Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Can'ım afiyet olsun hadi çikolata yedin yanında peynir filanda yeseydin
Kız ondan bahsetmeyi unuttum size galiba
Ben çeşit yiyemem çocukluğumdan beri böyleyim mesela sofra donatılsın isterse kendime 1 yada 2 besin seçerim sadece onu yerim
Yani ya biber peynir ya biber çikolata olacaktı çikolta canım çektiği için onu yedim
Akşamlarım da öyledir bizde çorba sulu yemek pilav makarna eksik olmaz ama ben birini seçip yerim napim öyleyim

Afiyet olsun canım güzel menü

hahahahahah nasl anliyyy bi eliyle kaldiriyoms
Ay hayir dur anlatiyim: mesela simdi denize gidicem bikini giydim soyle bi suzuyo sonra hemen "sen bu sene biraz az mi spor yaptin canim?" diyo=)) ya da aksam yemekteyiz ben boyle tabagi sarmayla doldurmusum falan "canim once tabagindakileri bitirsen sonra daha alirsin" diyo mesela=) ya dedikleri cok guzel seyler aslinda gozumun acilmasini sagliyo ama adam sahin gozlu arkadas, 3-5 kilo alamiyosun ondan gizli=))

Yok tatlım kırılır mıyım hiç her zaman her şekilde yoruma açığım ben
Kuran zaten biliyodum da tecvitli değildi şimdi tecvid için gidiyorum çok şükür iyi gidiyor canım

Çok severim yoğurtlu patlıcam biber salatasını afiyet olsun tatlım

Ayy aynı babam ya
Benimki de hep destek oldu kilo vermemde sporumda, anneme ne yesem az gelirdi şunu da yiyiver kızım der hep babam da kendi midesini en iyi kendi bilir zorlama çocuğu der.
2 kilo alsam hemen anlar ya
Ki kendisi de dikkat edip arabayı kullanmayarak kilo verdi:)

Kilo bildirimim rezalet kizlar ya moralim yerlerde. Artik odem midiiir, yag verip kas mi almisimdiir, kabizlik midir yoksa dumduz kilo mu aldim bilemicem ama + gordugum kesin. @puantiyeli_kelebek

Gecen hafta: 60.6
Bu hafta: 61.1
Fark: +500

Kilo oldugunu sanmam kuzum bazen 1 hafta onceden vücut su topluyor moralini bozma verecek fazla kilon kalmadi bu durumlar normal canim

Akşam yemeğin harika balım bayılırım haşlamaya birde kemikli ise of içindeki iliği bile yerim

Evet kemiklide vardi ama ben kemikli et sevmem ya canim yumusaklarini secip yiyorum kemikler esime kalıyor :))

Yok tatlım kırılır mıyım hiç her zaman her şekilde yoruma açığım ben
Kuran zaten biliyodum da tecvitli değildi şimdi tecvid için gidiyorum çok şükür iyi gidiyor canım

Allah daim etsin kuran sevgini kuzum. Kirilmadigina cok sevindim

Çok severim yoğurtlu patlıcam biber salatasını afiyet olsun tatlım

Sagol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…