Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Hangi saatte calistirdiginiz da onemli degil mi elektrikli aletleri ya? Aksam 6-10 arasi daha pahali gibi bisey vardi sanki bazi sehirlerde, annemler gece yikiyodu hatta o yuzden camasirlari

En çok hangileri saati çok döndürüyor
Fırın mesela çok yakar mı
siz ayda kaç kere fırın çalıştırırsınız

En az haftada 3 kere ama bazen gunde 3 kere olduguda oluyor canim belli olmuyor bulasik makinasini cok calistiriyorum gunde birkere muhakkak ama bazen 2 kere oluyor çamaşır makinasini haftada en az 4-5 kere bide 2 buzdolabim var cayci bende cok calistiriyorum oda elektirik saatini fir döndürür sofben cok yakıyor digerleri normal fazla yakmaz bence

Simdi baktim 3 zamanli tarife diye biseymis o, bizimkilerde ondan varmis. Aksam 17-22 arasi pahali 22'den sonra ucuzmus.
Bide şundan sinir oldum ben itiraf ediyorum bize gelen normalde komşulara aşırı ucuz gelmiş ki 10 kişiler evde kaçaktan şüpheleniyorum insanı enayi yerine koymasınlarrr

Cok iyiymis..Bence tasarruflu olmak guzel ben uygularim da esim hayatta ugrasmaz yaptirmakla kendi bilir 10 dan 12 ye kadar hallederdim ben isimi ohh misss

Suphelendiysen iyi yapmissin canim varsa bisey bulunur yoksada icin rahat eder bu ay mi yuksek geldi bi tek?
Yani şöyle bizimki normal aslında galiba yani
Elektrikli termosifon var sürekli takılı, ketıl var sık kullanırız fırını çok kullanırız
Ama bazıları 10,15 kişi yaşayıp sadece 14 tl geldiyse bunda bi şey var demektir dimi ama
Ve ben kaçaktan nefret ederim bunlar yüzünden bizlere çok geliyor
Doğu ve güneydoğunun çoğu kaçak zaten biz ödüyoruz suçumuz ne

kizzzzz miyavv maşALLAH diyesim var canisim ama.o.nasil tulummus benim belim 72 ben 38 giyiyom senin 85 sen nasil 36 giyiyon klçamda 95 çok isterim tabiki 36 beden olmani canimcimm ama mimkij degil bu konuyu daha oncede konusmustuk sen ve parteyle kalip ve kumas canim ayrica jarsey zaten cok esnek bi kumastr ben 60 kiloykan bile tam 36 degildim canim kizlar biliyorlar resimd3 attim cok incesin dediler ama 36 olmadm hicbizamn tam olarak yani senin denedigin marka ve kaliplarla alakli olduguna and icerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…