Can'ım afiyet olsun hadi çikolata yedin yanında peynir filanda yeseydinKızlar menüm şöyleee
Sabah yarım dilim ekmek 1 közlenmiş biber ve 1 kaşık çikolata
Akşam 1 baget 1 kaşık pilav 1 biber ve bi kaç dilim kızarmış patates
Sonra da karpuz yerim
Sporum da
1 saat yürüyüş
1 saat pilates
Kizlar bileklerimde bi agri var kilodanmidir sizce kuzular
selam kızlar doktordan geliyorum
demirim sınırda. 10
ilaç ver dedim vermedi. kan değerin normal dedi
tsh düşmüş ilacı azalttı halsizliği o yapar dedi
bugün doğru dürüst bişey yiyemedim sabah yarım simit öğlen çeyrekten az ekmeğe ton balıklı sandviç yaptım birazdan meyve yerim
midem hiçbişey kabul etmiyo
hani kötü bişey olucak gibi olurya içim öyle işte
neden bu iç sıkıntısı?
Tebrikler kuzum çok iyi
As canım teşekkür ediyoruz
Canim geçen hafta ki kilon kacti
çok güzel bi menu
Geçmiş olsun tatlım ayakta çok duruyorsan ondan dir bazen bende de olur güzel bi uykudan sonra gecer
Bugünkü Menüm
Sabah 1 yumurta 2dilim peynir 1 dilim ekmek 1cay.k marmelat 3 zeytin domates salatalik şekersiz cay
Öğle 2tabak taze fasulye 4 yk bulgur pilavı 1 bardak ayran
Aksam 1 armut 1 şeftali 1 bardak süt
1213 kcal 45 dk Leslie tada zumba
İyi ki antideprasnları kullanmamışsın Canım
-bugünkü menüm-
10.00: 8 tane taze fındık,1 muz
11.45: 1 tabak barbunya yemeği
14.30: 3 tane ceviz
16.00: 1 tabak köz sebze salatası
45 dk yürüyüş
günü 3 lt su ile kapatırım
3 fincan da bitki çayını içerim
daha da bir şey yemem erkenden yatacağım bugün çünkü dün 2 saat uyudum
Bebiş ben hem kurs veriyorum hem kurs alıyorum
Büyükler için okuma yazma kursu veriyorum
Ben kendim de kuran için kursa gidiyorum
Kızlar menüm şöyleee
Sabah yarım dilim ekmek 1 közlenmiş biber ve 1 kaşık çikolata
Akşam 1 baget 1 kaşık pilav 1 biber ve bi kaç dilim kızarmış patates
Sonra da karpuz yerim
Sporum da
1 saat yürüyüş
1 saat pilates
Ooo süper menü tam benlik
Diyet yaparken ben de bu tarz yiyordum
Kahvaltım midem bulanıyordu kızlar benim devamlı midem bulanır regli olunca yumurta yok domates,peynir ,zeytin ,1 çay bardağı çiğ badem öğlen küçük minicik biber dolması akşam ise ızgarada hellim peyniri ,pastırma ,domates sote yanında ayranspor 2 saat Kardio +1 saat ağırlık
Aaaaaa sen nerden bliosnnn :)Biliyorum kaptan olmadığını ağız alışkanlığı eminim hepinize çikilopa alıştırmıştır
Ben herşeyi bilirim size boşuna demiyorum korkun benden diye başka takımdan transfer olduAaaaaa sen nerden bliosnnn :)
Ben herşeyi bilirim size boşuna demiyorum korkun benden diye başka takımdan transfer olduayağını denk al
Sağol canım uzun zamandır ızgara peynir yemiyordum birde regli Zaman'ı midem çok bulanır buralar acayip sıcak yemek Can'ım hiç istemiyor öğlende mecbur alternatif olmayınca dolma yedimAksam yemegine bayıldım afiyet olsun
Hayır takip etmiyor uçan kuşlar söyledi ciddiyim ben size takip etmeden ögrendim kiben kinaye yaptm hahahahaahahahahah bizimi takip edion gibisinden seni seniiii
Hayır takip etmiyor uçan kuşlar söyledi ciddiyim ben size takip etmeden ögrendim ki
Göndermeni yap bekliyorum enterasanmışentrsan gonderme yapardm ama gerek yok
Ogrenirsin tabi ben sana soylermŞaka bir yanada @ParteMoralll neyse söylemeyem biliyordum ama ciddiyim takip etmeden ögrendim aramızda 5 kg kızım sana yetişiyorum bensonrada moon yakalayacağım sonrada sekerpancarını
Burdayim nereye kacicam sekere laf yetistiriorm :)@ParteMoralll nereye kaçtın
Haaa bu arada gruba geldigimde ben senden fazlaydim gecmistm htrlatrmŞaka bir yanada @ParteMoralll neyse söylemeyem biliyordum ama ciddiyim takip etmeden ögrendim aramızda 5 kg kızım sana yetişiyorum bensonrada moon yakalayacağım sonrada sekerpancarını
Daha 8 gun var aslinda, pek de yakin degil yani...Reglin mi yaklaşıyor canım
Yokkk cnmmm yahuuu odemdrrrKilo bildirimim rezalet kizlar ya moralim yerlerde. Artik odem midiiir, yag verip kas mi almisimdiir, kabizlik midir yoksa dumduz kilo mu aldim bilemicem ama + gordugum kesin. @puantiyeli_kelebek
Gecen hafta: 60.6
Bu hafta: 61.1
Fark: +500
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?