- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 683
- 34
En çok öğle 12 ile 5 arası kullanıyoruz bebişHangi saatte calistirdiginiz da onemli degil mi elektrikli aletleri ya? Aksam 6-10 arasi daha pahali gibi bisey vardi sanki bazi sehirlerde, annemler gece yikiyodu hatta o yuzden camasirlari
En çok hangileri saati çok döndürüyor
Fırın mesela çok yakar mı
siz ayda kaç kere fırın çalıştırırsınız
Akilli sayac diyorlar halk arasında canim benim ki ondan degil o yuzden saatin bi anlami olmuyorSimdi baktim 3 zamanli tarife diye biseymis o, bizimkilerde ondan varmis. Aksam 17-22 arasi pahali 22'den sonra ucuzmus.
Bide şundan sinir oldum ben itiraf ediyorum bize gelen normalde komşulara aşırı ucuz gelmiş ki 10 kişiler evde kaçaktan şüpheleniyorum insanı enayi yerine koymasınlarrrSimdi baktim 3 zamanli tarife diye biseymis o, bizimkilerde ondan varmis. Aksam 17-22 arasi pahali 22'den sonra ucuzmus.
Aynen canim soyle biseymis, aslinda 17-22 arasi az kullaniyosan normal tarifeden daha avantajliAkilli sayac diyorlar halk arasında canim benim ki ondan degil o yuzden saatin bi anlami olmuyor
Suphelendiysen iyi yapmissin canim varsa bisey bulunur yoksada icin rahat eder bu ay mi yuksek geldi bi tek?Şikayet ettim yarın ya da yarından sonra kaçak araştırma ekibi gelecek
Yani şöyle bizimki normal aslında galiba yaniSuphelendiysen iyi yapmissin canim varsa bisey bulunur yoksada icin rahat eder bu ay mi yuksek geldi bi tek?
Benim annem de bana yediriyo kendi yemiyo hain, benden zayif
Bi taraftan friends izliyorum arada kuran okuyorum arada size yazıyorum her telden var bende
Sen napıyosun pekibenmki dikat ediyo biz bir araya gelnce cok tehlikeli
ohhhhhhh
kiz gizliden nie takip ediiim alenen takip ediiomm bakim arhamdan ne atmiş tutmuş dieMoonlii kız gizliden niye takip ediyon Bakem bana bak biyo gı
kizzzzz miyavv maşALLAH diyesim var canisim ama.o.nasil tulummus benim belim 72 ben 38 giyiyom senin 85 sen nasil 36 giyiyon klçamda 95 çok isterim tabiki 36 beden olmani canimcimm ama mimkij degil bu konuyu daha oncede konusmustuk sen ve parteyle kalip ve kumas canim ayrica jarsey zaten cok esnek bi kumastr ben 60 kiloykan bile tam 36 degildim canim kizlar biliyorlar resimd3 attim cok incesin dediler ama 36 olmadm hicbizamn tam olarak yani senin denedigin marka ve kaliplarla alakli olduguna and icerimBenim çok uzundu hatırlatırım çok sinir oluyordum kendime nerede hata diye halbuki vücut kendini sıkılaştırmış bu arada bugün 36 beden tulum giydim içine sığdım biliyor musunsadece birazcık göbeğim çıktı eşim şok yaşıyor Adam sözü vardı 3 bin TL ayvayı yedi
beni demii cohh tatliyim gizz bennnnn sevin beniiiiii
Uyumadık Can'ım yürüyüşe gittik of çok yoruldum ya bugün 4 saat Kardio yapmış oldumTamam uyut da geliyi geceler canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?