Seni sevmeyen ölsün enişte seni boşuna almamış ben erkek olsam @ParteMoralll almambeni demii cohh tatliyim gizz bennnnn sevin beniiiiii
Mix olmuş sendeBi taraftan friends izliyorum arada kuran okuyorum arada size yazıyorum her telden var bende
Evet fırın ,ütü ve ketıl çok fazla elektrik yakar CanımAyy sizin bizimkinin yanında bedava kız
Biz çok fazla fırın kullanıyoruz ondan mı ki ya
Canım afiyet olsun öğlen yemedin mi senMenü bildirimi:
SABAH: yarımdan daha az simit
1.5 kk peynir
4 zeytin
1 yumurta
çay(şekersiz)
ÖĞLE: 1 kaseden daha az kısır
4 sarma
2-3 biber
domates
salatalık
çay(şekeriz)
BİRDE SPORA GİDİLMEDEN ÖNCE BİR TANE ŞEFTALİ YENİLDİ :)
Sporunda çok güzel CanımSPOR BİLDİRİMİ:
Koşu bandı: 20 dk (10dk koşu-10dk tempolu yürüyüş) -133cal.
Bisiklet: 15 dk -95cal.
Eliptik bisiklet: 10dk -52cal.
Yana esneme: 20 x 3
Arkaya esneme: 20 x 3
Mekik: 100
İp atlama: 350
VE BİR DE KOL ÇALIŞILDI :)
Tebrikler CanımKilo bildirimi:
GEÇEN HAFTA: 84.6
BUGÜN: 83.2
FARK: 1.400 nerdeyse 1.5 kilo vermişim çok mutlu oldum :)
Sabah kahvaltımı yapıyorum sonra öğle yemeği akşam6 /7 gibide spor yapıyorum geldikten sonra bişey yemiyorum. Akşam öğünü yok yaniCanım afiyet olsun öğlen yemedin mi sen
Anam yakalandık desene abow neler neler dedim ben hem sen tatile nereye gittin söyle Bakem benekiz gizliden nie takip ediiim alenen takip ediiomm bakim arhamdan ne atmiş tutmuş die
teşekkür ederim :)Tebrikler Canımçok iyi
Anladım Can'ım kahvaltıyı geç yapınca öğlen yemeği akşam oluyor mantıklı afiyet olsunSabah kahvaltımı yapıyorum sonra öğle yemeği akşam6 /7 gibide spor yapıyorum geldikten sonra bişey yemiyorum. Akşam öğünü yok yani
evet kahvaltıyı geç yaparım genelde ama bugün işim olduğu için erken yapmak zorunda kaldım öğlen yemeğinide erken yiyince sporda halsiz düştüm birazAnladım Can'ım kahvaltıyı geç yapınca öğlen yemeği akşam oluyor mantıklı afiyet olsun
Bana niye salladin smdiSeni sevmeyen ölsün enişte seni boşuna almamış ben erkek olsam @ParteMoralll almamseni alırdım fıstığım benim
Senin kuslari biliyorm ogrendmSeni sevmeyen ölsün enişte seni boşuna almamış ben erkek olsam @ParteMoralll almamseni alırdım fıstığım benim
kiz dedim di ya turkbuku voyage a gittimmmAnam yakalandık desene abow neler neler dedim ben hem sen tatile nereye gittin söyle Bakem bene
cansınnn kizz @ParteMoralll alardin yeşilll gozluuuuu oooSeni sevmeyen ölsün enişte seni boşuna almamış ben erkek olsam @ParteMoralll almamseni alırdım fıstığım benim
Senin kuslari biliyorm ogrendmo kuslar bana gelmislerdi ben penceremi kapadim sonra senin pencereye ugramislar yem vereydin hahahahaah hikaye yazdm
Yaa gitsene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?