- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
şakaaa yapiosun pisliksin vallaha gelicktim bugun dus falan almadm die cikmadmmm temizlk yaptimda yikanip paklanacammmmmmmm
aynen canım,15 dakika ile başlayıp her gün sadece 5 dk arttırmak en mantıklısı benceEvet sana da demiştim çünkü kilomuz fazla birden yüklenince arıza veriyor vücut
senin önüne atmak istediğim adam uyutmadıAfiyet olsun canım hayırdır neden 2 saat uyudun ki
aynen ben de yaşam felsefemi değiştirdimCaniim iyi dileklerin icin cok tesekkurlertebrik ederimm
benimde amacim diyetten ziyade saglikli yasamm
Niye Allah'ın emriyle gitmedin kız kaçıyor bizlere kötü örnek oluyorsun
pikiiii tisikkur babyBence ondan birde Rezene iç Canım
Bebiş ben hem kurs veriyorum hem kurs alıyorumKolay gelsin canim ne kursu bu arada?
Çok güzel canımcım afiyet olsunMenüm hazir vereyimmmm
Kahvaltimda
Yulaf kepekli lor peynirli omlet
1 bardak ayran
Öğlen
Hindi sote (5 yemek kaşığı)
1 kase yoğurt
Aksam
Tavuklu Yoğurt corbasi(icicem)
Gece 1 badak sütümü içer yatarim
Ara öğün
sade Türk kahvesi
Atak 1 tamamdir
Spor
1 saat sabah yürüyüşü
30 dk zumba
Normalde pilav yeme derdim ama öğle yemişsin eritmişsindir canımBugünkü Menüm
Sabah 1 yumurta 2dilim peynir 1 dilim ekmek 1cay.k marmelat 3 zeytin domates salatalik şekersiz cay
Öğle 2tabak taze fasulye 4 yk bulgur pilavı 1 bardak ayran
Aksam 1 armut 1 şeftali 1 bardak süt
1213 kcal 45 dk Leslie tada zumba
Ooo süper menü tam benlik-bugünkü menüm-
10.00: 8 tane taze fındık,1 muz
11.45: 1 tabak barbunya yemeği
14.30: 3 tane ceviz
16.00: 1 tabak köz sebze salatası
45 dk yürüyüş
günü 3 lt su ile kapatırım
3 fincan da bitki çayını içerim
daha da bir şey yemem erkenden yatacağım bugün çünkü dün 2 saat uyudum
vovv spor resmen harikaKızlar menüm şöyleee
Sabah yarım dilim ekmek 1 közlenmiş biber ve 1 kaşık çikolata
Akşam 1 baget 1 kaşık pilav 1 biber ve bi kaç dilim kızarmış patates
Sonra da karpuz yerim
Sporum da
1 saat yürüyüş
1 saat pilates
bunu duyunca nasıl sevindimOoo süper menü tam benlik
Diyet yaparken ben de bu tarz yiyordum
Gecen hafta gorumcemdeydim tartilma firsatim olmadi hatta giremedim bile tel de cekmiodu ordaTebrikler kuzum çok iyi
As canım teşekkür ediyoruz
Canim geçen hafta ki kilon kacti
çok güzel bi menu
Geçmiş olsun tatlım ayakta çok duruyorsan ondan dir bazen bende de olur güzel bi uykudan sonra gecer
Sagol fıstığıMTebrikler kuzum çok iyi
As canım teşekkür ediyoruz
Canim geçen hafta ki kilon kacti
çok güzel bi menu
Geçmiş olsun tatlım ayakta çok duruyorsan ondan dir bazen bende de olur güzel bi uykudan sonra gecer
Olabilir kuzum bugun ilk atak bitti hindi sote yedim yumurta tavuklu çorbaO tost yedn diye oyle cikmistr takilma. Bugunn neler yedn bakalm. Bebde misafrlerm gidince baslarm.
ondanmi dersin reezenem var ama icmedm yesl cay ictm
canım benim çok geçmiş olsun,evet muhtemelen kilodan ve ayakta da durmuşsun çok.bugün biraz dinlen canım
Hem evet hem hayır kilolusun dün birden 2 saat yürüdün ben @puantiyeli_kelebek demiştim önce 20 dk ile başlayın 2 hafta sonra artırarak gidin diye sonuçta kiloluyuz ve ayak baplarımız zayıf Canım sakın birkaç gün dinlen sonra yavaştan başla ve hızlan
Can'ım afiyet olsun da birden spora böyle yüklenme sakatlanırsın bir gün yürü ertesi gün zumba yap beni dinle
_Masalim_ canım geçmiş olsun
Yürüyüşe yüklendin ya birden kilo da var tabi ondan olmuştur
Birden 2 saatle başlama yavaş yavaş arttır
Pardon canım 80.7çıktım ama regli olcam ödem topladım o kadar spora dikkat etmeye almış olamammaliyeci89 tarti bildirimi yapmadın canim bekleniyorsun
Temiz kaptanım benim cansın sen fıstıkşakaaa yapiosun pisliksin vallaha gelicktim bugun dus falan almadm die cikmadmmm temizlk yaptimda yikanip paklanacammmmmmmm
Daha çok kızdım ona az kaldı bebeğim parçalarım onusenin önüne atmak istediğim adam uyutmadı
Biliyorum kaptan olmadığını ağız alışkanlığı eminim hepinize çikilopa alıştırmıştırkaptanda degl artk ama bilmiyorm
pikiiii tisikkur baby
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?