Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Can'ım afiyet olsun hadi çikolata yedin yanında peynir filanda yeseydin

Kahvaltım midem bulanıyordu kızlar benim devamlı midem bulanır regli olunca yumurta yok domates,peynir ,zeytin ,1 çay bardağı çiğ badem öğlen küçük minicik biber dolması akşam ise ızgarada hellim peyniri ,pastırma ,domates sote yanında ayran spor 2 saat Kardio +1 saat ağırlık

Kizlar bileklerimde bi agri var kilodanmidir sizce kuzular

Tabiki canim ondandir ama kilo verdikçe bileklerinin rahatladigini hissedeceksin
selam kızlar doktordan geliyorum
demirim sınırda. 10
ilaç ver dedim vermedi. kan değerin normal dedi
tsh düşmüş ilacı azalttı halsizliği o yapar dedi

Geçmiş olsun canim

Çeyrek ekmek cok aslinda biliyor musun canim afiyet olsun insirah ayetel kursu oku canim gecer insallah allah hayirlara cikarsin

Tebrikler kuzum çok iyi

As canım teşekkür ediyoruz

Canim geçen hafta ki kilon kacti

çok güzel bi menu

Geçmiş olsun tatlım ayakta çok duruyorsan ondan dir bazen bende de olur güzel bi uykudan sonra gecer

Sagol canimm

Guzel canım gittikce guzellesiyor menulerin

İyi ki antideprasnları kullanmamışsın Canım

Yan etkilerine bakinca kullanmak istemedim kuzu

Afiyet olsun guzel canim
Bebiş ben hem kurs veriyorum hem kurs alıyorum
Büyükler için okuma yazma kursu veriyorum
Ben kendim de kuran için kursa gidiyorum

Anladim canim kolay gelsin kurana gectinmi peki yoksa elifbada misin

Sabahi okuyunca bu ne bicim kahvalti dedim yumurta yok peynir yok
Aksam sebze namina 1 biber var kuzum biraz ozen yediklerine cok sagliksiz

Ooo süper menü tam benlik
Diyet yaparken ben de bu tarz yiyordum

Canimmmmm kusura bakma ama o senden saglikli besleniyor ya kirilma yorumuma olur mu sağlıklı beslenmeni istiyorum sadece

Aksam yemegine bayıldım afiyet olsun

Menum

Sabah
Domates maydanoz
Light peynir
Ekmek hakkimin yarisi ile dürüm

Ogle
Ekmek hakkimin kalani ile dürüm sabahin aynisi (bugun ogle yemegini kolaya getirdim :))

Aksam
Haslanmis dana eti (sade)
1 tabak etli sebze yemegi
2 kasik yogurtlu patlican salatası

Ara
Turk kahvesi

2 fincan yesil cay
2.5 kadar su

Şaka bir yanada @ParteMoralll neyse söylemeyem biliyordum ama ciddiyim takip etmeden ögrendim aramızda 5 kg kızım sana yetişiyorum bensonrada moon yakalayacağım sonrada sekerpancarını
Ogrenirsin tabi ben sana soylerm

Kizimm yetision bana! Yetis tabiii insallah hepimizi gecersin. Oyle sunu bunu geciyim hirsim yok insallah ise yarar ben sevinirim senin icinnn

Şaka bir yanada @ParteMoralll neyse söylemeyem biliyordum ama ciddiyim takip etmeden ögrendim aramızda 5 kg kızım sana yetişiyorum bensonrada moon yakalayacağım sonrada sekerpancarını
Haaa bu arada gruba geldigimde ben senden fazlaydim gecmistm htrlatrm yani boyle seyler cok normal esmermde bizi gecti 67lere inmisti herkesn bi duraklamasi olablr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…