Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Cok iyi canim Tebrikler senin boy yas ve hedefin neydi listeye eklicem bide bu saate kalmasin lütfen kilo bildirimin sabah saatlerinde bildir
Spora akşamları gittiğim için geç bildirmek zorunda kaldım ama bundan sonra çarşambaları erken giderim :) Boy: 160 Yaş: 17 Başlangıç kilom: 87.6 Şuanki: 83.2 Hedef:65 :)

Spora akşamları gittiğim için geç bildirmek zorunda kaldım ama bundan sonra çarşambaları erken giderim :) Boy: 160 Yaş: 17 Başlangıç kilom: 87.6 Şuanki: 83.2 Hedef:65 :)
Sporda mi tartılıyorsun canim onceki hedefin 60 mis ekran resmini çekmişim buldum hedefini degismeeee:))

Bugunku menum

Sabah: 15 tane fistik
Oglen: Mantarli tavuk, haslanmis sebze
Aksam: Dunden kalan korili tavuk ve karnibahar kisiri

1300 kalori yapti. Aksam agirlik calismam var, 1 saat agirlik calisicam 30 dk civari da cardio yaparim.

Afiyet olsun güzel kuzu

evet kahvaltıyı geç yaparım genelde ama bugün işim olduğu için erken yapmak zorunda kaldım öğlen yemeğinide erken yiyince sporda halsiz düştüm biraz
Canım kahvaltıyı erken yapınca ben öğlende akşamda yiyorum yok geç olursa öğlen yok sabah akşam var aradan 4-5 saat geçsin öyle ye yanlış yapmışsın bak sporunda var olmaz kaslar gider anlıyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…