Gunaydin balimmmm♥♥♥Günaydın kızlar
Yok kız evde sıkıldık hemen sokağa çıktık hem ben sizin iyiliğinizi düşünüyorum birden yüklenince sakatlık olur diye
sen zaten 2 hafta sonra artırmaya başlaBiliyorum tatlım
_Masalim_ canım ayak bileğin Nasıl oldu
_Masalim_ kusum nerdesn gecmisi bilmiyorm nolduuuuuuu merk ettmm
hamile yok ama düşenen arkadaşlarımız var zayıflayınca hoş geldinkızlar gunaydın mrb bu grupta hamıle arkadaslar var mı acaba bende katılmak ıstıyorum aranıza hamıle degılım ama ılerıkı aylarda ıstıyorum nasıpse
Canim bende nasipse hamileligi dusuniyorum oyuzden zayiflicamm gel sende beraber ilerleyelimkızlar gunaydın mrb bu grupta hamıle arkadaslar var mı acaba bende katılmak ıstıyorum aranıza hamıle degılım ama ılerıkı aylarda ıstıyorum nasıpse
iyi olmana sevindim canım bundan sonra böyle hemen yüklenme olur mu akşam kaçamak yaptın mı daha doğrusu enişte bey yanında yedi mi birşeyler nefsin çekti mi@ParteMoralll kuzum ayak bilegim agriyodu ama simdi gecti cok sagol balimmm
Canlar dun 10nda uyudum oyle uykumu aldimki agrim falan kalmadi sanriim uykusuzluktanmis bin sukur fistiklar iyiiyimmm cok sagolun
kuzum admın uygun gorurse cok ıstıyorum bende bır ayda soyle bı 10 kılo vermek ıstıyorum artık:)Canim bende nasipse hamileligi dusuniyorum oyuzden zayiflicamm gel sende beraber ilerleyelim
hos bulduk canım ınsallah o zaman dıyelım :)hamile yok ama düşenen arkadaşlarımız var zayıflayınca hoş geldin
Yok kuzum zaten 10 gibi uyuya kalmisim sanirim vucudumu sporla cok yordum alusik degil ya benimki gece yemek yememe karari almisss tam isabet olduiyi olmana sevindim canım bundan sonra böyle hemen yüklenme olur mu akşam kaçamak yaptın mı daha doğrusu enişte bey yanında yedi mi birşeyler nefsin çekti mi
@puantiyeli_kelebek dimi fıstığım herkese kapimiz acik hosgeldin hedefini boyunu kilonu yaz yolla canim istersen sende dukan diyeti yap sonuclar süper ben dün basladimkuzum admın uygun gorurse cok ıstıyorum bende bır ayda soyle bı 10 kılo vermek ıstıyorum artık:)
ben dukkanı yapamadım kuzum ya bırkac kere denedım cok proteın almak bana ıyı gelmedı bırkac gun zor dayandım hep sen nasıl yapıyorsun pekı yazayım canım sımdı boy kılo@puantiyeli_kelebek dimi fıstığım herkese kapimiz acik hosgeldin hedefini boyunu kilonu yaz yolla canim istersen sende dukan diyeti yap sonuclar süper ben dün basladim
günaydın canımcım geçti. çok kötüydüm dün. çok sağolkulkedisi30 canım günaydın Nasıl oldun geçti mi içindeki sıkıntı
Normalde sabah hic yemiom zati, o yuzden degisen bisey olmadi=))Fıstık sabah doydun mu sen ya 15 fıstık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?