yemegini kolaya getirdim :))
Aksam
Haslanmis dana eti (sade)
1 tabak etli sebze yemegi
2 kasik yogurtlu patlican salatası
Ara
Turk kahvesi
2 fincan yesil cay
2.5 kadar su
Ben pek sağlıklı beslenmiyorum ama benim dediğimi yapın yaptığımı yapmayın en iyisi:))bunu duyunca nasıl sevindim
çokça kilo veren birinden duymak sevindirici oluyor
CSoylerim canim tabikiikarnimda garip bi sislik hissediyorum bi de, regl olmama da daha var anlamadim neden ya
teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım güzel menü
Ayy aynı babam yaAy hayir dur anlatiyim: mesela simdi denize gidicem bikini giydim soyle bi suzuyo sonra hemen "sen bu sene biraz az mi spor yaptin canim?" diyo=)) ya da aksam yemekteyiz ben boyle tabagi sarmayla doldurmusum falan "canim once tabagindakileri bitirsen sonra daha alirsin" diyo mesela=) ya dedikleri cok guzel seyler aslinda gozumun acilmasini sagliyo ama adam sahin gozlu arkadas, 3-5 kilo alamiyosun ondan gizli=))
Tamam canım ay şiştim tamam senin dediğin olsun ben şu 66 kg düşeyim foto AtıcamEvt cnm oyle dusunuormsen bana bakma dusuncem oyle
Kilo bildirimim rezalet kizlar ya moralim yerlerde. Artik odem midiiir, yag verip kas mi almisimdiir, kabizlik midir yoksa dumduz kilo mu aldim bilemicem ama + gordugum kesin. @puantiyeli_kelebek
Gecen hafta: 60.6
Bu hafta: 61.1
Fark: +500
Akşam yemeğin harika balım bayılırım haşlamaya birde kemikli ise of içindeki iliği bile yerim
Yok tatlım kırılır mıyım hiç her zaman her şekilde yoruma açığım ben
Kuran zaten biliyodum da tecvitli değildi şimdi tecvid için gidiyorum çok şükür iyi gidiyor canım
Çok severim yoğurtlu patlıcam biber salatasını afiyet olsun tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?