Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

kızlar gunaydın mrb bu grupta hamıle arkadaslar var mı acaba bende katılmak ıstıyorum aranıza hamıle degılım ama ılerıkı aylarda ıstıyorum nasıpse
Canim bende nasipse hamileligi dusuniyorum oyuzden zayiflicamm gel sende beraber ilerleyelim

@ParteMoralll kuzum ayak bilegim agriyodu ama simdi gecti cok sagol balimmm

Canlar dun 10nda uyudum oyle uykumu aldimki agrim falan kalmadi sanriim uykusuzluktanmis bin sukur fistiklar iyiiyimmm cok sagolun
iyi olmana sevindim canım bundan sonra böyle hemen yüklenme olur mu akşam kaçamak yaptın mı daha doğrusu enişte bey yanında yedi mi birşeyler nefsin çekti mi

iyi olmana sevindim canım bundan sonra böyle hemen yüklenme olur mu akşam kaçamak yaptın mı daha doğrusu enişte bey yanında yedi mi birşeyler nefsin çekti mi
Yok kuzum zaten 10 gibi uyuya kalmisim sanirim vucudumu sporla cok yordum alusik degil ya benimki gece yemek yememe karari almisss tam isabet oldu
Kuzum ağustos geldi kışın o kalin paltolar icin incecuk olmamis lazimmm pes etmek yok

Sagol.fisitigim

kuzum admın uygun gorurse cok ıstıyorum bende bır ayda soyle bı 10 kılo vermek ıstıyorum artık:)
@puantiyeli_kelebek dimi fıstığım herkese kapimiz acik hosgeldin hedefini boyunu kilonu yaz yolla canim istersen sende dukan diyeti yap sonuclar süper ben dün basladim

@puantiyeli_kelebek dimi fıstığım herkese kapimiz acik hosgeldin hedefini boyunu kilonu yaz yolla canim istersen sende dukan diyeti yap sonuclar süper ben dün basladim
ben dukkanı yapamadım kuzum ya bırkac kere denedım cok proteın almak bana ıyı gelmedı bırkac gun zor dayandım hep sen nasıl yapıyorsun pekı yazayım canım sımdı boy kılo

kulkedisi30 canım günaydın Nasıl oldun geçti mi içindeki sıkıntı
günaydın canımcım geçti. çok kötüydüm dün. çok sağol
annemlere geçtim iş çıkışı. bi çorba ve taze fasülye yedirdi zorla. elim ayağım titriyodu
arabayı kullanamadım eşim geldi götürdü. sabah daha iyiydim.
sabahta eşim sucuklu yumurta istedi sucuğunu o yedi yumurtasını ben yedim bir dilim ekmekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…