Kilo bildirimi:
GEÇEN HAFTA: 84.6
BUGÜN: 83.2
FARK: 1.400 nerdeyse 1.5 kilo vermişim çok mutlu oldum :)
Spora akşamları gittiğim için geç bildirmek zorunda kaldım ama bundan sonra çarşambaları erken giderim :) Boy: 160 Yaş: 17 Başlangıç kilom: 87.6 Şuanki: 83.2 Hedef:65 :)Cok iyi canim Tebrikler senin boy yas ve hedefin neydi listeye eklicem bide bu saate kalmasin lütfen kilo bildirimin sabah saatlerinde bildir
Sporda mi tartılıyorsun canim onceki hedefin 60 mis ekran resmini çekmişim buldum hedefini degismeeee:))Spora akşamları gittiğim için geç bildirmek zorunda kaldım ama bundan sonra çarşambaları erken giderim :) Boy: 160 Yaş: 17 Başlangıç kilom: 87.6 Şuanki: 83.2 Hedef:65 :)
Evet sporda tartılıyorum ve önceki hedefimi yapamıcağımı falan düşündüğüm için 65 yapmıştım :/Sporda mi tartılıyorsun canim onceki hedefin 60 mis ekran resmini çekmişim buldum hedefini degismeeee:))
Ben 60 i yazdim valla yaparsin neden yapamayasin kuzum yasin cok genc sen hedefe hepimizden once ulasacaksinEvet sporda tartılıyorum ve önceki hedefimi yapamıcağımı falan düşündüğüm için 65 yapmıştım :/
Bugunku menum
Sabah: 15 tane fistik
Oglen: Mantarli tavuk, haslanmis sebze
Aksam: Dunden kalan korili tavuk ve karnibahar kisiri
1300 kalori yapti. Aksam agirlik calismam var, 1 saat agirlik calisicam 30 dk civari da cardio yaparim.
Uyumadık Can'ım yürüyüşe gittik of çok yoruldum ya bugün 4 saat Kardio yapmış oldum
Canım kahvaltıyı erken yapınca ben öğlende akşamda yiyorum yok geç olursa öğlen yok sabah akşam var aradan 4-5 saat geçsin öyle ye yanlış yapmışsın bak sporunda var olmaz kaslar gider anlıyor musunevet kahvaltıyı geç yaparım genelde ama bugün işim olduğu için erken yapmak zorunda kaldım öğlen yemeğinide erken yiyince sporda halsiz düştüm biraz
Bende ona parte yapsın dedim söyledi zaten istemiyor diyeSenin kuslari biliyorm ogrendmo kuslar bana gelmislerdi ben penceremi kapadim sonra senin pencereye ugramislar yem vereydin hahahahaah hikaye yazdm
Nasıl beğendin mi Canım zaten kalabalık değildir malum sezon kötükiz dedim di ya turkbuku voyage a gittimmm
Olmaz oda gelsin niye gönderiyorsun onuYaa gitsene
Emin ol bu beslenme ve sporla olur Canım yanlız kendini aç bırakmaSpora akşamları gittiğim için geç bildirmek zorunda kaldım ama bundan sonra çarşambaları erken giderim :) Boy: 160 Yaş: 17 Başlangıç kilom: 87.6 Şuanki: 83.2 Hedef:65 :)
Anam sende mi radar var kaçış yok deseneSporda mi tartılıyorsun canim onceki hedefin 60 mis ekran resmini çekmişim buldum hedefini degismeeee:))
Fıstık sabah doydun mu sen ya 15 fıstıkBugunku menum
Sabah: 15 tane fistik
Oglen: Mantarli tavuk, haslanmis sebze
Aksam: Dunden kalan korili tavuk ve karnibahar kisiri
1300 kalori yapti. Aksam agirlik calismam var, 1 saat agirlik calisicam 30 dk civari da cardio yaparim.
Yok kız evde sıkıldık hemen sokağa çıktık hem ben sizin iyiliğinizi düşünüyorum birden yüklenince sakatlık olur diyeOhh yarasin sen az spor yapin deyip dur kendin 4 saat kardio yap hain kadin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?